🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 33 770
  • 912
  •   283
Отговори
# 525
Всички са скъсаняци в това предаване, щом се направиха на маймуни за няколко хиляди последователи. Натискаха си парцалките в този бежански лагер с месеци, подмазваха се на долен клас жени за трохички екранно време. Явно им е много важно да се сдобият с поне малко временна слава, за да докопат някакви парици. Нито един стойностен, истински зает и сериозен човек с успешен бизнес не драпа за такъв тип популярност.

Най-смешен ми беше Петър, който твърдеше, че Виктор не парадирал, а всички вече знаем марката и точната стойност на часовника му. Богатите НЕ определят себе си като "млад, атрактивен милионер", особено когато никой не ги пита, НЕ говорят за цената на часовниците си, за колите си, и за това кой къде ги е поставил в някаква си класация. Уж ниво, уж интелект и богатство, а там наравно с анаболните простаци Джан и Краси да делят "лукса" и бившите ергенки. Хайде, не на нас тия!

# 526
  • Варна
На Шермин чергата я мие само фризьорка. Затова е в това кичесто положение.

Някой попита коя е майката на джанко, с кой ник. Chill.zone е. Само като й прочетеш творенията е ясно.

# 527
Всеки момент очаквам на Кралицата от главата да започнат да излизат змии като на същинска Медуза Горгона 😃😃😃😃

# 528
п.п. Ако имаше амбицията действително да се развива, щеше да я учи тази психология в СУ.
Тук не мога да се съглася. Нивото на психологията в СУ е много изостанало. В това отношение НБУ е доста по-напред.

# 529
НБУ да превъзхожда с някоя своя специалност СУ? И то с психологията? Бре! Че откога? 🤔

# 530
Някой по-горе написа нещо за вероятна бременност на Габриела. Това единствено или парите, биха обяснили защо ще седи с него.
Не си е добре момичето, това е. Има си някакъв дефицит. Не може да ти обясняват сериозни ситуации, а ти да се подхилваш и "Ти извини ли се?".
На въпрос на водещата в
ПО защо се е смяла на постъпката на Гнома,  Габриела Дж.М. отговори, че ѝ станало весело, че двамата се махат от интригите и тежката атмосфера 😉 Ерго, Габриела абсолютно безкритично е възприела случилото се с ПримАта и като една същинска визионерка, е обърнала весел поглед далеч от покварата, към светлото съвместно бъдеще 😵💫 Та така, Гномът плюе, Габриела се весели, но да се знае че много е страдала от погледите на Орлин😱🤨Това момиче говореше като робот, постоянно търсеше одобрение от Пещерняка, накрая и за ръка го хвана, да не би да не сме разбрали че се обичат те и ничия друга любов не е като тяхната- вече шест😉6 месеца- какво знаем ние за “орлите”🙃

# 531
Джанко малко като нас.ан, Габриела мекотело, водещата не става за нищо.

Откъде я изковаха тази водеща ,за нищо не става!

# 532
На мен пък ми се стори, че в Преди обед Джанката пое някаква отговорност за действията си, призна, че не е бил прав и каза младите да не следват този пример

# 533
Е, не това е като да се опиташ да представиш екзекуция със сицилианска мафиотска вратовръзка като почетно ритуално сепуко на честта🤣🤣🤣 Много ме  и ужасява и забавлява този пигмей!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 21:47 от Aishling

# 534
Аз пък помислих, че пише за себе си 😁

# 535
Много време му отделиха/отделихме на Джанко. И продукцията се опита максимално да го поизчисти и изкара без ритник в четирибуквието, както заслужаваше. То излезе, че той САМ е решил да напусне с Габката си под ръчичка. Изцедиха и темата за насилието на макс от Натали и Орлин.
А мен изобщо не ме интересува житието и битието на Габриела, не се притеснявам за нея - тя сама, категорично направи своя избор. Надявам се, двамата да се обичат и живуркат заедно добре.

# 536
  • София
Малко ми е странно и страшно, че Джанко не се скри в миша дупка, като вижда реакциите,  нагло създание. Явно стои зад думите и действията си, явно си е такъв човек. Плашещо е. И жалко.
Този е абсолютен Дънинг-Крюгер като по учебник. Сигурна съм, че в речника на понятието "Дънинг-Крюгер ефект" има негова цветна снимка на 4 страници.
Такива хора не се поправят, точно защото виждат света абсолютно изкривено и си мислят, че те най-умни, най-прави, най-можещи, най-мислещи....
Ако беше нормален човек, щеше по естествен начин да си наложи авторефлексия, да си направи изводите и да се коригира. Ако беше нормален човек, щеше да се стреми да се развива и усъвършенства. А този няма подобни терзания и цЕли, защото е убеден, че е идеален.

# 537
# 538
  • в сърцето на един мъж...
Не мога да наваксам с предишната тема, че и със сегашната, изтървах и епизода от петък, но смятам, че това, което се случи с Орлин е ужасно и трябва да бъде санкционирано. Много закъсняха даже с изкарването на Джани. За мен специално отдавна трябваше да го изхвърлят. Не може да се държи като комсомолски секретар и саблезъб тигър, когато нещо не му изнася или си въобразява. В ситуацията с чиниите - беше прав, но нямаше нужда да ги събира и да им чете такова конско, а просто да говори нормално с тях. Не приемам за нормална ситуацията, в която да обиждаш някой по такъв начин, да го нагрубяваш, да го плюеш и да го удряш с чекмеджето на масата, за да докажеш какво - че е по-слаб, по-глупав, по-инфантилен, по-невеж, по-долно качество от теб??? Ами не, само слизаш на ниво астралопитек и толкова. Не виждам какви позитиви ще му донесе това участие тук, след като дори не можа мъжки да си понесе последиците от действията, ами мънка и обяснява как искал да защитава по-слабите. Ми всички видяхме, излъчиха го на камерите, какъв си всъщност. Ами след като говориш, че си мъж от най-специална порода - ми застани и кажи сгреших, не мога да се владея. А не да мънкаш и да се пънеш, защото те е настъпал някой по-високо.
Орлин ми е един от най-положителните образи тук. Не смятам, че е инфантилен, много добро и образовано момче. А от приятели съм чувала много хубави неща и за него, и за семейството му. Той просто няма друг шанс освен да отиде и да се оплаче. Възпитаните хора не падат на нивото на примати като Джани.
Дожаля ми за Нати, ами всеки си носи неговите си рани и проблеми, няма как да не се почувства зле. Живот с насилник е трудна работа. Габриела сама си е избрала такава връзка, но е страхотно от страна на Нати, че я попита дали има нужда от помощ и да й предложи рамо, ако има нужда.
Връщането на Шермин ме натовари ужасно много, това е безобразно кречетало, което няма спирка. Това е една жена, която има ужасно много дефицити, никакви защитни механизми не са това. Жена, която се е обезобразила, не знае как да говори, има изкривена представа за себе си и е тотално на друг свят. Красимиру е другият безумен образ, който в стремежа си да не излезе зле в очите на хората, съвсем се омаскари.

# 539
Оффф, Габриела колко е жалка.. Ще ходи да се мазни на тоя дебил Красимир

Общи условия

Активация на акаунт