Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 32 146
  • 468
  •   16
Отговори
# 390
И аз забелязах, че е тренд носенето на голяма чанта гушната под лакът и пуловери вместо шал. Другото, което ми прави впечатление е рокля тип нощница/комбинезон с хубава дантела върху панталон под пуловер. Как го обясних само Laughing
Чудя се, дали този тренд не идва от нискотарифните полети?
Тц! Директно от подиумите и модните списания Wink
https://www.marieclaire.com/fashion/fall-fashion/lace-trimmed-sk … resses-renia-jaz/

И една снимка от Париж:

https://www.marieclaire.com/fashion/paris-fashion-week-spring-su … eet-style-trends/

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 18:33 от Agent Provocateur

# 391
Пуловера-шал от нас са го видели Joy

Харесаха ме с часовника, сега обръщам бюрото къде е моя Joy
за Harley Quinn се сетих Joy

За конференция и аз бих избрала нещо по-консервативно

намерих го, нищо общо....моя е метален, светло син, Protection серията

и си харесах за лятото
Скрит текст:

и този

Лека дами!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 21:01 от Al Georgieva

# 392
DiaMia, радвам се, че не съм сама в лудостта си - в хола имам малка рулетка, а на бюрото линия, точно, за да меря чанти и токове на обувки  Grinning
Ми що лудост и аз редовно си вадя линия или рулетка да си меря чанти като чета размери. Вече толкова съм задобряла обаче, че атоматично си представям какво значи ширина на дъното 30 см и какво 18-20! 😂
Ботушите с роклята и аз ги подреждам в същия ред и също обичам да ходя на официални събития с ботуши! 🙂

# 393
Точно тази рокля с ботуш не си я представям на конференция, нито на юбилей, освен ако не е непретенциозно събиране.

# 394
Ботушите с роклята и аз ги подреждам в същия ред и също обичам да ходя на официални събития с ботуши! 🙂
От твоите аутфити, любима ми е синята рокля с черни ботуши и Руслан Мъйнов Blush Blush Blush

# 395
Мацки от София!
Проверявам си късмета. Simple Smile
Редактирам, девер ми ще ни вземе и тръгваме веднага за съжаление.
И да, нямам якета различни от кожени.
Ще действам по метода на Агентчето. Пуловери , шалове - и пончо нямам 😊
Живея в Африка все пак 🥳

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 09:32 от MagniМ

# 396
Аз, разбира се, Магни.🥰

# 397
Мими88, хубава комбинация, дано пристигнат скоро сникърсите, мисля че ще и подхождат! И часовникът ти ми хареса. Чакай да ти дам едно предложение за гривна към него:
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, аз чета редовно, но рядко пиша.
Сега обаче моля за мнение , поръчала съм си тази рокля и се чудя дали с някои от тези ботуши би било добре или да си търся обувки. Смятам да я ползвам за три повода в следващите месеци, защото принципно не нося и не ми се налага често да нося такъв тип дрехи. Ежедневието ми е съвсем друго...
Благодаря ви предварително
cacharel, пиши по често, помня едно твое предно включване, пак с много хубаво съчетание като сегашното.
Аз съм за първите или третите ботуши от твоя ред. Вторите са хубави, но комбинацията става твърде бледа и второ доколкото виждам са велур /светъл велур - изключително трудна поддръжка на ботуш/. И още нещо важно за ботушите, зависи как ти застават горе на прасеца. Много ми харесват, когато обхващат прасеца плътно, ето така:
Скрит текст:
Не харесвам да "хлопат", бих съобразила това даже най напред, но последното е въпрос на лични предпочитания, твоите може да са други. Интересно ми е каква чанта си приготвила за аутфита. Роклята е супер!
Цитат
Обуя ли обувка, става официално, даже ми се струва лелинско. Ще изчакам да пристигне роклята и ще предприема следващата стъпка
Разбирам и подкрепям мисълта ти.
Комбинацията, която си намислила е красива, ще се радвам да покажеш! Hands Plus1

Магни, много ми хареса с роклята райе. Стои ти много хубаво и самата рокля е интересна, още когато я показа я харесах, харесвам и как си я съчетала с кубинките!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 03:28 от Sweta

# 398
Мигове от вечерта на АВВА!

Дия и Руслан Маинов хареса този ми тоалет! 😁
И на мен с обувки ми е по лелинско, в ботушите има някаква закачка и нестандартност!
ПП Момичета и Магни, да ви кажа, че тази вечер точно бях с рокля от шифон, ботуши и кожено яке! С кола бях и ми беше екстра! 😉

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:37 от mimi.7299

# 399
Мерси, Света, имам точно такава гривна, ще я сложа заедно с часовника.
 Адаш, мекичък и топъл е пуловера, нали все ми е студено. Хубава вечер на теб и приятно!
Cacharel, аз съм също за първите ботуши, на прима виста те ми се сториха най-подходящи.
Лека нощ, момичета!

# 400
Преди два месеца спонтанно си купих дълга права черна рокля от кадифе и на брокатени ромбове, като решетка са разположени по целия плат. И направо се чудех защо я купувам и кога, и къде ще облека такова нещо?! То пък се оказа, че ще посрещнем Нова година в хотел с официална вечеря, та може и да я облека. Сега, не ми се чудете и не ми се смейте, но Нова година никога не съм посрещала в заведение, защото не си падам, но сега заради много близки хора, се съгласихме... Как се обличат хората на такива места? Да не се окажа като някаква матрона с дългата официална рокля, а другите с официален анцуг?!
Скрит текст:

# 401
Зависи от заведението най-вече.

# 402
Диа, много пъти съм посрещала Нова Година в ресторант - на мен ми е любимо. Официално са облечени дамите, някои дори твърде. Роклята ти е идеална за повода.
Разбира се зависи и от хотела/ресторанта.

# 403
Нищо не знам още, не знам кое от всичките възможни предложения ще изберат. Ще разпитам какво що като стане ясно, че има три възможности и ще си взема и нещо по-обикновено, че да не се чувствам неудобно. Но като цяло става въпрос за ресторанти в големи хотели.

# 404
Ресторанти в големи хотели - както ти писах - то голи гърбове, то чудеса! Аз не се престаравам чак така, но официално задължително, няма да да ти е неудобно с роклята. Мъжете го дават по лежерно, основно дънки с риза /хубава/, рядко костюм.

Общи условия

Активация на акаунт