💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 844
  • 1 277
  •   82
Отговори
# 1 050
  • София
Какъв мъж е само тоя Томи! Как лъже и маже! Може ли да е толкова тъп? Не се ли сеща, че щом питат, значи знаят, какво се прави на улав.
Гледа като на*ран, но няма никаква смелост да си признае. Той всъщност още миналия път на баничкагейт изглеждаше гузен и беше свел поглед надолу, но тогава му се размина. Мишок!

# 1 051
Аз се чудя защо чак сега го издават след като е станало още докато бяха три племена?
Пазили са го точно за този момент, може би за да им се получи бройката играчи при сливането....
Не му прави чест, че си мълчи.... Той и за баничката изглеждаше доста гузен, ето защо!

# 1 052
Томи за толкова сезони не разбра ли че не трябва да отричаш за тези неща , щом питат така целенасочено значи имат сигурни доказателства и отричайки само трупаш още негатив , имай смелостта поне да си признаеш

# 1 053
Продукцията що чак сега го подпукаха Томи.Това е станало преди доста време,преди баницата.Защо чак кега

# 1 054
  • Някъде там...
Той може и племето да е хранил. Но ще покрие. Мълчи като партизанин.

# 1 055
Браво на Ивайло.
Жалко за Чикагото. Глада си каза думата.
Не е жалко. Синият отбор си беше на Чикагото. Минава ми през ума, че може да загуби умишлено.

И на мен ми мина през ума, че може да се изтърве нарочно. Ако има битка за елиминации, той ще се справи и ще се върне при сините.

# 1 056
Браво на Ивайло, но все пак той е нахранен. Ако Чикагото беше ял, тогава щеше да е много по-равностойно и честно.

# 1 057
Слаб кастинг откъм физическа подготовка, но не и слаб сезон! Много по-запомнящи се образи в сравнение с миналия сезон.

Много точно казано. Някои хора тотално забравиха, че това е едно обикновено телевизионно предаване. Олимпийските игри са Февруари ако искаш да гледаш истински атлети. Много по-важно е да има смесица от образи, различни типажи хора и да се адаптираш. А битките стават интересни и без да има 30 Калиновци.

# 1 058
Колкото и да е силен Чикагото, масата има значение. Той е отслабнал много и освен маса е загубил и сила.  Защо не пратиха някой по-голям?
Иначе беше интересна различната тактика на двете племена по въжетата. Едните много стабилни, но бавни, другите много клатещи се, но по-бързи. Но това нямаше значение, всичко се реши от държачите на кошовете.

# 1 059
Явно е било доста отдавна, и Томи не го отчел като издънка (все пак време е минало), на фона на лишенията в изолатора и блатото. Нищо чудно да е от времето на Шопа даже.

# 1 060
  • Някъде там...
Зелените са болезнено слаби. Като излезли от Аушвиц са.

# 1 061
Дали сам ги е ял кюфтета.... Предполагам че цялата му коалиция е яла.. и Мирко и Рада и оня обърканата. Да ги гонят всичките.
Върнете Лапунов. Лапунов на корицата.

# 1 062
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде поредното конско и след това другарския съд. Не съм фен на Томи, но ако човека просто е отишъл да се нахрани евала. Продукцията трябва да се засрами, че държи хората гладни, а не играчите, че са намерили начин да се нахранят. Ако тези участници са искали дебелариум за това си има специализирани заведения с лекари, а не смешната продукция с безплатната тръба де са я намерили и гадното блато.

# 1 063
Продукцията що чак сега го подпукаха Томи.Това е станало преди доста време,преди баницата.Защо чак кега

Чакаха да махнат Лапунов или някой друг син капитан.

# 1 064
Аз се чудя защо чак сега го издават след като е станало още докато бяха три племена?
Пазили са го точно за този момент, може би за да им се получи бройката играчи при сливането....
Не му прави чест, че си мълчи.... Той и за баничката изглеждаше доста гузен, ето защо!

Защото вече не им е нужен , това което искаше продукцията се получи при сините където ръждата заедно с двете кукумявки заформиха яка коалиция и след махането на Лапунов те ще диктуват събитията там и не им трябва помощ за Пекин и Сапунджиева и затова махат силния Томи , просто са чакали подходящ момента и явно сега е дошъл иначе са знаели много отдавна за това не са го разбрали преди тази битка.

Общи условия

Активация на акаунт