Обсъждане на имотни обяви - 39

• 25 607
  • 412
  •   1
Отговори
# 360
Това е защото това каре от Сливница към Александър Невски, стана известно като КвАРТал и непрекъснато организират арт събития и се навъдиха много арт кафета/пекарни. Атмосферата е страхотна, то затова и цените се покачват непрекъснато и все повече млади хора закупуват в района. Гледам, че непрекъснато излизат нови сгради, особено по ул. Искър в частта към Исул.

# 361
Ходих да го видя https://www.google.com/maps/@42.7016063,23.32734,3a,90y,242.52h,94.14t/data=!3m7!1e1!3m5!1sI5d0ec7rhybDYsyKq_PYkQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-4.140885708864886%26panoid%3DI5d0ec7rhybDYsyKq_PYkQ%26yaw%3D242.51870095717692!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI2MDExMy4wIKXMDSoKLDEwMDc5MjA2OUgBUAM%3D

дебела лъжа
🚗 ПАРКИРАНЕ
Имотът се намира в зона за платено паркиране, като дворното пространство позволява обособяване на собствено паркомясто или гараж – рядко предимство за тази локация.
Изобщо няма шанс за достъп на кола!
А в центъра да си паркираш кола ..никакъв шанс.

Района е хубав както казахте ,   млади хора по кафетата с лаптопи, страшно много групички с чужденци, явно арбиендбита има В Лидла на Банята малък , но явно за чужденци супер позициониран много езици се чуват вътре, испански, италиански.

С две думи
района 9 от 10 - тип Нотинг Хил, апартамента е шит 3 от 10,

# 362
Като видях къщата от линка на Пинко - датирам я по-скоро 1910-1915. Със сигурност е гредоред, което не е непреодолим минус, но само, ако е еднофамилна, със сериозен ремонт и редовна поддръжка. Като гледам, а и по принцип така са повечето къщи и парцели в района е орташка работа - много собственици и наследници. Вторият етаж е тотално занемарен, съседната къща - също. Това е предпоставка за сериозни инциденти - в района имаше поне 2-3 пожара точно в подобни къщи - наематели/собственици тип клошари, пияндета, джипсита - или пък самонастанили се подобни типове.

# 363
По повод коментираната обява на мен лично не ми допада. Първото нещо как е обзаведен и второто, че е етаж от къща. Да дадеш 600к за етаж от къща, когато с тия пари можеш да купиш самостоятелна къща, ми е ненормално.
Е, да, няма да е в центъра, ама пък ще си е цялата твоя. Иначе все едно си в апартамент и само имаш усещане, че живееш в къща.
Относно паркирането, вече има доста паркинги в района (живея в него), както и можеш да си заплатиш място и да си спираш около имота ти, което съвсем не е невъзможно, все още има налични места.

# 364
Може ли мнение за района на метростанция Константин Величков

# 365
Я, познах за паркирането Simple Smile

# 366
beni, за живеене е супер. Близо до център, комуникативно, магазини, училища, парк, детски площадки. За отдаване под наем не става. Не се търси особено, ниски наеми. За тази цел нещо около Бизнес парк, южни квартали.

# 367
  • София
Обсъжданият район е точно арабско-хипстърски, от цяла София точно там се оформи възел с типична за западна столица атмосфера (кой както иска да го приема). ДженЗи-тата сигурно ще късат ризи за тоя апартамент, ама едва ли могат да си го позволят Simple Smile На мен ми харесва, но наистина е твърде хипстърски, особено в кухнята направо очакваш някой мъжага с карирана риза, брада и кокче да ти прави бургер от екологично свещено веган говеждо за 22 евро. Във всички случаи е извън възможностите ми, но чисто "на око" изглежда готин имот.

# 368
Арабите са от другата страна на Мария Луиза !
Точно в КварталЪт ги няма. Освен онези дето работят в дюнера на Екзарх Йосиф Wink

# 369
  • София
Я питайте в 5 РУ дали така мислят...

# 370
  • София
Е, прочутият Квартал да не е ограден с бодлива тел. И от другата страна на улицата хората си се разхождат свободно, че и такива като мен от Младост даже Simple Smile Общо районът си е смесен и вече не е чисто "мигрантски", както беше допреди няма и 10 години. Пък кой от коя страна на булеварда не е съществено. Лично аз много обичам  района между Дондуков и Сливница, без значение от коя страна на Мария Луиза и отвъд Халите - чак до Ботев. Винаги е имал чар, дори в най-мизерните си времена и части. Тоя апартамент от обявата ще го грабна с все грозните картини и хипстърската кухня, ама не помня къде си оставих ония 660 хил. евро дето не ми трябваха миналата година Simple Smile)

# 371
Аз също живея в близост и почти всеки ден минавам от там. Обичам квартала, но нищо западно не виждам. Дори и малко не се доближава.Уж симпатичните кафенета и 2-3 ресторантчета са предимно на ''Екзарх Йосиф''. Малко на ''Искър''. Останалата част нищо особено. Ако не познавах квартала, щях да си помисля, че е нещо уау. Пак казвам и така си  го обичам. Няма мотаещи се араби въпреки близостта с джамията.Има доста хостели, предполагам изгодни за младите чужденци.Те идват и си отиват, но явно допринасят някаква екзотика и изглежда интересно, особено, когато е топло времето и има повече туристи и чужда реч.
Етажа от обявата не бих купила точно, заради орташката работа, както каза man_darin_ka. Интересно продавачите защо го продават? Наляли луди пари, искат още по-луди да вземат. Сигурно и те са ортаци-съсобственици нещо. Има платени паркинги в района, но и там цените се вдигат. Като цяло не си е работа с този имот. Преди може би щеше бързо да се продаде, сега уж утихна малко и ми е интересно как ще се развият нещата.

# 372
E айде сега, до въпросният имот на Будапеща е Синева, в която снимат 90% от бг сериали и филми , на Веслец е другата такава къща заведение където снимат останаалите 10% Wink Wink пред него на Симеон е сладоледен салон произвеждат на място сладолед и масички отвън Стртичела.
Не мога да кажа на черното бяло.
Въпросният имот е надценен за мен, не ми харесва и вътрешното му разпределение,  поне двор с 2 паркоместа би представлявал интерес за тези пари.

# 373
  • София
Продава се на търг къщата, принадлежала на българския министър-председател от периода 1911 - 1913 г. Иван Гешов.
Начална цена 3 697 247 EUR

https://sales.bcpea.org/properties/85319

# 374
Продава се на търг къщата, принадлежала на българския министър-председател от периода 1911 - 1913 г. Иван Гешов.
Начална цена 3 697 247 EUR

https://sales.bcpea.org/properties/85319
Не беше ли детска градина по комунизма? Къщата, която миналата година пак горя.

Общи условия

Активация на акаунт