BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 19 780
  • 906
  •   13
Отговори
# 810
  • София
Извинявам се, другата била Мина... Но със сигурност има още непоказвани кадри на голотии от тях двете..

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 23:31 от Moderator3

# 811
  • Варна
Нали даваха за зодиите
Защо ли не съм изненадана,че Давид е Водолей Trollface
Елена бяла и добра,пускам сълза.

# 812
  • SF
Но Сияна я определиха, като жертва...такава каквато я виждаме и ние, т.е. тези, които я виждаме ..

Да, мнението ви съвпадна с това на Лена, Ебру, Паранормалния и Елена.

# 813
И сега, ако вкарат Мути… последната седмица няма да я гледам. Joy

# 814
  • SF
Едва ги изгонихме тези, които изгонихме, сега ще вкарват отново.

# 815
Едва ли ще вкарат играч, който да се включи в играта последната седмица. Но пък не ми хрумва кой от изгонените е достатъчно интересен да бъде върнат. Овцата част 2? Или Стефани ще я вкарат, за да правят baby shower?

# 816
Харесват ми въпросите на Ани Владимирова, но никой не отговори директно на въпросите ѝ.

Нито Ебру разбра въпроса за трите ѝ връзки (двойния аршин), нито Стефан разбра метафората със затворената врата…може би Елена разбра частично въпроса за Сияна, но със сигурност не изцяло, защото иначе щеше да каже, че истинската Елена е тази, която прегърна Сияна.

Не съм изненадан…на Ани ѝ е ясно, че те тези въпроси не ги схващат и продължава, което изглежда леко подигравателно. Няма как човек, който смята, че Земята е плоска и няма ковид, да има някаква добре развита способност за авторефлексия/интроспекция и да преживее внезапно просветление за 2 минути на живо в национален ефир, докато е на кръстосан разпит.

# 817
За мен беше леко прекалено поведението на Ани Владимирова, това са лични неща, извън Къщата. Нали коментираме и гласуваме за хората вътре по това, което те са показали вътре, а не какви са отвън.

# 818
И сега, ако вкарат Мути… последната седмица няма да я гледам. Joy

То от Мути няма смисъл, понеже го няма Цецо, да му напомня за неговата потенциално изкривена ориентация.

# 819
Айде, започна се… Cry

# 820
  • Между гори и планини
Каква песен са пуснали за фон на Стефан ревльото, който се определя за много стабилен 😂

# 821
Тази “песен” ревът на Стефан на лууп машина с подложка инструментален регетон ли е?

# 822
На кой даваме наградата за ревльо на къщата? Виктор от миналия сезон или Стефан? 😂😂

# 823
  • Сф
И аз не разбрах защо Владимирова се държа така непрофесионално . Очаквах да прави разбор,а не да сипе жлъч. Стефан на Гала и той горкия едвам връзваше мислите си. Предполагам не гледа редовно и е попрочел тук там.

# 824
Паранормален човек Trollface

Общи условия

Активация на акаунт