Резервиране на шезлонг и чадър с кърпа

• 4 086
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
По миналото лято бяхме на Албена и аз уж съм от ранобудните отивам към 9 на плажа, деца, мъж още ядат. Гледам първа линия почти празна, празни шезлонги с някоя кърпа имаше дори на два шезлонга завързана една кърпа - на единия отляво, на дръгия отдясно... Та намерих едни подобни празни шезлонги, един с лява джапанка, друг с дясна отгоре. И като се вбесих, метнах тази джапанка настрани със замах , постлах си и си седнах. През 3 шезлонга в десети ме фиксирала баш окупаторката на въпросните джапанкофиксирани места. Като се юрна една ръмънка да ми крещи : "Окупате, окупате!!" демек запазено Wink) Обаче аз бях вбесена доста много)): викам: "Но пийпъл => но окупате!" И румънската кака се отказа от борба, гледа накриво, но се оттегли... И така, принцовете се домъкнаха лежерно и доволно седнаха. Мъжът ми не обича скандали, не би направил нищо, би стоял на последния ред. Но аз проявих гражданска позиция, можеше и някой окупатор и да ме набие)))

# 76
Гледах някакво клипче - "явно нещо съм направил правилно в този живот, защото никога не ми се е случвало" - да се боря за шезлонг на плажа - и аз се чувствам така. Laughing Гледала съм видеа как отварят вратите сутрин и някакви тичат и се хвърлят по шезлонгите все едно купуват телевизор на Черен Петък.

# 77
За съжаление повечето потърпевши не купуват на черен петък, а когато им трябва нещо си го вземат "ВЕДНАГА". Точно това е гадното....

# 78
Заради това повече не посещаваме Албена, а ни беше любим семеен курорт. Там все още не могат да се справят с наглите румънци, които хвърлят кърпи и заемат от първи до трети-четвърти ред всичко.
Миналата година бяхме в Слънчев бряг, в един огромен хотел, семейно ориентиран. Изкарахме си страхотно, понеже хората се бяха справили с този проблем, като имаше човек, който седеше на плажа и като види, че се хвърлят хавлии им ги събира и ги хвърля настрани. Като дойдат да се разправят, идва той и им обяснява, че да не се правят на луди, та така винаги имаше място. Евала, така се прави. Затова в Албена, но и далеч не само там, ще продължава да е все по-зле в тази насока и ще останат само румънци да го посещават.

# 79
На Албена 1 и 2 ред са платени. Хотелските са от 3-ти ред назад. Точно пък там никога не съм имала проблеми за шезлонг.

# 80
Почивали сме три поредни години и всеки път е драма и скандали. Всяка година мислим, че нещо ще се промени, но повече шансове не даваме.
Не помня вече как беше за първи и втори ред, но като отивахме на плаж най-късно към 8.30 и имаше места най-отзад. Отделно сутрин ставаше някой от нас да тича/да се разходи и към 6.30-7 часа и виждахме как един човек носи чанти с кърпи и хвърля на колкото се може повече шезлонги. Разбирай запазва за цялата рода, която идваше на плажа към 11 часа….
Пълна излагация.

# 81
Ние бяхме този август в най-големия пик, но не в хотел, а на виличките....т.е. нямахме право на шезлонг. Съответно на 1 и 2 ред винаги имаше свободни. Явно с хотелските е драмата.

# 82
  • София
Проблемът е в хотелите. Продават пакети с включен шезлонг, а не подсигуряват за всички.

# 83
Няма как всички да са на първа линия. Това хотел няма как да осигури. Боят основно е за там.

То и свободните зони някъде се пълнят...кой ще обвините тогава за това...Wink

# 84
  • София
Ами има как да има по-висока цена и да са с номерата на стаите. То няма как и всички стаи да са с гледка море, амажса го измислили.

# 85
Аз казах как са решили проблема в Слънчев бряг. Съвсем елементарно е за изпълнение и едва ли ще им коства толкова много финанси. Просто липсва желание за справяне с проблема.

# 86
  • here and now
Проблемът е в хотелите. Продават пакети с включен шезлонг, а не подсигуряват за всички.
Дори и да има за всички, някои обичат да ползват по повчеко, защото .. нали са платили...

# 87
  • София
Това пак е проблем на хотела. Не е нормално хората да са принудени да се бият за шезлонги, както и не е нормално, ако станеш в 10 да няма места.

Общи условия

Активация на акаунт