BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 21 854
  • 992
  •   24
Отговори
# 915
Как така Михаела отново в играта?! Що за тъпотия?
   Гласувах за Котов.
   Радвам се,че Ебру напусна.Всичко за нея сте казали.

# 916
Напомням за анкетата. Валидна е до края на дена. Който не е гласувал, все още има възможност да го стори Wink

# 917
Аз пък се накефих на Ани как извади кирливите ризи на Ебру... Любовните и истории и колко е принципна. И за финал Ебру аут много добра развръзка. Но не виждам смисъл Михаела да влиза отново, за една седмица едва ли могат да се сформират скандали. Всеки ще бъде много търпелив във всяка ситуация, все пак е последна седмица.

# 918
По малките населени места има доста като нея за огромно съжаление. И с желание да бъде известна, без значение с какво. Учителската професия е призвание, учителите следва да бъдат будители и да възпитават у децата ценности.
Всъщност е хубаво обществото да види що за хора са учители. От много време обяснявам на мои познати (особено тези без деца или тези, чиито деца отдавна са завършили) и не ми вярват. Масово учителите са неграмотни, цинични, без подход, записали педагогика само и единствено защото балът не им е стигнал за това, което са искали. Ебру не е изключение. Образователната система плаче за спешна реформа. Но това е друга тема.

Аз пуснах глас за Давид - все още ми е фаворит и не го съдя прекалено строго, че си избра кофти приятел. Но и Котов става. Ако един от двамата победи, ще съм доволна. Към останалите участници имам повече забележки.

# 919
Михаела нямаше нужда да я вкарват, няма какво ново да покаже, а и не виждам с кого от останалите вътре може да сплетни истински скандал.
Предполагам, че ще се опита и да бъде по-обрана в държанието и изказа си след като е прочела мненията на зрителите за нея. Предстои да видим, но не вярвам да стои повече от ден-два, ако гласуването не е манипулирано по някакъв начин.

Ани Владимирова наистина поряза всички номинирани, може би по-грубо от необходимото, но 3/4 от тях не я и разбраха какво им казва.
Искаше ми се водещите да й задават повече въпроси и да чуем по-дълбоко разсъждения вместо протяжните обяснения на Стефан на Гала, например.

Надявам се майката на Сияна да е добре, не вярвам човек да лъже за такова нещо, лично аз също често се замислям как приемаме родителите си за даденост и си изливаме над тях всички глупости без да се замислим, че ги нараняваме и че и те са хора с чувства и имат нужда от любов и подкрепа.

Интересен факт за Стефан, че баща му е военен, любопитно ми е да разбера какъв човек е брат му, предвид казаното от него, че е много близък с майка си, може при брат му до е обратното и повече бащата да е повлиял.

Ебру логично си тръгна, и аз мисля като коментиращите, че можеш да си директен без да си груб, а и ако наистина не е искала да общува със Сияна, защо сама й се вреше, за да й се обяснява, че не я харесва? Игнорирай я до колкото е възможно и това достатъчно.

За Елена всичко казахте, просто твърде много си задълба в този нейн изблик срещу Сияна и се раздуха повече от необходимото. Ако беше скочила така на Калин, примерно, че ходи по голо шкембе, пърди, орига се и прави тъпи коментари и интригантства, щеше да излезе герой, едва ли не 🤣

Моята прогноза за топ 3 е:

1.Котов
2.Давид
3.Сияна

Очаквам Михаела да излезе бързо-бързо, след нея Стефан, Елена, Стоянов и Лена в този ред.

# 920
Подкрепям Валентин. Не ми харесва, че е надут философ, който се мисли за по-умен отколкото е, но накрая минусите са му по-малко от останалите.

Мисля, че Михаела ще успее да избута поне до топ 6, но нейното завръщане изобщо не е честно  и няма никаква логика (колкото и водещите да се опитат да обяснят такава).

Дано да ги оставят без цигари до края :Д

# 921
Мисля, че Михаела ще успее да избута поне до топ 6, но нейното завръщане изобщо не е честно  и няма никаква логика (колкото и водещите да се опитат да обяснят такава).
Щеше да е нечестно, ако имаше някакъв шанс за победа, а тя няма. Не очаквам за няколко дни да обърне нагласите на зрителите - тя изобщо не си е взела поука от това, което стана. До вчера пишеше същите глупости във Фейса, които говореше и в предаването.

# 922
1.Давид победител!
2.Котов
3.Елена
Недоумявам и недоумявам на какво отгоре слагате постоянно Сияна на 3 място,но явно проблемът си е мой. Grinning

# 923
  • Bayern
Аз се  притеснявам за Стефан (Ловеца на духове) , много е чувствителен и лабилен, как въобще оцелява навън... Дано като излезе съумее да приеме коментарите с чувство за хумор и не се затвори в себе си .

Възмутена съм от Ани Владимирова! Как ехидно се подсмихваше  знаейки, че закопава и 4та номинирани с тези въпроси. Коментара за Елена, докато втората й отговаряше беше отвратителен. Крайно непрофесионално за психолог, че те водещите бяха по-тактични.

# 924
1.Давид победител!
2.Котов
3.Елена
Недоумявам и недоумявам на какво отгоре слагате постоянно Сияна на 3 място,но явно проблемът си е мой. Grinning
100% Сияна ще е минимум в топ 4, ако не и топ 3. Нали виждаш какво става във форума? Всеки участник, който посмее да каже нещо против нея, бива моментално заклеймяван. Елена преди 4 седмици я обиди и още се дъвче само това. Хората обичат жертвите. Беше същото с Марио миналата година.

Аз пък не бих казала че съм възмутена от Ани Владимирова по простата причина, че никога не съм имала високи очаквания от нея. Като я видях сред коментаторите, ми стана ясно, че следват жлъчни коментари, непрофесионализъм и бутане на лични фаворити.

# 925
Успях да наваксам с тоя епизод. Снощи хванах само овчето разочарование.

Преди всичко друго, смятам че Нова съвсем изпускат нишката с риалититата си и не знаят как да забъркат правилна рецепта вече. Все едно мотото е "правилата са за да се нарушават", дали ББ, дали ИнВ, никъде вече няма твърди правила и всичко е на руска рулетка.

Тази Владимирова трябва на всяка елиминация да я включват и да ги подритва. Толкова е приятно как ги цели в слабите места и им сваля маските.

Безхарактерният е може би най-фалшивият от всички. Според мен този човек не носи маска, а цял костюм. Нищо истинско няма в него, и всичко се държи на тези две котви (майка му и приятелката му), когато те са отдалечени по някаква причина той едва функционира. И за кратко това беше замаскирано от възможността да се залепи за Иван, от тогава цялото му поведение показва, че е на ръба да се срине.

# 926
Щеше да е нечестно, ако имаше някакъв шанс за победа, а тя няма. Не очаквам за няколко дни да обърне нагласите на зрителите - тя изобщо не си е взела поука от това, което стана. До вчера пишеше същите глупости във Фейса, които говореше и в предаването.

Не мисля, че честност трябва да се съди по резултата. То ясно, че няма да спечели, това не прави ситуацията повече или по-малко честна.

Тя веднъж е излязла и е видяла реакцията на публиката и е видяла къщата от гледната точка на публиката. Основното ядро на играта е изолацията от външния свят, а тя половината го изкара навън.

Попринцип ако има планове за завръщане на играчи, те стоят в изолация. Това е просто измислено на последната секунда за да се изстиска още малко драма от Михаела, която още на нощта на елиминациите съжали, че напусна.

# 927
Е кое му е фалшивото на това?Човекът е без характер и лабилен ,едва ли се преструва за това.По скоро да се прави на по-силен и смел отколкото е,а не обратното.Но той и това не може.
Това към Браде.

# 928
По малките населени места има доста като нея за огромно съжаление. И с желание да бъде известна, без значение с какво. Учителската професия е призвание, учителите следва да бъдат будители и да възпитават у децата ценности.
Всъщност е хубаво обществото да види що за хора са учители. От много време обяснявам на мои познати (особено тези без деца или тези, чиито деца отдавна са завършили) и не ми вярват. Масово учителите са неграмотни, цинични, без подход, записали педагогика само и единствено защото балът не им е стигнал за това, което са искали. Ебру не е изключение. Образователната система плаче за спешна реформа. Но това е друга тема.

Аз пуснах глас за Давид - все още ми е фаворит и не го съдя прекалено строго, че си избра кофти приятел. Но и Котов става. Ако един от двамата победи, ще съм доволна. Към останалите участници имам повече забележки.
Моля, моля, нека не обобщаваме цяла една гилдия!
Първо, Ебру все още не е учител. Второ – силно се съмнявам, че директор би я поставил на подобна позиция, освен ако връзките ѝ не са доста дебели. Никой не би рискувал авторитета и поста си за такава издънка.
Да, цедката в университетите е широка, но тя дори още не е завършила – и вероятно няма да завърши. Все пак постигна мечтата си: да стане известна. Сега ще намери мъжа на мечтите си и ще направят клас дечица, на които тя да преподава.
За разлика от съкварталците си, които изобщо не се интересуват каква форма е Земята, тя ще е единствената, която знае истината – истинско светило!
Във всяко съсловие има и добри, и не чак толкова добри кадри, но превесът все пак е на знаещите, а не на Ебрутата.

# 929
Е кое му е фалшивото на това?Човекът е без характер и лабилен ,едва ли се преструва за това.По скоро да се прави на по-силен и смел отколкото е,а не обратното.Но той и това не може.
Това към Браде.

Според мен този има доста повече тайни и дефицити, които крие. Оставям безхарактерен и лабилен настрана. Не знам как да го обясня, но според мен е доста по-счупен от това, което си представяме или подозираме.

Общи условия

Активация на акаунт