Обсъждане на имотни обяви - 39

• 25 692
  • 412
  •   1
Отговори
# 135
В София октомври - април слънцето огрява западната страна от обяд. Бих предпочела пред север изток.
Има изложение и прозорци и в двете посоки - северозапад и североизток

# 136
Зависи и от засенчването от сгради и/или дървета, т.е. обикновено от етажа.
Писала съм и преди - кухнята ми на север (или една идея на запад/изток), но на висок етаж (7-ми) без засенчващи сгради и дървета е изключително светла, дори в определени моменти е по-светло от южните стаи с балкон. Но слънце на практика не огрява, само е светло.
И да, зависи човек как го усеща

# 137
Здравейте, какво не му е наред на този апартамен ?. Следя от известно време продажбите на апартаменти в София и съм си набелязала няколко, които периодично следя. Направи ми впечатление, че далеч по-неугледни апартаменти се купиха и то на доста високи цени, а този си стои, че даже намалиха и цената му. За протоколо не съм от София. Оглеждам се за нещо подходящо за дъщеря ми, което да е близко до работата и.
https://www.imot.bg/obiava-1c174922200345768-prodava-tristaen-ap … iya-sveta-troitsa

# 138
  • София
Трофеен имот от 115 кв. на Московска за 950 хиляди евро. 🙄 https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-tristayni-apartamenti/i … jba-v-sofiya.html

# 139
Здравейте, какво не му е наред на този апартамен ?. Следя от известно време продажбите на апартаменти в София и съм си набелязала няколко, които периодично следя. Направи ми впечатление, че далеч по-неугледни апартаменти се купиха и то на доста високи цени, а този си стои, че даже намалиха и цената му. За протоколо не съм от София. Оглеждам се за нещо подходящо за дъщеря ми, което да е близко до работата и.
https://www.imot.bg/obiava-1c174922200345768-prodava-tristaen-ap … iya-sveta-troitsa

Ами мезонетът по принцип е специфично нещо, не всеки го харесва. Не знам защо, но си  мисля, че сградата е от края на 90- те,  началото на века, може и да греша. Не се знае в какво състояние  реално е покривът. Кухнята стои демоде, не е нещо кой знае какво. Всъщност като цяло обзавеждането не е кой знае какво. Спалните ми се виждат тесни, дневната също, няма място за обособена трапезарна маса. Света троица... зависи къде в квартала, на мен лично там не ми харесва, но това е нещо субективно. Липсват важни детайли, според мен трябва да се види на място. Даже ми се виждат много тези пари за това нещо.

# 140
Супер маломерно е.
Снимките са разтеглени до неузнаваемост.
Холът е 10квм има няма. Едно диванче.
Антре няма и входната врата е на средата на хола до телевизора.
Таваните са супер ниски. Имаш 2м врата и отгоре едно бушонно табло. Колко да е 2.40 макс общо.
Горе спалните със скосове. Т.е. 0ла изолация, зимата студено, лятото горещо, не задържа топлина. Може и да протече.
Малки са спалните, едната е с единично легло и няма място за друго.
Стълбите гълтат едни 10-15квм, и на 2та етажа губиш площта, 0лева полезност.
И на всичкото това отгоре 3300Еквм.
А някои говореха, че цените били спаднали.

Толкова е нисък таванът, че климатикът е монтиран наопаки.
За 1 път в живота си виждам такъв монтаж. И е жълтичък сигурно гони 20така.
Банята е една и е супер тясна, особено като за 3ст апартамент.
Не ги виждам тия 85квм, освен ако не включват някакви общи части и стълбите. На живо ще е клаустрофобично.

# 141
Света троица е причината, най-вероятно, а и цената за там е доста висока.
От входната врата- директно в хола, ако и асансьорът е до вратата, значи и шум директно във всекидневната.

# 142
  • София
В по-лошата част на квартала е, оттатък бул. Сливница. А и сградата нещо не изглежда много добре.
Климатика не е наопаки. Не е хубаво за инвеститор през 2025 да вижда за първи път таванен климатик...

# 143
  • София
Нищо не му е наред на мезонета.
Лоша част на квартала, сграда, незнайно как построена, ниско и маломерно, входна врата директно в кухньохола, спални на последен етаж. За мене всичко това е НЕ.
Но пък някой може да се излъже по снимки.
А и точно климатика от снимката не е таванен.

# 144
  • София
Точно таванен си е

# 145
Няма да навлизам в детайли, просто не ми харесва жилището.Не е функционално според мен.Отделно въобще не ми се живее във въпросният квартал.

# 146
Не прочетох да има асансьор.

Не е таванен:

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 02:31 от So Lucky*

# 147

Тесничък изглежда, но то всичко е тясно вече в новото строителство. Негатив виждам в битумния покрив, това че е мезонет, и липсата на място за паркиране. Бих го огледал за стандартна дъщеря която се плаши от личен автомобил. Събува се и влиза. Районът ми е познат, имаме офис с жена ми в околията. Разхождал съм се нощем, нищо притеснително не съм регистрирал. Имаш кауфланд, сладкарница неделя, някаква детска градина през улицата, аптеки ... не помня да съм виждал друго. Обзавеждането си е отлично, кухнята също. Климатикът който се обсъжда е таванен. Ако втората баня не е на горния етаж, мисля не бих го препоръчал на дъщеря си.

Допълнение:
Асансьор пише че има.

# 148
Климатика е таванен

# 149
  • София
Долният етаж е нормален, но горният е подпокривен. Виждат се скосяванията в спалните. Банята е съвсем тясна. За да се къпеш, трябва да седнеш на тоалетната чиния. Втората баня не е снимана, терасата също. В 85 квадрата влизат терасата и общите части - може да се окаже накрая 65 кв.м.
В крайна сметка, ако е за живеене е по-важно като влезеш да ти е добре в него. Идете и го вижте на живо.

Общи условия

Активация на акаунт