Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 9 632
  • 272
  •   8
Отговори
# 240
Под моите карти няма такава опция, сложих снимка по-горе.
Появява се, когато плащате сума във валута, различна от тази на картата Ви.

В примера на nad_tab тя инициира плащане на сума в евро, а Paypal автоматично я превалутира в лева по своя неизгоден курс. Тогава има почти незабележимото изречение за възможност за смяна на курса. Когато го изберете, се отваря екранче с предупреждение с червено как сега курсът Ви ще се определи от Вашата банка и не е ясно колко ще бъде - демек, плашат Ви, та да оставите техния. Не се хващайте, курсът на банката Ви със сигурност е по-изгоден от този на Paypal, избирайте системно него.

Сега виждам чак, че zvanche го е обяснила преди мен, но ще оставя и моето обяснение, възможно е да е от полза.

# 241
Аз до сега бях доволна от бокса, но днес получих изненада. Пратката явно е на детето, ако съдя по номера, но адресът е тотално  неизвестен и неудобен за нас. Пробвах да я пренасоча като писах на съпорта и на адреса за връзка. Как точно пренасочвате, опция "пренасочване" не ми излиза? Срокът е до утре на обяд, ако не успея да я пренасоча и не я взема - нямам намерение да обикалям и търся адреси, които за първи път чувам, че не съм и с кола, какво ще се случи с невзетата пратка и парите за нещата? На Тему ли ще я върнат или ще пробват пак да я доставят?

# 242
  • Асеновград
Аз до сега бях доволна от бокса, но днес получих изненада. Пратката явно е на детето, ако съдя по номера, но адресът е тотално  неизвестен и неудобен за нас. Пробвах да я пренасоча като писах на съпорта и на адреса за връзка. Как точно пренасочвате, опция "пренасочване" не ми излиза? Срокът е до утре на обяд, ако не успея да я пренасоча и не я взема - нямам намерение да обикалям и търся адреси, които за първи път чувам, че не съм и с кола, какво ще се случи с невзетата пратка и парите за нещата? На Тему ли ще я върнат или ще пробват пак да я доставят?
Звъни на телефона за пренасочване. При мен в приложението отдавна не излиза опция за пренасочване след като е доставена вече веднъж. Можеш и да удължиш срока,  ако не я вземете ще я върнат.

# 243

Щом си им писала, ще я пренасочат. Изчакай да напредне деня и да си обработят имейлите. Ще получиш съобщение за пренасочването.
Моята пратка с Бокса от Озон е, където трябва 😂 СлучаЕност?
И аз имам имейл от Бокса за подарък 70% при изпращане. Изгодно е, ако имате малки пратки между приятели да изпратите. 1.60/70 лв излиза куриерската.

# 244
На някой изчезвали ли са му неща от количката? Запазих страхотна плюшена играчка и на следващия ден я нямаше. Не можах да я намеря в сайта повече. Вчера запазих друго и днес и него го нямаше.

# 245
  • София
Не, но на имейла постоянно ми идват оферти и като отворя и ме препрати към приложението нищо.... И ми прави впечатление, че само на определени продукти ми дава намаление ако седят в кошницата. На други колкото и да стоят нищо не става.

# 246
  • София
Откъде да намеря товарителницата за връщане през бокс нау? Освен този номер за отваряне на кутията, нищо друго нямам? Какъв етикет да залепя на плика?

# 247
Откъде да намеря товарителницата за връщане през бокс нау? Освен този номер за отваряне на кутията, нищо друго нямам? Какъв етикет да залепя на плика?

За връщане е един и същ номера на товарителницата и кода за отваряне на шкафа.

# 248
На някой изчезвали ли са му неща от количката? Запазих страхотна плюшена играчка и на следващия ден я нямаше. Не можах да я намеря в сайта повече. Вчера запазих друго и днес и него го нямаше.

На мен ми изчезват артикули от количката когато са изчерпани.

# 249
Изчезват разпродадените. Погледни най-отдолу под всичко, сложено в количката, дава списък с нещата, които са били в количката и са спрени или изчерпани. Ако се появи наличност при същия търговец, автоматично се връща в количката.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:02 от Mama Ru

# 250
  • София
Остана ми да събера една сума от връщания кредит. Вчера, тоест на шестото заявяване, ми предложиха да заменя кредита с купони. Внимателно избрах бутона за запазване на кредита (както те са го нарекли). Преди пускаха въдицата в началото, сега към края.

# 251
Много са ми цигански тия номера. Пуска ти оферта да те зариби и после се надява да си разсеян, за да ти я вземе.

# 252
Хубава блузка, поръчах за майка ми, отговаря си на размерите, само дето очакваше да е по-дебела, а не е.
https://share.temu.com/KmTkccXHxmB
Мек, топъл клин, подходящ за зимата. Има еластичност: https://share.temu.com/geWUebVXLVB
Исках да поръчам коледна хартия от сайта, но сякаш е по-скъпа от по магазините. Прави ли ви впечатление?

# 253
Аз получих отговор, че след заявеното от мен желание пренасочват към посочен от мен адрес и утре да очаквам доставка. Устройва ме

# 254
  • София
...
Мек, топъл клин, подходящ за зимата. Има еластичност: https://share.temu.com/geWUebVXLVB
...
От този клин и аз съм доволна, даже май го бях хвалила по-рано. Мек, топли, отговаря на номера си.

Общи условия

Активация на акаунт