BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 16 091
  • 687
  •   13
Отговори
# 660
Атижа? Че какви са тези претоплени манджи…

# 661
Подкаст без текущи участници е безмислен.

# 662
  • Bayern
Аз лично в кочина не мога да живея. Не ме интересува дали кочината е създадена от двайсет годишни индивиди, достатъчно осъзнати да носят с гордост пластмасови сиси, но видиш ли - били деца, на които някой трябва да им прислугва. Силвия е пълнолетна и като такава е ДЛЪЖНА да върви след задника си. Ще я изтърпя ден, два, три и на четвъртия ще я наредя едно хубаво. На какво да се завижда на Силвия? На двайсет я водех с вагон прочетени книги, учех, имах работа и стремеж за надграждане. Нямах амбиции за най-съвършен силикон и скачане от легло в легло. Не съм привърженик на това непрекъснато налагано в последно време правило, че на пълнолетните “деца” им е дадено да са мърлячи, меркантилни и готованци.
Тия “деца” ще паразитират върху обществото ни безкрайно и винаги някой ще им е длъжен. На 20 хората са воювали, учили, трудили - били са полезни на обществото. Сега на 20 са “милите дечица с 50 пластични операции и богати батки, с които да мачкат чаршафите”. Или “мъже”, които си решат миглите и от километри им личи, че още не са решили на кой бряг искат да бъдат. Наистина ли на 20 сте били такива?

Забавно ми е обаче, как се твърди тук, че Силвия е само едно дете и как щяла да ще стане…Какво точно всъщност я виждате да стане? Аргументи, моля, както казва немецът:)
Напълно подкрепям!!! И в риалити формати и извън тях за съжаление незрялото поведение на 18+ годишните се оправдава с това, че са още малки ...Писна ми навсякъде да пиша едно и също, но и тук ще се  самоцитирам  Човек на 18г  взима самостоятелни решения, шофира,  носи наказателна отговорност !!!    Като ги галим утешително след всяка глупост не ни прави по-толерантни, а безотговорни!   Ако бях в къщата щях да избухна доста по-рано Grin

# 663
  • somewhere near the sea
Айде къш!

# 664
Joy Ness, Roshla2006 , чак сега ви прочетох. +1000 дето се казва, нямам какво да добавя!
Само ще кажа, че тази така виждана доброта пак е изтъкана от фалш та няма как да ѝ повярвам. Единствено положително е, че не е обидила никой.

# 665
# 666
Не схващам какъв е спора, честно казано. Сияна, Давид и Стоянов са малко над тийнейджъри.

Говорим за вагони книги, пък тя е на 20, кога да ги изчете? Малко като "трябва ни стажант, на 20, с висше и с 5 години опит" ми изглежда това.

Видяхме, че може да готви. Не обижда, не сплетничи, като повечето добре изглеждащи 20-годишни се облича по-провокативно, изпитва границите, нищо ненормално. Ако беше някакъв мърляч, смятате ли, че ББ щеше да пропусне да ни направи шоу(от едното успиване на Давид половин епизод направиха)?

# 667
  • Между гори и планини
Видяхме колко образована и начетена е бъдещата учителка! Срам и позор!
Да, не показа цици, но само дето не описа позите на Кама сутра които е правила преди да влезе в ББ !
Елена на 35 години да не би да е говорила за книги? То само фактът, че не знае къде да сложи правилно ударенията на думите е красноречив!
Лена - която не знае какво е хомо сапиенс ( Ебру също) , направо е кауза пердута!
Събрали са се едни начетени, образовани , направо са Кръга Мисъл!

# 668

Видяхме, че може да готви. Не обижда, не сплетничи, като повечето добре изглеждащи 20-годишни се облича по-провокативно, изпитва границите, нищо ненормално. Ако беше някакъв мърляч, смятате ли, че ББ щеше да пропусне да ни направи шоу(от едното успиване на Давид половин епизод направиха)?
ЖДНБ! Така се обличат красивите млади жени, така ли?!
Скрит текст:

# 669

Скрит текст:

За Инстаграм снимки, ли? О, да. И то не е в България, ами по цял свят. И не е от вчера. Не разбирам ЖДНБ-то защо е, все едно никой от нас, никога не е отварял Инста?

# 670
  • Bayern

Скрит текст:

За Инстаграм снимки, ли? О, да. И то не е в България, ами по цял свят. И не е от вчера. Не разбирам ЖДНБ-то защо е, все едно никой от нас, никога не е отварял Инста?
Да, Инста на Сияна не е единствения, който прилича на каталог за платени жени, но това не го прави нормален. Слава Богу има много млади хора, които залагат на други достойнства и постижения

# 671
Нормален за мен и за повечето тук, може би не. Но ако започнем да разпъваме на кръст всеки, който си е направил провоктивна снимка, когато е бил на 20, доста кръстове ще се наложи да вдигнем.

И тя като повечето деца - ще има да трие снимки от социалките като порастне малко Grinning

# 672
И такава да е сияна какво от това? Това си е избрала, такъв живот иска момичето на този етап от живота си. Поне не е злобна като Ебру. Ебру е толкова принципна но пак не мога да я гледам.

# 673
  • на брега на морето
В момента гледам среднощния разговор между Сияна и Стоянов и не мога да се отърся от усещането, че Сияна нито за миг не забравя за камерите.

# 674
И нейната не е лесна... 24-часово позиране

Общи условия

Активация на акаунт