BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 18 248
  • 823
  •   83
Отговори
# 525
  • Между гори и планини
С една дума, за ужас на Елена и Ебру, Сияна не е на номинации?
Сигурно ще се пръснат от яд!

# 526
Лена може ли точно седмица преди финала да се издъни така. Най-неприятната за мен тема - да се плямпа, че ковида е бил фалшив + оче глупости против ваксините. Ужас и ужас.
Разбира се, че Ковид е фалшив! Ако не е, ще скоча от ръба на Земята. Trollface

# 527
.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 15:58 от *Амбър*

# 528
Лена в началото много ме дразнеше, но впоследствие ми стана супер забавна. На фона на злобарките Елена и Ебру.

# 529

Не може само щото някой така ти е казал и без да вникнеш в доказателствата и обясненията да вярваш, че Земята е плоска. По този начин можеш само да вярваш, че е кръгла. :странно_махане_с_ръце:

# 530
Не може само щото някой така ти е казал и без да вникнеш в доказателствата и обясненията да вярваш, че Земята е плоска. По този начин можеш само да вярваш, че е кръгла. :странно_махане_с_ръце:
Не ме мисли - аз имам доказателства, че Земята е плоска. Ако беше кръгла, щяхме да виждаме хората с главата надолу в Австралия. Duh! Толкова ли ви е облъчило това 5-жи, че не разбирате? 😂

# 531
Лена може да е невежа и глуповатичка в доста моменти, но има добродетели и чиста душа, което ми стига да я сложа по-нагоре от Елена в крайната класация. Страстната пушачка се представи на визитката като от голямото добро утро и Котов много точно я описа вчера, че и се иска да е лидер, но е много далеч от това. Според последните събития това ми е на мен актуалното мнение кой на кое място трябва да завърши. Като Стоянов и Сияна могат да си разменят местата, но не мисля че миньончето има сили да измести Давид, но знае ли човек има още няколко дни да се случи нещо интересно. Ебру и Каспър също може да са с разменени места, но при тях няма значение, жалко че тамагочито сдаде багажа и не успя да прогнозира точно кой кога😂

1. Котов
2. Давид
3. Стоянов
4. Сияна
5. Лена
6. Елена
7. Ебру
8. Каспър

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 14:32 от toohot2resist

# 532
Последните епизоди са ми доста лежерни и направо приятни, откакто и последният дразнител - Калин, напусна къщата.
Често обаче се плясвам по челото с малоумието на Лена и Ебру, то не е и забавно това тяхното. Искам да се науча като Котов да общувам така спокойно на такива теми. Не знам как се владее така. Аз само докато слушам и ми иде да избухна с аргументи срещу тях.
Силно се надявам да спечели това момче. В този сезон ми е единственият приятен персонаж.

# 533
# 534
Попадна ми следната дописка за друго риалити (Ергенът), което не гледам и поради това с уговорката, че нямам идея дали фактологията е спазена, но мнението отразява общо взето точно същото, което дразни и при продуцентчетата на Брадъра:
https://www.lentata.com/lyubovta-pobezhdava-vsichko-dazhe-i-ergent-

Просто откъдето й да го погледнем, тези продуцентски екипи се стремят да наложат определена идеология и мироглед. Оттам се ползват и добре познати евтини трикове като приравняване на сериозни теми като оспоримост на ефективността и странични ефекти на ковид ваксини с пълни глупости за формата на Земята.

# 535
Лена може ли точно седмица преди финала да се издъни така. Най-неприятната за мен тема - да се плямпа, че ковида е бил фалшив + оче глупости против ваксините. Ужас и ужас.
И то го плещеше с такава увереност, като че ли е професор най-малко. Просто удивителна тъпота, съжалявам, но такива хора са опасни за околните.Те са опасни и за самите тях, но да речем, уважавам правото на избор на всеки да бъде тъп или умен, неграмотен или начетен. Но да не ми изнасят лекции в стил "звездите ми го говорят"

# 536
Лена остана изключително нечестно. Това че Михаела пожела да излезе, не знам как го обвързаха с оставането на Лена, която съвсем заслужено си беше на последно място и трябваше да си ходи. Май май с връзки ще добута чак до финала, не за да спечели (за нея тия пари са нищо, нали нещо в тоя дух каза), а защото ѝ е скучно навън (пак тя си го каза). Явно много ѝ се угажда. "Тате носи, мама меси."

# 537
Лена може и да остана нечестно, но да ви кажа Михаела беше непоносима. Дори само за малкото време, в което беше вътре онзи ден, подразни. Добре се получи според мен, че тя си тръгна.

# 538
Въобще повторното влизане на Михаела беше грешка, не мога да я понасям с нейните простотии. Отделно във ФБ профила си защитава Иван и се държи абсолютно неадекватно, но и високомерно в стил "само аз знам какво става в къщата". Не виждам защо ББ подхранва това нейно усещане като я вкара повторно. И на практика тя на всички каза едно и също нещо с различни думи, понякога дъвчейки. Изключително дразнещо беше това.

# 539
Лена може и да остана нечестно, но да ви кажа Михаела беше непоносима. Дори само за малкото време, в което беше вътре онзи ден, подразни. Добре се получи според мен, че тя си тръгна.
Трябваше и двете да си тръгнат. Досега, който и да е поискал да излезе доброволно, просто си е тръгвал. Номинираните нямат общо с това.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:43 от mantissa

Общи условия

Активация на акаунт