Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 3 886
  • 218
  •   2
Отговори
# 180
Стискайте ми палци резултат да е отрицателен. Само на 23 г съм хора. Колкото и дразнеща да съм  не заслужавам да умирам толкова млада.
Постъпи доброволно в психиатрия и там ще ти помогнат. Имаш нужда. Казвам ти го вече няколко пъти. Не ми отговаряш на въпросите дали си плати здравните вноски и с кого живееш? Моля този път да получа отговор!

# 181
  • Washington,USA
Стискайте ми палци резултат да е отрицателен. Само на 23 г съм хора. Колкото и дразнеща да съм  не заслужавам да умирам толкова млада.
Постъпи доброволно в психиатрия и там ще ти помогнат. Имаш нужда. Казвам ти го вече няколко пъти. Не ми отговаряш на въпросите дали си плати здравните вноски и с кого живееш? Моля този път да получа отговор!

Какво е разликата между психиатри отвън и психиатри вътре в болница

# 182
Стискайте ми палци резултат да е отрицателен. Само на 23 г съм хора. Колкото и дразнеща да съм  не заслужавам да умирам толкова млада.

Какво е разликата между психиатри отвън и психиатри вътре в болница
Не ми задавай въпрос, а отговори на моите.

# 183
  • Washington,USA
Не ми трябва психиатрия. Посетени са няколко психиатъра. Те ако искаха цяха да ме приемат в психиатрия

# 184
Пак не ми отговаряш на въпросите.
Трябва ти денонощно наблюдение в психиатрия, за да се възстановиш. Не с мента, глог и валериана. Така и семейството ти ще бъде спокойно, не да го товариш. Вземи си всички изследвания и постъпи за лечение.
Продължавам да чакам отговорите, не се опитвай да шикалкавиш!

# 185
Bundyrose, стрелям малко в тъмното, но понеже ми напомняш нещо  ще пробвам.
Ти си младо момиче, което обаче има проблем с привързаността. Нямаш нормална привързаност и връзка с родителите си. Права ли съм? За нарушена привързаност говоря. А тя има връзка/ в следствие на нея нямаш нормални социални връзки, не умееш да си част от компания и да поддържаш социални контакти и приятелства. Те просто се изчерпват, ако ги е имало. Всеки човек обаче има нужда от такива. Ние сме стадни същества, не вълк-единак. Изпитваш нужда да бъдеш забелязана, за съжаление обаче, трудно ти се получава. В търсене на какво не е наред започваш да дълбаеш в медицината и да си приписваш заболявания. Така успяваш да привлечеш малко внимание към себе си, но накрая наистина се разболяваш - апатия=>депресия=>нарушен сън=>изтощение и кръгът се затваря. В резултата се появяват реални симптоми като нарушена менструация и дори спирането й.
Трябва ти работа с психолог. Дългосрочна, за да опиташ да подобриш социалните контакти. Трябва ти изява, където да те забележат, но с добро или поне да бъдеш полезна, да имат нужда от теб, да си важна за някого. Помисли в тази посока - с какво да се захванеш, което ще ти даде възможност да те забележат по правилния начин или да си полезна и нужна за някого. Много благодатни в това отношение са домашните любимци - те те приемат и обичат такава каквато си, нуждаят се от теб, чакат те да се прибереш, имат нужда от теб - храна, вода, разходка, общуване. Помисли и за някаква дейност като социален патронаж или социален асистент - те са нужни на хората професии, ставаш важна за някого. Научи се да слушаш, ако не ти се получава да поддържаш разговор и да си забавна. Хората имат нужда някой да ги слуша от време на време. Потърси проблема за липсващата менструация, това е важното. Може да има вариант за се възстанови. И сънят ти ще се възстанови. Не от днес за утре, но когато се почувстваш нужна за някого, важна за някого ще намериш смисъл в живота си, ще се успокоиш и сънят ти ще се възстанови. Запиши се на екскурзия. Смени обстановката. Проблемът ти не е физически, а психически. Психичното здраве е важно за физическото здраве.

# 186
Аз мисля, че като цяло хората трябва спрат с тази суета, да искат да бъдат забелязвани и да получават внимание. Животът на един човек, не се определя от вниманието или оценката на определено количество хора.

# 187
И все пак има хора, които се чувстват невидими. Или ги виждат, само, ако направят нещо неправилно. Това са самотни хора, те няма с кого да общуват, да споделят, никой не ги разбира,  забелязва, не ги кани на кафе, не ги включва в разговор... Все едно не съществуват. Всеки има нужда да бъде забелязан, да се почувства значим, оценен, да има някакъв социален живот, да има с кого да пие едно кафе или да отиде на кино.

# 188
Не ми трябва психиатрия. Посетени са няколко психиатъра. Те ако искаха цяха да ме приемат в психиатрия
Правете разлика между психолози и психиатри. Това е нормална грешка за хора, които не са се сблъсква ли по-близко с услугите на едните и на другите. Вторите са лекари. Първите не са. Психолози няма да ви кажат че сте за болница. Освен това, разговорът с тях винаги преминава през призмата на възприятие на човека, който съветват/терапевтират. Така че там няма как да очакваме обективност в тълкуванията на собственото си състояние от техния клиент. При психиатри имаме пациент. Пациентът излиза от визитата при психиатъра с амбулаторен лист, на който пише какво му е. И няма как да си съчинява какво му има всъщност. Но и  да ви има нещо, докато не сте опасна за околните никой няма да ви вземе в болница. А ако сте със суицидни мисли, никой няма да е "виновен" ако ги осъществите.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:11 от _re_ge

# 189
Много налудничаво звучи всичко. И това обсебване по сериен убиец, а за аватар негова жертва...

Кого визирате ?

# 190
  • Washington,USA
Много налудничаво звучи всичко. И това обсебване по сериен убиец, а за аватар негова жертва...

Кого визирате ?

Бях заклет true crime фен... Не е забранено и не съм убила никой... Стига..

# 191
Аз питам другата съфорумка, не Вас.

# 192
  • Washington,USA
Аз питам другата съфорумка, не Вас.

Тя говори за мен.
Реших аз да отговоря. Преди харесвах да чета криминални истории... Някои случаи ме развълнуваха силно. И явно създавам грешна представа в хората.

# 193
Тед Бънди - сериен убиец на жени. На снимката е някоя от жертвите.
Споко, Бъндироуз, не казвам, че си килър. Но ми е малко ту мъч такъв избор на никнейм и снимка в комбинация с проблемите ти. Нищо чудно, че си тревожна.

# 194
Някой беше писал в друга тема, че Бънди Роуз е дъщерята на Тед Бънди.

Общи условия

Активация на акаунт