Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 63 090
  • 858
  •   34
Отговори
# 840
Блондинка! Супер! Прати една снимка на лични...и на ноктите, от толкоз пилене остана ли нещо 😘 Вече до гуша ми дойде да ходя по лаборатории и да ми взимат кръв!

# 841
Ноктите, колкото повече одъртявам, толкова по-простички стават. Къси, овални, само цвят или френски. Задължително обаче каквото на ръцете, такова и на краката 😂 Ще ти пусна снимка по-късно на русата тигрица. Сега съм я намалила де, беше тип дива до кръста по едно време 😂

# 842
  • Бургас
Да са живи и здрави всички пораснали скорпиончета!

Мими, трябват си добавки.Лошото е, че повечето отварят апетит.

# 843
  • София
Много скорпиони, много нещо Wink
Rodiva, mtz, G&B, да са ви живи и здрави рождениците, да се радват на щастлив и успешен живот Heart
Момичето на mtz е великолепно!

Аз всекидневно приемам 4-5 вида добавки (колаген, витамин Д, Омега 3, магнезий, биотин)
Не знам кога ще ми писне и ще ги спра да видя има ли разлика.

Забравих кой препоръча BareCare тук, но много благодаря! За втори път поръчвам и направо ми усмихват деня:
Скрит текст:

# 844
  • София
Почти не приемам добавки, с изключение на берберина. Преди години си бях накупила биотин и някаква модерна сяра MSM уж за красива кожа, явно прекалих и се изринах жестоко.

# 845
Скорпио, аз го препоръчах, изключително доволна съм. По коректен козметичен сайт не знам. Удоволствие е да пазаруваш от тях. Честити да са ти! 🥰
Добавките товарят много черния дроб, гастрото ми каза. Трябва с хранене и балансиран живот да набавяме необходимото, но как ще стане? 🤔

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:18 от mimi.7299

# 846
  • София
G&B, MTZ, живи и здрави да са и вашите скорпиончета! Много да ви радват и да се гордеете с тях!
Благодаря за предложенията, момичета! Ще ги разгледам по-късно! Heart Exl
BareCare и на мен много ми харесват. Не са ме разочаровали досега.

# 847
  • тук-там
Благодаря за пожеланията, дами!
Г&Б, с теб ще си честитим взаимно на този ден Simple Smile
Какво е barecare?
Кристи да пусне тук една снимка. Новите блондинки пораждат любопитство Simple Smile
Я предложете някоя хубава къса прическа. Нещо ми писна карето и искам да експериментирам.

# 848
Barecare имат страхотни предложения, чак прекалявам... Откакто си купих уреда за красота на MediCube на тази цена, на която само те го предложиха, съм най-доволна 😄 сега остава и красотата да се появи от някъде 😁
G&B, честито и на твоето момче, всичко лошо да стои далеч от него и цялото ви семейство, и само хубави неща да ви спохождат!

# 849
Честити да са децата на Роди, МТЗ и G&B! Да си сбъдват мечтите с лекота!
Пия доста хранителни добавки.
Коя е маската с авокадо от Лидл? Аз си търся балсам.

# 850
Честит рожден ден на синовете на Rodiva и на G&B и на дъщерята наМтз! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet
Скорпиони, моята зодия - много я харесвам! Hands Plus1
Мтз, дъщеря ти е голяма хубавица, прелестна!

Цитат
Ако някой намери подобна рокля за моята завършваща щерка, sage green ще съм благодарна. В сайтовете, където я открия или няма размер или е изчерпана като цяло. Иска подобен модел и това е. Нищо блестящо не желае.
Rodiva, подобна рокля съм виждала на Rotate, в МY. Предлагат я в няколко цвята /зелено няма/

https://www.mytheresa.com/euro/en/women/designers/rotate?categor … &sortBy=price_asc
Solace London също предлагат хубави сатенени рокли, бягат от търсения модел, но можете да разгледате
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/designers/solace-london?sortBy=price_asc
Като трето предложение - сатенени рокли на  Rinascimento /нямат същия модел, подобни/
https://www.rinascimento.com/row-en/clothing/dresses/long-dresses.html?page=3

Колагенът е хубава добавка и работи. Само да ви кажа, че за най доброто му усвояване трябва да се пие на гладно. Най малко 3 часа преди или след храна. А най добре вечер преди лягане.

Мими, ти откога се каниш на тия копринени калъфки? Купи си - най малкото няма да ти се наелектризира косата. Макар че, ако наелектризирането е от скоро /свързано с по ниските температури/, възможно да се получава и от завивките, които ползваш.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:53 от Sweta

# 851
Честити ви дечица МТЗ , G&B и  Rodiva, само радост да ви носят!

за роклята за детето на Rodiva

https://zapaka.ca/products/sage-mermaid-spaghetti-straps-corset- … nt=45592071536881

https://www.trendyol.com/serica-moda/dusuk-omuz-drapeli-abiye-elbise-p-850840523

# 852
Коя е маската с авокадо от Лидл?
Не била с авокадо 😇 но е тази.
Скрит текст:
Последният път помолих мъж ми да ми я купи и не знам защо съм запомнила с авокадо. Имало и с авокадо, тя е в зелена кутия, но аз ползвам оранжевата и съм много доволна от нея. Втора кутия привърших, има за още едно слагане и започвам третата.

# 853
Ми Света сто сайта разгледах, не мога да определя кои калъфки са хубави. Много държа на еднаквост в спалтото бельо. Но заради красотата ще се пожертвам да спя на различна от комплекта възглавница. Не е от скоро наелектризирането, отзад все съм като кокошарник. Водата пък ни е толкова гадна и твърда. Нищо общо със софийската!

# 854
Знаеш ли, ако се чудиш дали е от калъфките или водата, за няколко вечери сложи един копринен шал, ако имаш, в/у твоята калъфка. Видиш ли разлика купувай и  търси копринени калъфки, ако няма разлика - недей.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 17:06 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт