🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 29 600
  • 788
  •   116
Отговори
# 765
Кристина рекламира  вила на Цигов чарк в пост, на която се вижда същата маса. Май са на безплатна почивка с Виктор.

# 766
Мартин и Йоана заедно ли са, или просто шумят около себе си?!

# 767
То пък голяма радост Гъбата онлифенс проста тутка.  Трябва да го е срам да се асоциира с такива индивид.
Гергана е малко по-нормална сякаш.

# 768
Мартин и Йоана заедно ли са, или просто шумят около себе си?!
Заедно са, събрали са се преди няколко месеца (след участията и на двамата в други предавания).

# 769
Аз бих се карала за Калоян, ама преди да го чуя да говори... После ще го подаря ей така. Габунка наистина обаче си го иска, на нея такъв ѝ трябва, хубав и да си го юрка.  А ако сторитата са ѝ за Сарми, не мога да я съдя, това вече не се търпи. То изтрещя тотално.

# 770
Това с ръката на Виктор и аз го забелязах. Съжалявам за Дениз, но не смятам, че е чак предателство. Това е нормално в такова шоу, в Диви и Красиви много повече размени и раздели в двойките имаше. Това, което не му прави чест е, че е залъгвал Дениз, когато вече явно са се появявили чувства към Криси.

А на нея пак не й провървя с мъж с това име, явно от сега нататък ще избягва Викторовците.

Скрит текст:
Тази Шермин да види как се държаха повечето жени в предния сезон в Шри Ланка и да си помисли дали е на същото ниво като тях дори. Защото то е шоу, но тогава и най-скандалните не бяха чак такива простакеси като нея. Даниела също е ултра материалистка, но не е такава простакеса. Данка е много по-възпитана от тази с чергата на главата. Анна и Краси са си лика прилика по ниското махленско ниво.

А на Гъба постовете са такова дъно, че няма накъде, толкова са злобни двете с Анна. Сигурно затова са все сами. Най-голямата к-ва нарича другите к-ви.
П.П. Наистина не мога да повярвам как в едно предаване може толкова много участници да са дъно. Свестните и нормалните сигурно нямат и 10%. А очаквах нещо като "Диви и красиви" сезон 2, но с по-голям бюджет, този сезон ми е много под очакванията, най-голямото разочарование досега от "Ергенът".
Ами кофти е според мен- държат се наистина като приятелски семейни двойки, които се познават от години в предаването- много са стабилни, много са морални, а само след няколко месеца обръщат палачинката...Петър му е нещо като най-добър приятел и последовател Grinning ... чак пък чувства към Кристина се съмнявам да е развил, явно нещата с Дениз не са се получили и е прибегнал към втората най-близка до него и свободна жена...поне аз така си го обяснявам, ако е истина.

# 771
Като свърши предаването, ще бъде интересно, защото съм сигурна, че Дениз ще си разкажа историята. Аз ѝ вярвам, защото всичко, което разказва след сезон 1 за Виктор Първи се оказа съвсем вярно.

# 772
  • here and now
Тоя Калоян как се кефи, че две жени се карат за него. Мълчи кат пукал, смее се и умирга от кеф!
Тъпанар!
Сигурно му се случва за първи и единствен път в живота и то в национален ефир.. Mr. Green

# 773
  • Варна
Продължавам да вярвам, че Тушев мрази Шермата.
Умишлено й е дал цялото ефирно време, умишлено я държи в рИалитито, умишлено я върна, защото знае какво ще последва и още следва докато излъчват Ергена.
Публиката ще й го върне. Публиката намери всички нейни стари снимки, клипове, отдавна забравен нейн профил.

Ако я беше разкарал по рано, щеше да бъде всяко чудо за три дни и публиката бързо щеше да я забрави.

Коментарите в нета продължават да валят. Включват се някакви хора, кихнали пиргите й, издириха се снимки на майка й и брат й...

Тушев яко й има зъб. Така умело й се подиграва, а тя изобщо не се усеща.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:08 от missNoir

# 774
Относно Виктор и Кристина, струва ми се, че са се намерили след края на предаването. Петър и Кристина си бяха двойка без реално привличане, поведението им изглеждаше като да е за имидж и известност пред камерата и зрителите. Или поне Петър е бил по -привлечен. Не съм изненадана,че след излизането им вече нищо не ги задържа. След излизането и на Денис и Виктор, той явно е дал назад предвид моралиста, който претендира,че е може и миналото и да не му е харесало.
Така,че и двамата свободни от ангажиментите с половинките  в предаването,може да са се преоткрили докато се успокояват един друг, че заслужават и ще намерят по- добър партньор. Струва ми се много възможно Виктор да е подвел с красиви фрази Кристина, доста манипулативно поведение имаше той и към жените и мъжете.

# 775
Никой не е влязал за любов, то е ясно. Едни си вдигат цената, други жадуват популярност. Кристина и Виктор правят рекламни кампании на шоуто в момента, но си отиват и мога да ги видя заедно, определено.

# 776
"Мадамата, госпожа Зоя, която очакваше визитата, беше водила момичетата вчера сутрин в Башхамам, като за тая цел предварително се уговори с банаджията да обърне табелката наопаки-знак, че банята не работи. Тъй постъпваш тя във всички случаи, когато момичетата трябваше да се окъпят. Освен това, стените на публичния бяха варосани, дъските измити, всички легени скрити и ужасният двор, в който касапите... хвърля ха угарки, кости и развалено месо, бе преметен
....... На вратата местният бояджия бе нарисувал два гълъба, които се целувах а...
Госпожа Зоя ги посрещна с широкото си деколте, с едрото си, винаги подпухнало лице. Няма ли господата да заповяда по едно кафе с трендафилово сладко?
Стаите на момичетата бяха към реката, една до друга, всяка с прозорец към Трапезица...
Прегледът започна веднага
-Без превземки-каза фелдшерът
Почти всички бяха от Варуша, Табашката махала, Марино поле и всички дебели и отпуснати. Изкривени матки, леки течения, трипер в една, която трябваше да постъпи в болница. Касапите, табаците и пияни те чиновници  много не подбира ха, а госпожа Зоя нямаше голям избор на момичета... "
Търновската царица, Емилиян Станев

Малко време за литература и лирично отклонение Book

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 20:07 от Светкавица

# 777
Ясно, за Гергана са сторитата. Аз съм я запомнила само и единствено с това, че
облиза ушите на Виктор I. Trollface
Скрит текст:

# 778

ДжуДжани оставя наследство на Красимира.

Кристина рекламира вилата 😃 както всички вече разбраха, но засмях се на коментара

# 779
Не мога да повярвам колко реални са тия риалитата, че половин година по-късно още им държат влага. Grinning Нагласено друг път.

Общи условия

Активация на акаунт