Обсъждане на имотни обяви - 39

• 21 027
  • 357
  •   2
Отговори
# 300

Честита Нова Година!

Най=престижният район с най-красивите гледки и кроасани за 9 лв.

# 301
  • София
Иглика, ЧНГ и на тебе с пожелания да намериш най-удобното жилище за вас.
Гледката е подобна и в други набедени за престижни райони. И кроасаните там също са по 9 - 10 лв. Това е положението в града по една или друга причина....

# 302
  • София
Точно тези кофи са почти винаги в такова състояние, даже това е прилично в сранение с обичайната мръсотия около тях.

# 303
Едва на 7 мо място сме по собственост на имот Wink
пак ни изпревариха

# 304
  • София
Не е чудно, в Румъния селско спрямо градско население са 50/50 % приблизително.. България 75% градско към 25% селско....Словакия горе долу същото. Селските имоти при нас пустеят Всички са под наем в града, че да им близо Мола. Никой не ще на село, където има имот... / къща на 3 етажа от дядо му/ ...

# 305
Не е чудно, в Румъния селско спрямо градско население са 50/50 % приблизително.. България 75% градско към 25% селско....Словакия горе долу същото. Селските имоти при нас пустеят Всички са под наем в града, че да им близо Мола. Никой не ще на село, където има имот... / къща на 3 етажа от дядо му/ ...
Това,че живеят в града,не означава че нямат собственост на село. Класацията е за брой имоти без значение къде са – на село или в града.

И град е относително. То и Мелник или Поморие е град,но не баш...

# 306
Какво имаш против Поморие Simple Smile той е третият най-голям град на черноморското ни крайбрежие, след Варна и Бургас. Имаме там апартамент, който си купихме за много евра, и си ползваме с удоволствие. Не слагам в кавички "град" Поморие

# 307
Не ми слагайте думи в устата... Казах само,че има мънички градчета,който са по-скоро големи села. В добрия смисъл на думата.

# 308
Поморие и Мелник са курорти. Имотите там могат да докарват пасивен доход. А личното ползване е спестяване на значителни средства. Не разбирам опита да се принизят до големи села Simple Smile
Класацията на Евростат е на ниво живеещи в собствен имот / живеещи под наем. Да имаш къща на село, но да живееш под наем в града те слага в графа "живеещи под наем".

# 309
От опит. В малък град,ако жена ви отиде в кафето в центъра на обяд,всички в града узнават този "животрептящ" факт. Yum Затова казвам,че малките градове са села...
В малките градове живеят в къщи и отглеждат стока. Това ги прави села. И т.н.

# 310
  • София
Да, но като има имот на село, или е 1/6 от къща , която я има документи, я няма, или я продава да си купи Голф. Пак няма, живее под наем или у майкини

# 311
  • София
Ето ви типичен пример за "ефекта на притежанието". За тези, които имат имоти в Мелник и Поморие, те са малки градове. За тези, които нямат интерес към тези локации са си големи села.
Същото е за Докторски паметник, Студ. град, Карпузица и т.н.
Въпрос на субективност!

# 312
Колко да е субективно?
Перник спрямо Мелник; Обеля спрямо Докторски паметник?
 Не сте сериозни . .. Къде и какво имам или искам не променя мнението ми за подходяща локация.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:11 от GERy@K

# 313
  • София
Не ми се спори, затова ще изчакам Иглика да отговори Grinning

# 314
Аз съм живял в Созопол, в на нашите апартамент. Ми село си е. Поморие вероятно е още повече село. Зимата, ептен.
Иначе ще го предпочета пред някое малко Уйно на североизточно/западната граница, но не е град като София, Пловдив, Бургас, Варна.
И да, всеки те знае и обсъжда.
Като се пенсионирам може да се отдам на хотелиерство в тоя тип села, но не си правя илюзии, че ще е нещо по-различно от село.

Общи условия

Активация на акаунт