🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 30 679
  • 807
  •   120
Отговори
# 540
Аз пък помислих, че пише за себе си 😁
Той си пише за себе си, но не схваща иронията, милият 🤣 Няма нищо грешно в това да израстнеш в "калпаво" семейство-не го избираш.Грешни и осъдими са решенията които сам си избрал да вземаш като зрял човек, въпреки или заради примера, който си имал като дете.

# 541
Петък е толкова изкуствен , сякаш е на предизоборна кампания.

# 542
Представям си Джанко сега как клати глава, псува и блъска столовете у тях, докато слуша как Петър декламира, че е против насилието! 🤣

# 543
Как пък не им наеха една яхтичка, да метнат на нея някоя-друга двойка, да ходят на круиз, да поплуват, да се повеселят.. малко разнообразие нещо. Тия само се изтягат по шезлонгите и киселеят от скука.. Алооооо, шОото?!

# 544
Петък е толкова изкуствен , сякаш е на предизоборна кампания.
Да, и как бързо забравиха двамата с Виктор как говореха на Орлин преди две седмици. Ужасни са! Не мога да ги търпя.

# 545
Малей, след изказванията на Криси и Дениз, здрава чиния не остана у Джанини!

# 546
  • here and now
Направо ги "гаврят" със срещите в този сезон...

# 547
Няма пари за такива глезотии. Има само кавги "ала комшиите от вход "А" и влизане и излизане на нови квартиранти... Някой не си платил асансьора, друг осмърдява с киселото зеле на балкона, трети си паркирал колата на две места, комшийки се карат коя е по-голяма шаврантия, в горния апартамент играят казачок, синчето на ап. 11 набило синчето на ап. 24, бащата на 24 ударил шамар на бащата на 11 и т.н.
Как пък не им наеха една яхтичка, да метнат на нея някоя-друга двойка, да ходят на круиз, да поплуват, да се повеселят.. малко разнообразие нещо. Тия само се изтягат по шезлонгите и киселеят от скука.. Алооооо, шОото?!

# 548
Денис и Блага бяха готини на тая скална среща. 🙂

# 549
шермин сега с лилко ли е приятелка....ми допадат си

# 550
Този Денислав изглежда нормален .

# 551
Да не му е уроки!😁😁😁 Аз даже не разбрах кога дойде

# 552
  • here and now
Тези определено не са един за друг...

# 553
Скучно става без Габриела и Джан

# 554
  • В Града на липите
Да не му е уроки!😁😁😁 Аз даже не разбрах кога дойде
Промъкна се по терлици между плюнките на Джанко и истериите на Шермин и Габа.

Общи условия

Активация на акаунт