BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 20 859
  • 957
  •   25
Отговори
# 870
Ако Ви липсваха скандалите, ето ги…

# 871
Започват виковете.

# 872
Аз когато излезе Ебру : Simple Smile
Аз когато влиза Михаела : Sad

# 873
  • Варна
Блякс

# 874
Супер нечестно спрямо другите.  Хубаво е,че едва ли ще се задържи повече от ден два

# 875
  • Между гори и планини
Тя има преднина, че има информация отвън!
Въобще е много тъпо.

# 876
Сега вдянах защо я връщат… Ако искат да запазят формата от миналата година, им трябват 9 човека за другата седмица. Преждевременното излизане на Цецо им обърка сметките. Не че има голямо значение, де - пак ще я изгоним.

# 877
Чакай малко. Нали напускаха "завинаги" къщата на ББ? И за какво я вкарват? Да излезе след 4 дни? Много безмислено.

# 878
Има логика. Случилото се с Цецо им обърка сметките.

# 879
Предпочитам да бяха вкарали Цецо, да си лежи по цял ден и да го обслужват с храна, вместо да гледам овцата....

# 880
С какво се занимава Ебру?
Чудно ми е...Как така отишла на парти в Дубай, при/с човек, с когото се запознала в интернет дни преди това?! Моралната Ебру?!
Офф таз кресливата 🐑... Е как като участник?!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 23:49 от Liashka

# 881
Гледам със закъснение. Хаха.. накефи ме как пуснаха една ревяща песен по време на визитката на Стефан:

# 882
Най-вероятно Давид, Котов, Сияна и Стоянов ще са четиримата финалисти.

# 883
Съжалявам, но тук ме изгубиха. И не е проблем да гонят по един на ден, просто могат да изпуснат понеделника примерно. След като Михаела е пълноправен съквартирант, тогава би следвало като минимум Лена да е пълноправно изхвърлена, откъде-накъде ще остават и двете? Не, не, това противоречи на цялата концепция, че и на всичкото отгоре овцата разполага с цялата информация кой и как се е движил и всичко отива в канала.

# 884
Овцата с какво самочувствие влезе, обаче…все едно не беше предпоследна, когато беше номинирана. Много ясно, че ще изхвърчи до сряда - Стефан и тя са номера 1 и 2, в някаква последователност. Елена и Лена са след тях. На финал са Котов, Давид, Сияна и Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт