Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 25 686
  • 369
  •   34
Отговори
# 345
Здравейте!
От дълго време се вдъхновявам при вас, май е време да се представя.
Стилът ми е доста еднообразен, въпреки че не се плаша от смели идеи.
Дълго обмислям преди да купя обувки, рядко нещо ми е удобно. Adidas samba на mtz много харесвам точно в тези цветове, комфортни са, но след дълго чудене вместо да ги взема направих импулсивна покупка на пумите, с които съм днес.
Elirost, харесва ми всичко на мен, Адидас имат интересни модели. Първото връхно, което си показала, бих го взела стига да се сетя с какво да го нося.
Така съм днес
Скрит текст:

# 346
Ели, готини неща, първият сет много ми хареса!
Фешън дейс отдавна съм ги игнорирала, както и доста подобни...
Едната рокля на Дафне, която върнах в понеделник, в сряда си получих парите. Изключително коректно отношение, опаковка, доставка на дрехите...

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 13:22 от mimi.7299

# 347
  • тук-там
Аз взех още една Самба. Много са яки:

Принцес Рос, много си красива! Не съм фенка на пуми-те аз, но и ме ги познавам дотам.
Елирост, направила си чудесен избор с горното! Върви с дънките. Тези май са модела на Ал.
Аз днес отново в бордо гамата:

# 348
Хубава риза, мтз и много ти отива!

# 349
Teal плюс черно&кафяви дънки
здраво в тренда 🤣

Елирост, много ми харесва всичко на Адидас ❤️Честити яки самби на Мтз, супер са, ризата е ❤️

И 🤗 за Принцес Роуз 🌹
Добре дошла

Мацки, взех да сложа батерия на часовника на малката ни Уенсди и толкова се харесах, че сега съм с него
Какво ще кажете?
Да го понося ли няколко дни?

# 350
Поноси го, аз ги харесвам 🙂
Набелязала съм този:

Успях да изгубя любимия си часовник и в момента съм със смарт с идеята да си следя крачките и домашните тренировки и да се мотивирам.

# 351
Далече е от стила ти, Al, еклектично е... Когато си с дънките Adidas и за свободното време - да.
Сега да не ме погнете!? Вчера казах "не" на чантата на Анджи, сега на часовника. 😇
Харесвам този Casio

# 352
Споко де, питам 😘
на малката е, даде ми го да и сложа нова батерия.
С копринената риза е определено еклектично

Диа, май имам същия в синьо
Блузата с перото ми харесва

А бялото Бейби Джи е Love ❤️
дали ще стои добре с белите ми перли се чудя....

# 353
И от мен по-скоро не, може би на спортни визии, но ми е твърде груб за елегантнито ти и крехко излъчване. Но пък аз харесвам класически часовници и съм пристрастна, моят не съм го сваляла от години от ръката.

# 354
Ал, зависи цялостно как си облечена за този часовник.Ако надолу си дънки и по-груби обувки- става да се носи.На елегантна визия не, иначе харесвам този модел.

# 355
А бялото Бейби Джи е Love ❤️
дали ще стои добре с белите ми перли се чудя....
Е как ще стои добре с перлите, Ал.... Hug
С такива часовници и през ум не ми минава за гердани. Joy
Касиото омекотен вариант, по става! 😉 Розовия на Дия имам предвид!
Много готина риза на МТЗ, и риза с фльонга на Ал. Трябва да извадя моите...

# 356
  • тук-там
Ал, красива риза! Часовника ти стои яко на тънката китка. Аз харесвам такъв ефект.
Моята риза е от новата колекция на Зара. Хареса ми дори повече на живо, отколкото на манекена.

# 357
Забравих да кажа за ризите на Ал и Мтз, че са много красиви .

# 358
Леле колко ми е смачкана панделката 🤣🤣🤣
сегя видях на голям екран

Не знам, аз нещо се харесах с Baby-G-то 🙃
Като се прибера ще питам домашните Arbiters elegantarium.

# 359
Много хубаво ти стои и на живо е различно като видиш цвлостното излъчване на някого и съчетание на всичко.Силно вероятно на мен да ми харесаш с него.

Общи условия

Активация на акаунт