Обсъждане на имотни обяви - 39

• 26 719
  • 424
  •   2
Отговори
# 420
Малка спалня, външен апартамент, едното изложение е север. Няма да има стопляне това жилище.

# 421
То е пресметнато това, ти пък Simple Smile виждаш че цената на квадрат е 1700. Реално ако махнеш терасата и я дадеш с отстъпка, а поискаш друга цена за Апартамента, ще се получи примерно:2500 за квадрат за апартамента и 1250 за квадрат тераса. Горе долу Такова нещо

Нереална цена, щом се строи от 15 години. Сега са довършителните работи, грубият строеж по думите на съфорумката е стар. Сграда с неблагоприятна история. А тази тераса е огромен минус, аз я възприемам като дефект на жилището, свалящ стойността му, а не като предимство. Неизползваема площ, която само ще гълта усилия и пари за поддръжка. Трябваше да е стая, а не тераса. Такова жилище взимам само ако е наследство.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 09:20 от Моралка

# 422
Съживили са го това, защото там из пустошта има планирана спирка на метрото, след като завие от ч.връх към симеоновско.

https://www.youtube.com/watch?v=COueKbjUVMo

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 09:22 от second

# 423
На мен ми харесва, че си е построил сферичен купол. Интересно как ли е вътре? Дали има зала под купола?

# 424
На мен ми харесва, че си е построил сферичен купол. Интересно как ли е вътре? Дали има зала под купола?

в момента Леонардо, го изрисува ..купола

Общи условия

Активация на акаунт