BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 449
  • 903
  •   21
Отговори
# 495
  • София
Аз пък съм съгласна с номинацията на Ебру към Сияна, както и с доводите й.

# 496
Ебру защо изигра изобщо тази карта. То е ясно, че само Лена и Елена няма да я номинират.
Нищо не разбирате. Момичето мисли два хода напред Joy

# 497
Ами, прав е Давид - хубаво е да можеш да се аргументираш. Обаче е в държавата, където всеки сам си преценя. Друго си е да си имаш мнение… било, че Земята е плоска, било, че няма ковид…

# 498
Ебру защо изигра изобщо тази карта. То е ясно, че само Лена и Елена няма да я номинират.

Последните номинации са, закъде да я пази? По-добре да я питат защо чака досега...

# 499
Супер номинации! Дори няма да гласувам…

# 500
Моля ви, дайте да пуснем петиция и в събота да изгоним и тримата - Ебру, Елена и Паранормалния Trollface

# 501
Аз за Стоянов.

# 502
Просто може да не я играе, както стана с картата на Стефани.

# 503
И няколко в различни и случайни посоки за объркване на противника, зрителите и самата себе си.

# 504
Тя не е тъпа!!

# 505
Най-вече самата себе си 😂

# 506
Моля ви, дайте да пуснем петиция и в събота да изгоним и тримата - Ебру, Елена и Паранормалния Trollface

Аз съм и за четиримата да са аут

# 507
Ебру нямаше кога да я използва тази карта преди, а сега е номинирана затова я използва... Супер се наредиха тези номинации.. съгласна съм да е троина елиминацията 😄

# 508
Очаквам двойни елиминации, дано стане така!

# 509
Глас от мен за Стоянов. Ако може тримата други директно да си заминат ще е най-добре.
Все пак дано са двойни елиминации и си тръгнат двама. Измежду Ебру, Елена и Стефан, той заслужава най-много да е на финал. Толкова рев изрева, че поне да бъде финалист.

Общи условия

Активация на акаунт