🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 47 959
  • 1 272
  •   18
Отговори
# 1 260
  • София /Абсурдистан
Ако успее, обещавам да изслушам поне една нейна песен Mr. Green

😅😅🤣 и аз!
Недейте Simple Smile Попадна ми във Фейс споделено клипче. Ми тя изобщо не може да пее. Пееше някаква мега простотия и подскачаше. Ужас.

# 1 261
Груба грешка бяха многобройните въпроси към Шермин, направиха я пак център на вечерта. Не знам Дениз какво си е въобразявала, че ще постигне, само се дозакопа. С радио и папагал не се спори. Вместо да слушаме отново репертоара от 50 думи на Шермин, можеха да разведрят вечерта с опознавателни въпроси помежду си, не е нужно да са непременно заяждане. Ама с този материал - толкова.
Виктор, Тишо, Радо дълбаят все по-ниско.
Викито е все по-заблудена патка без грам достойнство. Иначе много "разбира" и коментира чуждите проблеми.
Габи неочаквано мълчалива.
Много ми стана смешно как Гергана с идването от срещата, буквално моментално побърза да ѝ заяви, че Калоян е бил лоялен. Май верно се страхуваше от реакцията на Габи.
Новият изглежда интелигентно момче със склонност да се бори с вятърни мелници.
Красьо очаквано си промуча няколко реплики само, чак ми дожаля за излъганите очаквания на Шермин да я защити. Голям перач ще излезе той или поне се опитва. 😁

# 1 262
На мен пък хич не ми е мъчно, защото не си правя илюзии, че ѝ дреме. Тя не е влюбена в него, няма никакъв интерес към него като личност, тя просто иска да е в предаването и да си създаде имидж на глезена, по чийто задник тичат всички мъже. Тя му дудне, защото иска всичко да става на нейната. Той пък като цяло предпочита да не спори, а или да слушка или да се махне, толкова не му се занимава.

ШерминЪ е безподобно кречетало, а физиономията ми напомня на нещо, но не знам на какво. Дали е някакъв анимационен герой, дали е някаква страшна кукла от някой филм на ужасите.. специално гледах куклата Чъки, но не беше тя… мира не ми дава, ако някой се сети да свирне!

Дениз, ако не я помнех от първи сезон, щеше сигурно да ми е от най-си паричните жени в къщата. Същата стока е като Шарнир, но по-умна, а и вече явно по-зряла. Но точно тези двете да се обиждат на курви… смешничко е отстрани.

А, да, и Тишо е покъртителен.

# 1 263
  • София /Абсурдистан
Предлагам за една вечер да им спрат алкохола и да видим какво ще стане.

# 1 264
Ще си легнат да спят по светло още 😀

# 1 265
Новият участник Денислав е супер готин. С чувство за хумор, добронамерен, интелигентен. Харесвам го повече от Орлин, който също е готин и интелигентен пич. Те външно ми харесват за разлика от назобаните батки - Джанго, КрасимирО, Радо и подобни.

Петър макар да е от по-положителните образи, си остава плазмодии. Виктор е тотален демагог и дървен философ. Озъбен бизнесмен, богат, но ококорен злобен скот. Не мога да се разделя с усещането, че му миришат краката. Егати противара. Дениз може и да му даде шанс, защото той се опитва да си прикрива отвратителната характеропатия, но едва ли ще го търпи в реалния живот.

Радо e тъпак, подмазвач и простак. Пълно дъно. Тихомирчо е мноооого зле - този е социопат, дебил и нагаждач. Нулева интелигентност, емпатия и базови човешки реакции. Той гледа да му добре на гъза и да не се прецака. Айляк, преструван и мързел, но мнооого злобно човече. Йовица е доста досаден тип, но тя и Филипа и такава. И в двамата има еднаква злоба и тъпотия. Какъв бизнес ще правят заедно не се разбра, но като им гледам капацитета и на двамата...

КрасимирО е страшна излагация. Дори не ми се коментира защо. Калоян го пропускам - той ме успива неимоверно всеки път. Джанго - неандерталеца е ясен.

А от жените вече категорично най-много ме кефи Дениз, защото е доста интелигентна, много овладяна и чаровна, особено с грим. Намирам я за искрена и истинска. Тъй нареченото и минало не го зная, но цялата работа ми се струва доста преувеличена. Криси не е лошо момиче - красива е, може би е добра душа, сравнително интелигентна, но нещо и липсва... Натали също е от положителните образи, но ме дразни на моменти. Лили - злоба и нищо повече. Патешката уста Габи - злоба, простотия и кречетало. Гергана - евтина и лицемерна ми се струва, дано се развие по-добре натам. Габриела на Джанго също е от пещерата като него. Блага не е лоша, но е леко посредствена. А Виктория е досана лепка, толкова да е отчаяно това момиче.

Кой забравих? А Шаврантиииин... тя е пълен нарцисист, егоист, истерия и психопат. Външният и вид е протресаващо вулгарен. И доста лъже, и си измисля, и си наставя... Единственото хубаво е, че прави КрасимирО на щайга, защота той си е такъв мъж-щайга.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 01:09 от aramely

# 1 266
  • here and now
Скрит текст:
Ако успее, обещавам да изслушам поне една нейна песен Mr. Green

😅😅🤣 и аз!
Недейте Simple Smile Попадна ми във Фейс споделено клипче. Ми тя изобщо не може да пее. Пееше някаква мега простотия и подскачаше. Ужас.
Колкото и да е зле, ще е 3-5 минути... Анка я слушаме всяка вечер поне по 30.. Прежалвам се аз...

# 1 267
Искам да им направят тестове за интелигентност, тогава ще настане истинска война между Шермин и Дениз ха ха ха

# 1 268
  • here and now
За Анчето хич не ме е жал. ТъпомирЪ, ще трябва да го прекръстваме на ИдиотомирЪ, ако тръгне да я подкрепя във всичките ѝ безумия...

# 1 269
Шермин може да е всякаква, но всичко което казва за Красимир е вярно и е права за него, от самото начало го прецени много правилно. След днешния епизод съм убедена, че всичко което Шермин прави е цирк. Дали са й главната роля и тя си я играе перфектно. Петър също каза нещо такова. Изобщо не е толкова луда на колкото се прави и вече не й се връзвам  на постановките и да й се дразня. Откакто се завърна особено е във вихъра си, удвои усилия да прави скандали. Колкото и да й идва отвътре, си личи че е в роля. Забрави вече да иска часовници за 200 К, прислужници, частни самолети, не е искала нищо от Красимиро. И беше права, че той не я защитава никога. Само дето не знае, че това не е всичко, а и че той й се подиграва зад гърба и позволява да я обиждат в негово присъствие. Изглежда ще ни подготвят за залеза на кралицата, че даже и като трагична героиня може да завърши. Красимир ми е номер 2 най - противен от всички. Дори Шермин е по - стойностна от него.

Дениз изобщо не ми е интелигентна, падна много ниско и то многократно. Беше много грозно и коварно да каже пред цялата маса, че на Шермин й се видял половия орган. Това ми е достатъчно, за да й преценя нивото. Когато е ядосана, лустросаната й фасадата  пада.  С Виктор и двамата са много фалшиви. Виктор ми е номер 1 противняк или по - скоро с Красьо си менят 1 и 2 място според обстоятелствата.

# 1 270
Този Воктор, ''младия, добре изглеждащ милионер'', много си е повярвал. Гони го някакво чувство, че всичко му се полага, щом го е поискал и не може да преглътне загубата, иска да си отмъсти на конкурента. Мисля, че е свикнал да е невидим за жените и някой му е казал, че ако направи пари няма да има значение как изглежда и ще може да си пазарува жени по каталог. Искаше Натали, най-младата и с най-чисто минало, защото в неговата глава той е най-добрия и красивия, богатия, и заслужава най-желаната жена. Но тя е интуитивно момиче и се насочи към интелигентно момче с чиста душа. А това, че излиза с Криси в момента, (ако е вярно), след тази реч,  която дръпна днес, какъв голям приятел му е Петър, просто показва що за стока е. Комплексите са голям двигател.
Много ми хареса анализа ви. Затвърждаваме с:
Скрит текст:

Аз не знам какъв бИзНеСмЕн е с тия капшъни и фотосесии, които си позволява, ама то в днешно време всеки и баба му имат фирма. За Форбс 30-ката разбрахме, че е плащал. Препоръчвам му да понамали сока от филм, накрая да не се удави в него.

# 1 271
Много режисирано става всичко.
Има неща, които са рязани. Киара му говори на Кратун, той иска без микрофини да се изяснят. Trollface

# 1 272
ШерминЪ е безподобно кречетало, а физиономията ми напомня на нещо, но не знам на какво. Дали е някакъв анимационен герой, дали е някаква страшна кукла от някой филм на ужасите.. специално гледах куклата Чъки, но не беше тя… мира не ми дава, ако някой се сети да свирне!

Анабел, спътницата на Чъки.

Общи условия

Активация на акаунт