Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 62 423
  • 844
  •   36
Отговори
# 825
Къдрава на завъртулки... И като ги опъна, косата става два пъти по-дълга. Пия течен колаген от този на Макадамия и вит. Д3+К2, от който ми спря косопада.

mtz, да е честита и твоята красавица! Да се реализира успешно и да е щастлива с най-страхотната професия! 🍀

# 826
  • Sofia
Мтз, честито на прекрасната девойка! Flowers Hibiscus

От всичко срещу косопад , мигновено действие дава маска от чесън и мед, но това е мъчно за употреба ако ходиш на работа и живееш с партньор, защото вони 20 дни. Joy

# 827
mtz, прекрасно, слънчево дете си имаш! Да ти бъде здраво и много щастливо!
Родива, честито да е момчето ти, всичко най-прекрасно!

Аз докато чакам ЧП бордо чантата изчезна..

# 828
Мтз, честито на прекрасната девойка! Flowers Hibiscus

От всичко срещу косопад , мигновено действие дава маска от чесън и мед, но това е мъчно за употреба ако ходиш на работа и живееш с партньор, защото вони 20 дни. Joy
Аааа това отпада!🤣
Два дни съм още отпуска и ще се намажа с еластилайзера! Днес изгоря и прахосмукачката, а имам да обирам след разни инсталации на Ричард от Черен петък. И са като не мога да чистя ще се мажа... омммм.
Два пъти връщам и проклетия велурен колан на презряната марка. S малък, М хлабав на най вътрешната дупка. Писна ми направо, ща не ща ще поръчам М и ще му пробиват дупка. Как пък от всички размери все съм между два!!!!😭

# 829
Rodiva, Mtz, да са живи и здрави порасналите ви деца!
Да ви радват и да се гордеете с тях!

Мими88, така става.....
нищо, ще я пуснат пак

Маската с авокадо ще я потърся, в Лидл ще минавам днес за кувертюр, много им е хубав.
Нещо друго да препоръчаш от там Диа?

# 830
Къдрава на завъртулки... И като ги опъна, косата става два пъти по-дълга. Пия течен колаген от този на Макадамия и вит. Д3+К2, от който ми спря косопада.

mtz, да е честита и твоята красавица! Да се реализира успешно и да е щастлива с най-страхотната професия! 🍀
Привет 😊
Кой колаген пиете?

# 831
Нещо друго да препоръчаш от там Диа?
Ами, от там доста неща харесвам, Al и хранителни, и от козметиката - интимен гел, дезодоранти.

Този
https://www.swedishcollagen.bg/bg-product-details-50.html

# 832
Вит. Д ми бият на ампули, че ми дразни стомаха Солигамата.  И пак е по средата на нормата. И колагена ми дразни, дали може да се пие след ядене?

# 833
Аз добавките малко безразборно ги пия 😊, когато през деня ми се изпречат пред очите, та не мога да кажа кога е добре. Според мен и така работят, но вит Д-то гледам да го пия или с храна, или след. Не знам дали така трябва.

# 834
Мими, аз пия сега една добавка от ДМ - Меноактив, в нея има добавка и за коса и кожа-биотин.
Преди това пих Коса, кожа, нокти на Мерц.
Още по-преди пих колаген.
Защо се притесняваш, че са шарлатанска работа?
Иначе е вярно, че всичко минава през черен дроб, но няма да пиеш едновременно всичко. Редувай си ги.
И аз съм на мнение, че само с външно мазане не става, трябва и орално да се приемат някои добавки.
А за вит Д мисля, че се пие с храната.

# 835
Мими, ако не е сезонен косопад, виж си недостиг на витамини. D е много важен, но също B-тата + фолат, Е, А, цинк, желязо (феритин). Ако не ти се занимава да тестваш, си вземи читава омега и биотин (10к обаче) + някакъв антиоксидант (примерно неоксид). Ще отнеме време да видиш резултати, но ще ги видиш.

# 836
Родива и Мtz, живи и здрави да са ви чаровните деца! 🌹
Малкият ми хубавец също празнува днес.🌟 Big 20🌟 Да е здрав си пожелавам, че съдбата ни поднесе неприятна изненада наскоро!

# 837
Мими, ако не е сезонен косопад, виж си недостиг на витамини. D е много важен, но също B-тата + фолат, Е, А, цинк, желязо (феритин). Ако не ти се занимава да тестваш, си вземи читава омега и биотин (10к обаче) + някакъв антиоксидант (примерно неоксид). Ще отнеме време да видиш резултати, но ще ги видиш.
Кристи, вит В12 е на горна граница, вит. Д нисък, по скоро към долна граница, останалото също е в норма. Имам този биотин!
G&B, живо и здраво да е порасналото ти дете!❤️

# 838
GB, честито да е момчето ти!❤ Нека върви по червен кили!
( съжалявам за неприятните ситуации:((( )

# 839
Мими, освен 12, другите също са важни. 7 е свързан с кератина, 6 и фолат с кръвоснабдяването на фоликулите, ниският феритин причинява дифузен косопад, цинкът регулира омазняването на скалпа и клетъчната структура, А подпомага растежа на клетките и производството на себум (но ако е твърде висок пък води до косопад), Е предпазва фоликулите (антиоксидант е) и тн. Омега 3 в правилната доза ооддържа скалпа хидратиран и намалява възпаления, които не виждаш.

Да ме питаш що станах блондинка и ми се наложи да ги знам тия работи 😂

Общи условия

Активация на акаунт