📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 26 210
  • 289
  •   2
Отговори
# 150
И Saff са пуснали кутия. Изкушавам й се, по принцип ги харесвам.
Може ли линк към кутията на Saff

# 151
  • Пловдив
Заповядайте
https://saff.beauty/bg/product/saff-mystery-box/?utm_source=Klav … w3sNyoSseg.RRDm9y

Получила съм го на пощата като лоялен клиент, не знам дали ще се зареди принципно.

# 152

Моля те пусни една снимка на суочнати сенки Simple Smile
Иначе на омексия почистващия балсам с кеф го изразходих целия, така хубаво миришеше на ванилия и портокал, много беше луксозен

Ето, вече 3 ден ми харесват 😀

За разлика от спиралата - такава изтумбена четка просто не е моята.
А парфюмът ме накара да кихам силно и дълго, а след 2 часа нямаше и следа от него.

# 153
На мен не ми харесаха сенките. Имат доста слаба пигментация.

# 154
# 155
Идвам и аз да споделя впечатления. Този месец поръчах и Кибрит и ГБ. Кибрит поръчах заради серума и сенките, спиралата не съм тествала, сигурно ще отиде за подарък. И така дотук добре, но в една кутия еднократни пачове, аксесоар и за капак маска за коса 50 милилитра.... Поне сенките ми харесват, а и серума ми е интересно да тествам. ГБ ми харесва малко повече като цяло. Запазвам всичко без серума, маската за лице и крема за ръце. Тук ми липсва продукт за коса по принцип винаги слагат. Мисля да си почина няколко месеца от кутиите, много се затрупах, а и отделно си ползвам и друга козметика.😊

# 156
Получих това в пощата си от Кибрит, не знам дали го пращат на всички, а просто го правят да изглежда, че е нещо по-специално Simple Smile Видях, че едната им дата е сбъркана, предполагам са искали да напишат до 31 декември, вместо октомври.

В Кибрит никога не даваме кодове за отстъпка, но...
🎁  Избери изкушаващ подарък или зарадвай себе си с ОТСТЪПКА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
🥳 Избери изкушаващ коледен подарък или зарадвай себе си с една от нашите специални подаръчни кутийки сега с код за отстъпка SECRET10.

💝Нещотърсачите са ти приготвили страхотен избор между:

1️⃣ Коледното ни издание Magic Glow с натурални козметични продукти на RUMI Cosmetics. Това празнично издание събира шест натурални продукта на стойност 480 лева, подбрани с внимание, любов и обещание за истински резултати.

2️⃣ Кутия Кибрит x Milanesi - пет продукта за пълна ежедневна рутина на обща стойност НАД 397 лева на промоционална цена само до 31 октомври!

3️⃣ Кутия Кибрит x Elfeya, съдържаща пълна грижа от продукти за грижа за коса и тяло. От всяка продадена кутийка Кибрит х Elfeya даряваме по 3 лева в подкрепа на Фондация „За Нашите Деца“.

🚚 Не забравяй, че удължихме безплатна доставка при поръчка с BOX NOW само до 10-ти декември!

🛍️ Разгледай, избери и поръчай любимата си кутийка и не забравяй да използваш кода за отстъпка SECRET10 при завършване на поръчката!

⚠️ ПОБЪРЗАЙ, защото кодът няма да е активен за дълго...

# 157
Заповядайте
https://saff.beauty/bg/product/saff-mystery-box/?utm_source=Klav … w3sNyoSseg.RRDm9y

Получила съм го на пощата като лоялен клиент, не знам дали ще се зареди принципно.

Тази кутия не ми е изгодна на мен - измивният гел, серумът с подобрената формула и шампоанче за над 100 лв. За тези пари предпочитам Руми или Wooden Spoon. Руми е с нови продукти и съм почти навита да я купя. Дават и 10% отстъпка .

# 158
Заповядайте

Тази кутия не ми е изгодна на мен - измивният гел, серумът с подобрената формула и шампоанче за над 100 лв. За тези пари предпочитам Руми или Wooden Spoon. Руми е с нови продукти и съм почти навита да я купя. Дават и 10% отстъпка .

За кутията на Кибрит ли става въпрос? Или за друга кутия на Руми.

# 159
  • Пловдив
От кутията на гуд бокс много ми харесва играчката за елха 🥰, дали пише от коя майка е от групата?

# 160
Вчера, когато получих смс-а от куриера, доста се чудих кои са Тея Козметикс, каква пратка имам от тях и защо им дължа пари за нея. Joy

You are worth it
Скрит текст:

Не съм от късметлиите с несер и допълнително участие в томбола.
Някак си е нередно десет души с още един продукт и само те могат да спечелят И седми.
Кутията ми харесва, но с наличието на екстри за избрани сериозно ме разочароваха.

Не слагам снимките в спойлер, защото продуктите са показани на сайта.

И аз се чудя всеки път, не ги научих и не правя асоциация с козметиката, която влагат в кутиите Simple Smile
А тази кутия изобщо не ме изкуши. Обадих се да им кажа, да не ми я изпращат, въпреки, че съм с абонамент.
P.s. Да, томболата е смотана, та чак обидна. И въпреки нея, това е единствената кутия, която ме спечели да си направя абонамент Grinning

Иначе учудих себе си и поръчах БгБокс. Не съм почитател на бг козметиката и дори не чета какво предлагат, но толкова много я коментирахте тази телешка лой, че се подхлъзнах да купя. В този ред на мисли:

Тази телешка лой за суха кожа ли е, някой с мненине?

С екстремно суха кожа на ръцете съм и не помага особено. Може би по-млада кожа, ще е доволна. Но пък май ми заздрави кожичките. Твърде кратко съм ползвала, за да бъда акуратна. На лице не бих си помислила да сложа.

Вероятно околоочния ще отиде за подарък, не се разбирам с геловете и редовно "спонсорирам" една приятелка.

Серума за коса пише, че се ползва след измиване на косата. Пробвах. Дано не омазни бързо. Нямам опит с подобни мазни серуми на чиста коса. Вие как го ползвате?

Лосиона за тяло има аромат на нещо от комуни*ма. Или на козметиката, която внасяха германките лятото на Сл. бряг. Още не съм установила точно, но не ми харесва.

И като е гарга, да е рошава, поръчах и The Ceel Bg box.
Текст върху продуктите на бг не видях, само на турски и английски.

4 пъти трябваше да се сапунисвам със шампоана. Косата ми е гъста, така че имам за още макс 5 измивания, ако всеки път ще е така Grinning

Пак ще попитам как се ползва олиото? На продукта пише да се нанесе в корените 1 час преди измиване. В сайта пише да се нанася по краищата след измиване.

Аромата на шампоана и балсама ме върнаха в санаторуима в Хисаря преди близо 40 години... Боже, колко съм стара!
Козметика за народа с такъв аромат се продаваше в малките курортни градчета във вътрешността на страната.

Но като изключим ароматните асоциации, май са добри продуктите и имат хубав анти фриз ефект. За съжаление са неподходящи за мен. Само няколко часа след баня косата ми изглеждаше мазна. Предвид скоростта, с която ги харча обаче, ще ги използвам. Едва ли ще стигнат до Кoледа Grinning

Но отново си записвам дебело да НЕ купувам българска козметика!!! (До следващият път, когато пак се изкуша. Добре, че е наистина рядко). Просто не е подходяща за мен, ни кремове, ни шампоани.

# 161

Несесерите на йенгес.. има и сивия и можеш да си поръчаш с твое лого, цената е 2 долара + - не че съм и очаквала друго

# 162
Вчера, когато получих смс-а от куриера, доста се чудих кои са Тея Козметикс, каква пратка имам от тях и защо им дължа пари за нея. Joy

You are worth it
Скрит текст:

Не съм от късметлиите с несер и допълнително участие в томбола.
Някак си е нередно десет души с още един продукт и само те могат да спечелят И седми.
Кутията ми харесва, но с наличието на екстри за избрани сериозно ме разочароваха.

Не слагам снимките в спойлер, защото продуктите са показани на сайта.

И аз се чудя всеки път, не ги научих и не правя асоциация с козметиката, която влагат в кутиите Simple Smile
А тази кутия изобщо не ме изкуши. Обадих се да им кажа, да не ми я изпращат, въпреки, че съм с абонамент.
P.s. Да, томболата е смотана, та чак обидна. И въпреки нея, това е единствената кутия, която ме спечели да си направя абонамент Grinning

Иначе учудих себе си и поръчах БгБокс. Не съм почитател на бг козметиката и дори не чета какво предлагат, но толкова много я коментирахте тази телешка лой, че се подхлъзнах да купя. В този ред на мисли:

Тази телешка лой за суха кожа ли е, някой с мненине?

С екстремно суха кожа на ръцете съм и не помага особено. Може би по-млада кожа, ще е доволна. Но пък май ми заздрави кожичките. Твърде кратко съм ползвала, за да бъда акуратна. На лице не бих си помислила да сложа.

Вероятно околоочния ще отиде за подарък, не се разбирам с геловете и редовно "спонсорирам" една приятелка.

Серума за коса пише, че се ползва след измиване на косата. Пробвах. Дано не омазни бързо. Нямам опит с подобни мазни серуми на чиста коса. Вие как го ползвате?

Лосиона за тяло има аромат на нещо от комуни*ма. Или на козметиката, която внасяха германките лятото на Сл. бряг. Още не съм установила точно, но не ми харесва.

И като е гарга, да е рошава, поръчах и The Ceel Bg box.
Текст върху продуктите на бг не видях, само на турски и английски.

4 пъти трябваше да се сапунисвам със шампоана. Косата ми е гъста, така че имам за още макс 5 измивания, ако всеки път ще е така Grinning

Пак ще попитам как се ползва олиото? На продукта пише да се нанесе в корените 1 час преди измиване. В сайта пише да се нанася по краищата след измиване.

Аромата на шампоана и балсама ме върнаха в санаторуима в Хисаря преди близо 40 години... Боже, колко съм стара!
Козметика за народа с такъв аромат се продаваше в малките курортни градчета във вътрешността на страната.

Но като изключим ароматните асоциации, май са добри продуктите и имат хубав анти фриз ефект. За съжаление са неподходящи за мен. Само няколко часа след баня косата ми изглеждаше мазна. Предвид скоростта, с която ги харча обаче, ще ги използвам. Едва ли ще стигнат до Кoледа Grinning

Но отново си записвам дебело да НЕ купувам българска козметика!!! (До следващият път, когато пак се изкуша. Добре, че е наистина рядко). Просто не е подходяща за мен, ни кремове, ни шампоани.

откровено казано , аз на моята коса и скалп не съм видяла полза от слагане на олио преди къпане, но моя скалп е по-скоро мазен.

Иначе ми хареса идеята , дето са дали на сайта да се слагат по 5-6 капки в маска или балсам.

Също ако си с по-сухи краища добре работи да се сложи олио по краищата преди къпане, за да не се изсушат от шампоана.

А този крем е за лице и сигурно затова не е достатъчно силен за ръцете.

Иначе аз на моята чувствотелна кожа определено се страхувам от телешка лой, пише в нета че не е fungal acne safe,  въпреки че съм чувала че била добра за суха кожа

# 163
  • МАРС
Не знам за несесера на Йенгес, ама серума от декемврийската купия на Кибрит толкова силно мирише, аз парфюми имам с по-слаба миризма Simple Smile
Не мога да разбера защо го правят, кому е нужно да си намаже лицето и да се удуши от миризмата, имам странното усещане че мажа одеколон.

# 164
Включвам се в темата за телешката лой. Имам гадна алергия към вятъра. С много чувствителна кожа съм, преместих се от Пловдив в Бургас и от тогава малко духне ли ставам на пъпчици навсякъде където има досег с вятър. Есен започвам да слагам вазелин и спирам чак пролета. Е тази телешка лой ми върши същата работа че и ми е по мека кожата. Поръчах си още че знам колко бързо ще свърше. Слагам слънцезащите и отгоре това с телешката лой и ми реагирва страхотно кожата.

Общи условия

Активация на акаунт