Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 46 855
  • 625
  •   21
Отговори
# 600
Глас за рокля № 3 Simple Smile
Има най-мадамски вид

(№ 1 я виждам за парти, но за по-млада жена, а № 2 има едно леко момичешко разкрояване и също го виждам на по-млада жена.)

# 601
mtz, гласувам за рокли 1 и 3. Имаш фигура и излъчване и за двете.

# 602
  • тук-там
Аз точно от това се притеснявам. Сякаш всичките рокли са за по-млади жени. Ровя и нищо не харесвам.

# 603
  • София
Материята ме притеснява на тези рокли. Еластичен, тъничък полиестер. Честно евтинеят.

# 604
Аз точно от това се притеснявам. Сякаш всичките рокли са за по-млади жени. Ровя и нищо не харесвам.
Ми то нищо няма...! Вчера за малко да поръчам една на Елън мор, но дружка ме разубеди...много вика черна и тъмна, за по млада жена е, ще ти даде години! 🙃

# 605
mtz и от мен глас за третата рокля, изглежда ми най-елегантна, но пробвай, защото и аз не съм сигурна как ще изглежда плата.

# 606
  • Варна / UK
Mtz, третата рокля за теб е правена Heart Eyes Платът изглежда тъничък, но може да е ефект, а не дефект - трябва да се пробва.
Аз се каня да ходя така на юбилейното парти на работата на ММ в края на месеца. Музиката ще е от 80те, dress code няма, аз ще съм с някакъв тотално различен вайб, но така искам и така ще отида. Имам и бял топ (като болеро за отгоре). Полата има джобове - което е супер, ще си държа телефона там, а в клъча ще сложа козметика ако се наложи да се оправя грим на място. Само трябва да предупредя ММ да е с някаква по-светла риза, че ако сложи тъмна + тъмен панталон, ще съм като някаква розова плюнка до него Joy
Скрит текст:

# 607
Елегантна е рокля 3, няма възраст.
На теб ще стои по-добре, златни и металикови материи в тези сайтове съм забелязала че не ги снимат добре, изглеждат малко смотано, но на живо са Уау 🙂

Признавам че и на мен ми е трудно с официалните рокли, последно време се докарвам като бабата-на-булката 🤣🤣🤣
но по-добре консервативно, че всички сме чували "отзад лицей, отпред музей" и други подобни простащини.

Надя, много си хубава 😘

# 608
Наде, супер си. И аз не мога да се обличам празнично и блестящо. Все се докарвам като госпожа учителката...ма кво да правиш - стил! Simple Smile

# 609
Mtz, +1 за третата. Mежду другото, ако се чудиш, защо не погледнеш парти- роклите и в The Outnet. идват бързо, връщането е безплатно и т.н. https://www.theoutnet.com/en-gb/shop/product/max-mara/dresses/mi … 46376663162964767

Наде, супер си. Нещо подобно си спретвам за пари в края на този месец. Имам такъв модел пола, с джобове естествено:) само трябва да намеря подходящ топ, черен или тъмно сив

# 610
Добро утро, момичета!

Коментирахме тук чанти, велури и тази сутрин ето какво ми излезна като реклама:

https://demellierlondon.com/products/the-midi-miami-burgundy-sue … d=4b823e991&_ss=r

Дали за червените кецове ще си струва и дали имат черен петък този сайт, някой дали знае?

Наде, чудна си с това розово!

# 611
  • Велико Търново
mtz, аз съм за третата.Представям си те на прическа и с ток.С твоята фигура, излъчване и вкус шанса да сбъркаш клони към нула.

Видях всички-жестоки сте, момичета!

Мими, ще има черен петък.Изчакай и поръчвай.

Кожното образование ще се маха, лекарката не ми вдъхна никакво доверие, но аз отидох просто да се успокоя, че не е страшно.Все пак следя лечението на търновските дерматолози вече 14 години.Ще записвам час за София.Благодаря ви.

За моята чанта.Не е приятно и може да го пропуснете.
Скрит текст:
Загубихме шефа си и на една приятелка от детинство дъщерята, друга позната не може да си купи стелки, а едвам ходи и в момента е в болница.Реших, че вместо да трупам парфюми, които вече хвърлям, защото се развалят, имам над 100 червила и Бог знае какви други неща, които дори съм забравила ще увелича средствата за благотворителност, които отделям.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:06 от siska79

# 612
Сис, съжалявам😢
И добре си решила.Ще е лечебно и за теб.❤

# 613
В това те виждам аз.

https://www.next.co.uk/laura-ashley/style/su708067/w30206

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 10:18 от G&B

# 614
  • София
Добро утро!
Попрочетох ви и реших и аз да дам своето мнение за роклите на mtz.
Бих избрала третата рокля от Модиво.Първата също ми харесва,но е блед цветът.Ако има в друг цвят...Втората не ми допада.
mtz поръчваш и преценяваш как изглеждат и как ти стоят роклите.Предполагам имаш време до юбилея.
Siska във вашия град ли ходи на лекар?Потърси и второ мнение!За другото добре си решила, най-добре както човек сам го усеща.

Общи условия

Активация на акаунт