Резервиране на шезлонг и чадър с кърпа

• 1 373
  • 34
  •   2
Отговори
# 30
  • Пловдив
Тя те лъже с хавлия, ти я лъжеш, че нямало хавлия...

Цитат
Ами тия, дето спят до 10.00, все едно са на почивка, те нямат право на шезлонг и чадър ли?
Като тия, които се качват по-късно на автобуса или пристигат по-късно пред блок с малко паркоместа.
Проблем е недостигът на шезлонги наистина, но ако "кой превари" е начинът, то хавлиите и тубите на паркоместата са си вид чийтърство.

# 31
Да окупираш нещо без да го ползваш си е най-обикновена проста наглост. Не е български патент, виждала съм го и в Турция, например. Ако от хотела имат политика да дават хавлия срещу върната такава на рецепцията на СПА-то, може да ги събереш и да ги върнеш с мотива, че са зарязани и не знаеш на кой са, а пречат. Ако не - може да ги струпаш на един шезлонг и останалите да си се ползват.

# 32
Не знам много по темата, тъй като не ходя по круизи, но мъжът ми е споменавал, че има международен гняв към немските пенсионери, които от вечерта си запазвали с хавлия шезлонги за другия ден. Намирам го за смешно, но не ходя по бабешки туризъм и не ме касае.
В Италия майка ми всяка сутрин ставаше в 6 ам да ходи бързо да си постели хавлия на един кей и да играе йога, зс да имала място. Имаше голяма борба с италианските баби кой ще отиде пръв. Simple Smile)) защото местата на кея бързо свършваха. И не можела да играе йога на др място.

# 33
  • Пловдив
Офтопик. Някаква групова тренировка ли е било това, или всяка баба играе самостоятелно?

# 34
  • here and now
Само да вметна, че круизите не са бабешки туризъм..

Общи условия

Активация на акаунт