Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 30 778
  • 453
  •   38
Отговори
# 360
При мен положението със селфитата продължава да е гола вОда

Блузата в гръб

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:04 от mardji1

# 361
AI, ако ти харесва, хич не го мисли, а действай. Обличаме се и хубавеем за нас си, а не за мнението на околните Grinning

# 362

Не знам, аз нещо се харесах с Baby-G-то 🙃

И аз те харесах. Много обичам нещо по мъжко и грубо на нежна дамска китка.

Мацки идвам да кажа, че съм уау от плетивата на Десигуал. Не очаквах толкова да ми харесат - фини, но плътни и падат тежко. За изкуственяци на ненормални за мен цени,  съм изненадана по най-добрия начин. Но тя и памучната им лятна бяла рокля ми хареса много. И с любовта ми към чантите им, вече съм официално техен фен.
Пробвах с различни работни обувки, ще се носят със сигурност.
Скрит текст:
...

Кажете, че с кожено яке, маратонки и дънки ще съм ок другата седмица като се прибера. Да не трябва пак съфорумка да ми предлага по-сериозна връхна дреха.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 09:36 от MagniМ

# 363
Не помня вече кого видях и рискувам да изпусна някого, но всички сте прекрасни!

Ал, според мен го тествай уикенда с нещо по-спортно и прецени как се чувстваш. Аз съм моногамна в часовниците - сложа ли един, не искам да го свалям по никакъв повод и го нося с всичко, затова и избирам по-класически модели. Но пък ризата ти е разкош! И аз съм в нещо подобно на тийл днес.

Добре дошла, принцес Роуз.

Магни, зависи колко издържаш на студ, за София го дават минимални 4-5, максимални 10, аз бих тръгнала с по-дебело яке, но съм зиморничева и не съм критерий.

mtz, много са яки кецовете, със здраве. Моите червени още не са дошли, нямам и известие.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:30 от Mimy8809

# 364
  • В полите на Пирин планина
Трябва си по-плътно яке от кожено, Магни, дори и при мен, а аз живея на юг, съвсем до Гръцката граница.
Много са ти хубави роклите и най-вече ти в тях!

Марджи, частите от цялото изглеждат добре - харесах ботите ти.

И Ал с огромния часовник, също. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:52 от Lady Brinne

# 365
Ех, Магни, знаех си, че ще ти застанат. И колко готино с кафявото яке и ботите на ток.
За тук взимай нещо по дебело за връхно. Другата седмица още падане на температурите!
Довечера съм на вечер на свещи и АББА. Нямам търпение...
Адаш, мека блузка имаш, да се покажеш с червените кецове!

# 366
Ужас, да сменям тогава тениските с пуловери. А майка казала на татко, Даниела ще се появи с онова дълго палто ( не знам какво я дразни в палтата ми, все ще направи забележка) . И затова реших яке е достатъчно. Добре, сменям маратонките с боти, пуловер и шал трябва да свършат работа за Варна.

# 367
Ааааа пуловер и шал чак не съм подносила, все пак на морето сме!

# 368
Популярни чанти на DeMellier
Скрит текст:

Популярни чанти на Polene
Скрит текст:

Популярни чанти на Liffner
Скрит текст:

Популярни чанти на Ferragamo
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:38 от Agent Provocateur

# 369
  • някъде там
Здравейте, аз чета редовно, но рядко пиша.
Сега обаче моля за мнение , поръчала съм си тази рокля и се чудя дали с някои от тези ботуши би било добре или да си търся обувки. Смятам да я ползвам за три повода в следващите месеци, защото принципно не нося и не ми се налага често да нося такъв тип дрехи. Ежедневието ми е съвсем друго...
Благодаря ви предварително

# 370
На Polene всичките бих си ги подредила в гардероба 😀

Cacharell, на мен първите ботуши ми харесват най-много за роклята. И идеята за ботуши ми допада повече отколкото обувки, особено на ток, с лоуфъри също си я представям. Това обаче е през моя вкус. Зависи и дали няма да ти е топло с ботуш и колко официални са събитията.

# 371
Ако цветовете са каквито ги виждаме, бих ги подредила в този ред по цветове и елегантност. Но намирам, че последните (в моя ред) не са подходящи за роклята.
Скрит текст:

# 372
^^^ Съгласна с Диа. В този ред.  Последните са доста ежедневни.

# 373
  • Burgas, Bulgaria
Сега да не ме погнете!? Вчера казах "не" на чантата на Анджи, сега на часовника. 😇
Скъпа, Диа, за жалост се оказа права, чантичката е наистина много малка на живо, дотолкова, че стои направо инфантилно. На фона на габаритите ми изглежда нелепо, като старо Барби съм с нея....брррр... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye           Добре, дошла, Кашарелче, и аз за пореден път съм съгласна с класацията на Диа. HeartHeartHeart

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 18:15 от kolevaangela

# 374
  • някъде там
Супер и моето мнение е точно такава подредба, първия вариант най ми харесва, и познавайки характера и стила си,. Събитията са нова година, юбилей и конференция годишна. Мисля, че не са строго официални, а по скоро, такива в които да си собствената си идентичност. Обуя ли обувка, става официално, даже ми се струва лелинско. Ще изчакам да пристигне роклята и ще предприема следващата стъпка ♥️
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт