Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 22 423
  • 333
  •   30
Отговори
# 315
Клеми, каква хубава селекция. Аз също нямам нищо котешко, но нямам и змийско Simple Smile Та пак в карамелено и беж.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 16:35 от Хаши

# 316
Мацки, всичките сте много готини. За мен си цветен леопард не мога да преглътна, само черно и бяло или класически. /не, че и цяла рокля от него мога 🤣/. Но при някои дами се получава!
МТЗ, с червилце топ!
Показаното сако Фенси добре, че го върна, даже и за моя консерва вкус е лелинско.
Дамата от Хаузер е ОМГ 🤣

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 13:00 от mimi.7299

# 317
  • Ямбол
А на мен много ми допадна сакото на Фенси Smile, харесвам и марката, на която е. Много добре би стояло с готина сатенена пола или рокля, със фино поло и скини панталон, напр. Аз, честно казано, бих го носила и на работа в офиса, колкото и екстра да изглежда.
Леопардите ги поразчистих от гардероба, пробвах се, но не са моето нещо да ги нося. Оставих ги за акцент тук-там по чорапи и обувки. Ама Клеми е супер яката котка с тях Purple Heart.

Марджи, роклята розова ли е? Защото я виждам оранжевееща на моя екран. Но си супер свежа така. И Хаши ми хареса много.

Пинко, признавам си, че тези космати палтенца на Зара ме стреснаха Sweat Smile

# 318
Тези дни забравям да се снимам, но ето с нов панталон.

# 319
Sasi6, полата я слагам и вадя няколко пъти от кошницата, кажи как е като качество, лепне ли кожата, добре ли изглежда? От мен не за сакото, би могла да го комбинираш, но си мисля, че ще ти виси в гардероба и няма да го обличаш често.

Полата ми се струва добре като за изкуствена кожа, не стърчи. Още не съм я носила, пристигна с гънки и съм я оставила да се поотпусне, ако не, мисля внимателно да я изгладя от опаковата страна.
Скрит текст:

Това ми е змийската блуза, отива ми повече на натюрела от леопард , мисля 😀 Леопардово бих носила като детайл.

Хаши, много ми харесва комбинацията, вчера бях с подобна, но не толкова сполучлива, следващия път ще пробвам с черен ботуш.

Klemy, много ми допадна второто съчетание с кафявото яке.

ДХЗ, супер съчетание.

За сакото ще казвате вече само, че не е хубаво, да не ме разколебавате. 😆

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 16:56 от Фенси

# 320
Всички сте прекрасни днес, много стилни и мацки 😘 (без дамата на концерта де 🙃
но Klemy ми взе сърцето с това
...
ще изтрия после 🙂

много харесвем снежни леопарди и такива в нетрадиционни цветове 🐆

Фенси, змията с полата е много добре.
Сакото определено не ти трябва

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 18:07 от Al Georgieva

# 321

много харесвем снежни леопарди и такива в нетрадиционни цветове 🐆

Моите са тъмносив с розова шарка, тюркоаз с оранжево и оранжев с карамел.

# 322
Благодаря, Фенси и се извинявам за грешното име, не знам къде съм блуждаела. Според мен с черни обувки/ ботуши и змийската риза ще се съчетае идеално, обаче нещо ме тормози, че може и по-добре да се получи, ще търся снимки за вдъхновение.
Всички сте прекрасни днес и не само

# 323
така се докарах днес, сутринта исках леопард да слагам, но нямах време да гладя

Модела чанта който искам не е намален 🫤

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 18:08 от Al Georgieva

# 324
Майола, роклята ми е розова, на тъмносини петна.
Преди малко си мислех, че не нося много бордо, пък нали е тренд сега.
Та се шмугнах в Za-za на Солунска и награбих един тъмночервен вълнен чорапогащник.
Вече съм спокойна, в тренда съм.

# 325
  • Sofia
Като споменахте нестандартен анимал принт, ето тази рокля съзерцавам 2 сезона и не посмях да я поръчам от САЩ, мисля че ще ми стои кичозно.

# 326
На мен много ми харесва роклята, главно заради красивите цветове, а и не е нещо късо или тясно, за да е пошло. Според мен основно ще зависи от материята как ще изглежда и дали ще е кичозно. С черни обувки и чанта си я представям идеално и безопасно за неформална обстановка, дори с кецове.
Не знам защо, но от известно време поглеждам с недоверие към кецовете, струва ми се, че правят силуетите груби. И се чудя подсъзнателно дали съм инфлуенсната или сама съм го решила. А толкова обичам спортни обувки

# 327
Karen, все ме улучваш с роклите Heart Eyes

# 328
Карън, тази рокля даже съм си за запазила в галерията, след като я показа.Не знам защо ѝ се чудиш още.
Ал, красота.
Фенси, чудесна е полата
Марджи, и тв
оята комбинация днес ме изкефи.
Клеми, всички принтове топ!
Сигурно изпускам някого.

# 329
  • Sofia
Вече не се чудя, изчерпана е. Joy
sunrise_sunset, копринена беше.

Общи условия

Активация на акаунт