Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 25 031
  • 353
  •   27
Отговори
# 330
Чак мен ме заболя сърцето за роклята! 🙂

# 331
Много ми хареса якето на мтз и  панталона на Деси, както и цялостните ви комбинации -  подобни в моите очи!
Едно предложение имам, на такъв look, както и на цветовата гама много подхожда някаква по "фръц" чанта -  да омекоти визията и за акцент на неутралните цветове или в подобни цветове
Не зная с каква чанта е мтз, но Деси я виждам с такава като на дамата от клипчето:
https://www.instagram.com/reel/DPJ74GdjF9e/

Харесах също комбинациите на Хаши и Клеми - всяка в собствения стил!
Харесах и цветовото съчетанието на Фенси - блуза/пола!

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 16:47 от Sweta

# 332
Карън, не я мисли 🙂
Щатите са далече.

Утре ще сложа леопард 🐆

В темата за чантите са показали една акула и се сетих за нашата АнМари, коралите и т.н. красоти

# 333
Аз миналата година се заигравам да съчетавам шоколадово със сиво и смятам, че са неотразима комбинация.
Неотразима са! И ти също!

... шоуто на сцената ми дойде леко инфантилно
Яко преиграва, нали Grinning Чак да те хване яд толкова добър музикант и секси мъж да се опошлява точно като дамата "комадваща шоуто"!

Много ми хареса съчетанието на Фенси!  Мога да я мачна с тъмночервена кожена пола и кафява змийска блуза.

Пинко, мерси за репортажа, напомняш ми да извадя от гардероба и змийските боти и змийските обувки (идеален средновисок ток, неносени)

# 334
  • София
На животински принтове сте минали Smiley.
Да, май и аз ще извадя едно палто. Миналата година си го купих с дребен ненатрапващ се леопардов принт. Много си го харесвам. Нося го с дънки.

# 335
  • Burgas, Bulgaria
Краен, за роклята не съжалявай, специално ти, каквото и да сложиш си красота! HeartHeartHeart
ДХЗ = LOVE HeartHeartHeart
Видях Клеми и сърцето ми запрескача, обожавам анимал принт, но с годините станах по-боязлива - само като акцент. HeartHeartHeart
Останалите момичета не успях да видя, но съм сигурна, ча са били прекрасни, както винаги! HeartHeartHeart
Мили момичета, а сега ако искате ме линчувайте, но много я мисля тази чантичка на Зара: Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 21:37 от kolevaangela

# 336
Анджи, аз няма да те линчувам Simple Smile. Купувай - сладка е чантичката, и си в тренда естествено - ти го знаеш Kissing Heart

# 337
Анджи, като гледам размера, това е калъф за очила... Какво ще сложиш в него?! Аз не бих взела чантенцето, просто ще ми трябва още нещо, в което да си нося най-необходимите неща, ако то ще побере само очилата ми.

# 338
  • Burgas, Bulgaria
Диа, скъпа, аз винаги съм с малки чанти, а другите всевъзможни, непотребни джуджурийки нося в колата, тя ми е като по-голяма чанта. GrinningGrinningGrinning

# 339
Ами тогава е твоята чантичка, взимай и ѝ се радвай! Hug Nature Sun With Face Flowers Cherry Blossom

# 340
Чантичката на Анджи, ме подсети за тази статия, която все се каня да споделя с вас Nature High Brightness Flowers Fallen Leaf

Най-добрите тенденции при чантите есен/зима 2025

- Богат велур

Prada, Ralph Lauren, Staud, Gabriela Hearst, and Fendi

- Структурирани чанти с горна дръжка

Bally, Miu Miu, Valentino, Stella McCartney, and Khaite

- Възраждане на  ретро тенденции от началото на 2000-те години

Louis Vuitton, Stella McCartney, Valentino, Fendi, and Chloé

- Кросбоди с капак

Khaite, Gabriela Hearst, Bally, and Burb

- Подобни на миниатюрни куфарчетата

Hermès, Victoria Beckham, Chanel, and Louis Vuitton

- Практични чанти, предназначени да ви отведат едновременно от тренировката ви до офиса и до вашата дестинация за уикенда

Hermès, Louis Vuitton, Tods, The Row, and Victoria Beckham

- Ултра-мини чантички

Valentino, Givenchy, Chanel, Chloé, and Calvin Klein

- Змийски принт

Stella McCartney, Miu Miu, Valentino, Altuzarra, and Bally

Във връзка с чантите - все повече се забелязва  тенденцията носене в ръка или висящи от предмишницата, носене на рамо остава разбира се.

Линк към пълната статия и още снимки:
Vogue - The Fall 2025 Handbag Trends to Know Now—Suede, Top Handles, and Early-Aughts Revivals
https://www.vogue.com/article/fall-2025-handbag-trends

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 04:19 от Sweta

# 341
Добро утро и честит петък! 🌞
Неволите с маратонки при мен продължават... Не правете грешка, ако връщате нещо във Фешън дейс и смятате да купите друг цвят/номер/модел, да искате ваучер, понеже така и така купувате същото нещо. Защото, ако върнете втори път нещото и вече не искате нищо, пари не връщат, връщат пак ваучер и щете не щете, трябва да купите нещо. Хитростите търговски край нямат. Вторият чифт цикламени маратонки имаше дефект - ръб на дясната обувка от прегъване на кожата на петата, който щеше да ми вземе здравето. Та сега пътува трети, но друга разновидност на модела. Ако и те не стават, не знам какво ще купувам вече, защото пари няма да върнат. Сега тези са наред, дано са читави
Скрит текст:
Иначе съм вече щастлива притежателка на зелени боти, съчетани със зелена блуза днес
Скрит текст:

# 342
Добро утро!
Диа, дано станат тия вече защото са много готини! Ботичките, мммм!
При нас трети ден не спира да вали...какво е това чудо?

# 343
Само набързо да си кажа,че чантите както и марката Стела Макартни лично за мен са с много ниско качество в сравнение  на цената и претенциите които предлага .

Една чанта от мен 😀

# 344
Писах, рефрешнах без да искам, та сега късата версия:) Мтз, съгласна съм с теб и ифлуенсната мерих някакви неща в Адидас.
Горното е по скоро връхна дреха, има лека подплата. Хареса ми кройката, материята, цветовете. Няма идея още кога бих го носила. Има отметка

Много интересен сет. Горното е по скоро връхно. Много удобно. Към панталона имам резерви. Може да пробвам с някои сини, като канта
Взех това горно. Хареса ми. Идеята ми е да го нося, като жилетка. Имам доста потници и ще ми удобно, като лукче:)

И днес със сакото

PS Фешън дейс от годи са в личния ми черен списък

Общи условия

Активация на акаунт