Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 12 393
  • 335
  •   7
Отговори
# 330
  • София
За мен са напълно идентични що се отнася до звук, микрофон, батерия. Изберете тези, които визуално ви харесват повече. Всъщност, един плюс за OnePlus е управлението на звука с плъзгане по слушалката, много е удобно.
Много странно ,при мен се намаля и съответно увеличава  звука с плъзгане .

Нали това написах,  звука при OnePlus се контролира с плъзгане Simple Smile

# 331
Да. И аз съм проверявала няколко пъти и е имало не малко свободни кутии според приложението им.
Вероятно ако бяхме шофьори-куриери и ние щяхме  да мислим и за нашето удобство.
Брей то стана на работата лекото и на хляба мекото. После се чудим що клиентите ги отбягват и търсят я каси на самообслужване, я дронове за доставка. Хайде да спрем до тук. Нагледах се 20 години какво се случва. Разликата е че в България е нужно доста повече време за да се случи.

# 332
  • София
Чанта за фотографска техника ли или дамска чанта? Защото ако е първото моля за линк Grinning
Уви, дамска Simple Smile

Ей това ми е най-любимата фоторгафска раница, 15г. служеше вярно, миналата година с 300 зора намерих същата, че вече на нищо не приличаше Mr. Green

Много благодаря, но ми дава нещо да сваля и до там…

# 333
Аз още не съм поръчала, нахвърляла съм някакви чехли в количката, но не са ми спешни и чакам да ме изкушат с нещо по- на сметка.

# 334
  • София

Много благодаря, но ми дава нещо да сваля и до там…

През телефона,  би трябвало да работи.
https://ebay.us/m/dEx70v

# 335
  • София
Стана сега, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт