BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 12 724
  • 534
  •   7
Отговори
# 510
Очаквам двойни елиминации, дано стане така!

Защо пък да не отпаднат и четиримата, никой от тия не е важен.

# 511
Очаквам двойни елиминации, дано стане така!

Защо пък да не отпаднат и четиримата, никой от тия не е важен.

Е, дано, ама няма как… Поне двама да си тръгнат, пак ще е добре.

# 512
Харесва ме единомислието на Котов и Давид , не случайно са ми любимци.

# 513
Ебру: Земята е плоска. Така съм чувала
Пак Ебру: Хора, аз не съм тъпа!
-Аз мисля два хода напред...

И настава бурен смях у всички зрители 🤣

# 514
Стратегически пуснах глас за Елена, с надеждата да излезе Ебру - тя ме дразни доста повече. Стоянов ще събере подкрепа, за Паранормалния подозирам същото, защото във Фейсбук агитират за него (наказателен вот за двете жени).

# 515
  • Ню Йорк
Аз пък смятам, че Давид съвсем стратегически си изигра картата. Да не говорим, че помогна на нас (зрителите) да имаме възможност да се отървем от Ебру. Направо ме втресе като спечели имунитет.
Земята е плоска, нямало е Ковид, никой не е стъпвал на луната - аз явно съм извънземна Laughing

# 516
  • SF
И аз си мислех, че тая и тоя (Ебру и Стефан) се дотаралянкаха до финала, благодарение на някакви глупави стечения на обстоятелствата.
Супер са ми сегашните номинации!!! Знам и кого да подкрепя.
Лена, глупавата неграмотна Лена с детинското поведение можеше да изхвърчи по някое време от предаването, не на самия финал, но....
Ще си замине Стефан, а Ебру ще изтълкува зрителския вот като "Зрителите са ме подкрепили!!!"
Няма как да изгоним двама, нали?

# 517
Предполагам ще изгоним един, а другата седмица ще отпадат през ден, докато накрая не останат само четиримата финалисти.

# 518
  • SF
Да, за съжаление само Стефан ще си тръгне.
Много е кух милия! Наистина е опаковка, без никакво съдържание. Лепка.

# 519
  • Между гори и планини
Заспала съм по средата на предаването. Кажете кой кого номинира?
Какво става с това, че Сияна е била бомбата?
И как Елена е на номинации? Видях само накрая кривата ѝ физиономия! ( Голям кеф)
Аз искам Каспър, Елена и Ебру да си ходят заедно.

# 520
Елена номинира Сияна(бомбата) и това я прати на номинация. Ебру и Стефан също номинираха бомбата, но вече бяха пратени на номинация от съквартираните.
За мен изненадваща беше номинацията на Давид към Стефан паранормалния. Не го очаквах. Другите бяха предвидими

# 521
Колебаех се малко дали да не гласувам за Елена да остане, тъй като Стоянов ще е първи по вот така или иначе и няма нужда да бъде спасяван. Елена обаче с нищо не показва последната седмица, че заслужава да е на финала. Първо се оказа, че не си е взела бележка от критиката на Котов за поведението си към Сияна и реално не съжалява, щом и Михаела даже й го каза, че се е повлияла от интригите на Мина, а всъщност каза накрая, че си има нейното мнение по казуса. Сияна си я насолиха по грозен начин и дори да са верни причините за което, не се прави така. Също неспиращото бръщолевене за тези цигари е толкова досадно. И аз съм пушач и ще ми е трудно при липса, но знам къде влизам и ще се стегна.Тя за роднините й не и е така мъчно както за едни **бани цигари. Стоянов е една идея по-приятен откакто Иван го няма и постоянно се забавлява, пуска шеги, сякаш  се отпусна рязко, ама то това може да се каже за повечето. Давид ми хареса как въпреки че го играе близък с параномалният го посече на номинациите.Не знам дали се е усетил, че губи зрителска подкрепа от близостта си с него или просто защити Сияна, но определено това беше добър ход. За съжаление обаче, за да надделее над Котов, вече мисля че трябва да се случи някое чудо, а именно Валентин да направи някой гаф, което ми се струва малко вероятно. Използването на цинизми от немеца и преиграването на моменти в реакциите му, слагат последните пирони в ковчега му. Атаката срещу Ебру не знам също колко му беше полезна, но аз го подкрепям напълно в това негово решение, защото тя трябваше да е номинирана тази седмица. Относно кой би напуснал в събота, все ми е тая дали плоскоземката или параномалният, като и двамата се задържаха по-дълго от заслуженото. От понеделник ако почват да ги изкарват по 1 на ден, това значи ли, че ще има положителен вот след лайфа утре и следователно тези с най-малко изхвърчат докато останат 4-ма?Не съм гледал миналият сезон и не съм наясно.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:07 от toohot2resist

# 522
  • Асеновград
Хубави номинации , който и да си тръгне ми е все тая.
Ебру и Стефан докретаха до тук , благодарение на Иван и другите , които постоянно правеха скандали , вниманието беше насочено към агресията и тези си минаха покрай капките.
Стоянов ,откакто изгониха Иван , много по усмихнат и отпуснат ми се вижда.
Лена , много глупава и тя милата... Давид как се базикаше с нея.

# 523
Така ми говорят хологр...звездите.

8. Ебру
7. Безхарактерният
6. Елена
5. Лена
4. Стоянов
3. Немец
2. Сияна
1 .Котов

# 524
Глас за Стоянов. От тримата, който и да си тръгне ще ми е кеф.

Лена може ли точно седмица преди финала да се издъни така. Най-неприятната за мен тема - да се плямпа, че ковида е бил фалшив + оче глупости против ваксините. Ужас и ужас.

Общи условия

Активация на акаунт