💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 66 973
  • 1 890
  •   136
Отговори
# 1 815
  • София
На Иво и Крис най-правилният ход би им бил да дадат гласове за Миро и да оставят Пекин да се чуди коя жена да прати. Че, ако гърмят срещу Николета (примерно), Пекин ще даде за Мирко 2 гласа пак с довода за женски финал и ще е чиста.
Не очаквам Николета да използва сабите днес. Ще трябва тези гласове да отидат при някой от нейните хора. Ще си ги пази, да ги използва срещу някой мъж.

# 1 816
На Иво и Крис най-правилният ход би им бил да дадат гласове за Миро и да оставят Пекин да се чуди коя жена да прати. Че, ако гърмят срещу Николета (примерно), Пекин ще даде за Мирко 2 гласа пак с довода за женски финал и ще е чиста.
Не очаквам Николета да използва сабите днес. Ще трябва тези гласове да отидат при някой от нейните хора. Ще си ги пази, да ги използва срещу някой мъж.
Сабите каква сила имат? Не са ли имунитет? Щото ако са с такава сила Николета ще си ги използва според мен довечера.

# 1 817
Както предполагах за Гизем, Сапунджиева и Лапунов + Траян и Лъчо ще катерят Мальовица под ръководството на Калинката.

# 1 818
  • София
Сабите каква сила имат? Не са ли имунитет? Щото ако са с такава сила Николета ще си ги използва според мен довечера.

Два допълнителни гласа е силата на сабите.

# 1 819
захарта е бърз въглехидрат, използва се в спортове за издръжливост под формата на барчета, напитки и т.н. при обикновените спортуващи най-разпространено е да изядеш банан час преди спорт, тенисистите често го правят също, ако се загледате. Дава бързо сила на мускулите най-просто казано.
Залагам довечера за Миро и Николета, освен ако последната не реши, че Пекин ѝ носи сабите в раницата и се изненада на място, че раницата е празна. Радостина с всичките си недостатъци е верен съюзник, но Николета може във всеки един момент да ти забие нож в гърба и предполагам, че Пекин го вижда.
Ивайло каза още на Алекс, че е постигнал каквото иска и му е време да си ходи. Очаквам с новите обрати хич да не си дава зор.
Предполагам, че тази седмица ще залагат сините като племе и чудесна възможност да загубят и да пратят Калин на блатото да спасява дамите. Има нужда да свали малко килца, не вярвам триото да му пречи на дрямката, та няма да ги слуша много-много, най-много да го изтормози наклона. Но пък той има опит с живота сред природата, не го мисля. Дано само не се контузи, ако им стане редовната жертва на съвети.
Обрат на вчерашния епизод - Николета, която толкова се вживя да обяснява вината на Крис и Ивайло, че накрая дори предположи, че Крис е крадял краставици от градината и ги е хапвал тайно.
Не мисля, че сценаристите са женомразци, това застава пред тях и за съжаление е представителна извадка на обществото. Николета тренирала цяла година, как ще кажеш, че е слаб играч. Други са изчели цял вагон книги, изтренирали всички спортове, въобще аз-ът тегли яко напред в самооценката, включително и при мен Joy
Обожавам игрите, страхотен социален експеримент и повод да се замислим за много неща в нас и обществото.

# 1 820
Не сте ли яли като деца сутлияш (не знам така ли се пише)- ориз с мляко и захар. Същото е. Аз не мога да го ям, но гладен човек- вероятно да. Е, било е без мляко, но след пандемията нямам много вкусови рецептори.
Ох, да, сютляж. Ял съм, макар че не съм фен. То всъщност млякото е основно. Иначе е турско ястие (sütlâç)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sütlaç
Тежки спомени от детската градина.  Ни мляко с ориз, ни мляко с гриз ще ям Grinning

Но при тях, чист ориз.... аз си го представям само в солена комбинация. Тая захар направо ме уби.
Томи дано им е взел и някакво месо, разни опаковани колбаси.

А при Гала... лудата Наталия веднага започна да нарежда: "имаше достатъчно храна на стопанството, още повече те сега са по-малко, не са 8 души". То много лесно една 40-45 килограмова джобна жена със стомахче като на котенце да се засища и да не може да се постави на мястото на 100 килограмов мъж. Напълно го разбирам Томи. За да си рискува участието в играта, значи... бая му е стържело и прималявало.

# 1 821
Ако захарта наистина е била на дозички като за кафе, със сигурност количеството изобщо не е било нещо, което да даде осезаем вкус, особено, когато го убиеш допълнително със сол и оцет. Мен оцета ме потриса повече от захарта, но може би защото изобщо не обичам оцет особено така сложен къде да е. Но вероятно е твърде безвкусна храната и гледат да я овкусяват, както могат. Като не знаеш, че може да има захар, според мен дори и леко да ти сладни няма да помислиш точно, че някой е сипал захар.
Ръждавичка в някаква степен е и късметлийка на щастливо стекли се обстоятелства за нея. Тя е малко като лакмус, отразява й се средата, при феномените кофти черти в характера й успешно се замаскираха и пак така успешно излязоха на повърхността в съответната компания. Попадна на хора, които ценят качествата й на арената, не съм убедена каква съдба би имала, ако беше в племето на лечителите или завоевателите, където обстановката винаги е била много по- токсична. Щеше да е още в играта мисля, най- малкото заради силата на арена и това, че би оцелявала в битки, но чисто имиджово може би отдавна щеше да е на минуса.

# 1 822
Аз на друго се възмущавам - как може на стопанството да няма тоалетна, че да карат Томи посреднощите да излиза навън по нужда.
И друго - според логиката на Рада, ако нещо ви се стори по-сладко от обикновено, веднага трябва да заключите, че Томи е ходил до магазина.

# 1 823
Аз на друго се възмущавам - как може на стопанството да няма тоалетна, че да карат Томи посреднощите да излиза навън по нужда.
И друго - според логиката на Рада, ако нещо ви се стори по-сладко от обикновено, веднага трябва да заключите, че Томи е ходил до магазина.
Що нямало вътрешна тоалетна? Ми при мизерна стопанка- мизерни условия. Не я ли видя  дебелата стопанка...не стига че едвам ходи, но и със строг тон горката. Той живота я е убил, ти вътрешна тоалетна искаш от тази. Grinning

# 1 824
Жена в това предаване стъпи ли накриво и в Интернет набързо я критикуват било то за външния вид, или спекулации за професията и какво ли още не. Я се успокойте малко. Зарязах фейсбук коментарите точно заради такива гадни коментари, а тук попаднах на същото. Много злоба в някои съфорумници...тц тц

Продукцията няма да върне играта в нормалния режим преди да накаже още един жълт и така се случва. Следващата седмица ако не омесят племената ще се изненадам.

Дино и Траян на големи мъченици се правят. Още малко ще се изкарат с ПТСР от Пекин :Д или по-скоро Постпекинно Стресово Разтройство
Това е свободен форум. Нямаш право да даваш наклон на хората за какво да пишат. Ясно.  Дръж си Пекинката и без това друг не я ще

# 1 825
  • София
Сигурно имат външна тоалетна, не в това бунгало, дето спят. То всичко е струпано набързо за Игрите.
Томи се чудеше какво да съчини, като го питаха.

Все си представям картинката - Томи се промъква посред нощ сред спящите, внимава да не шумка с торбите, буди внимателно своите хора - сигурно шъткайки им, да не чуят отсрещната коалиция - и излизат да нагъват отвън. Жалка работа.

Ох, да, и Николета с невероятното умозаключение, че Кристиан и Ивайло сигурно тайно са хрупали краставици!! No Mouth

# 1 826
От снощи се питам нещо. В игрите са вече почти 2 м. На Миро жената не роди ли? Нали я оставил в 8 м. бременна?

Ако е родила по време на предаването, със сигурност ни го пазят за сърцераздирателен момент в последната седмица, когато и без това има по-малко контент.
Не че не е може би най-хубавият момент в живота, не ме разбирайте погрешно, но не мисля, че трябва да се показва по ТВ - това е нещо много лично.

# 1 827
  • Пловдив
Тази сутрин мернах Томи в кратък откъс от гостуването му при Ваня.
Тя го пита няколко пъти какво мислят близките му за постъпката му, той все повтаря, че го подкрепят, нали за това са близките. А въпроса беше какъв е бил техния коментар.
Вари го, печи го - Томи е посредствен човек.

А Ваня е толкова приятна за гледане и слушане. След толкова сезони за мен тя си остава най-запомнящият се женски образ.

# 1 828
Много, много грозно изпълнение на Чикагото с подигравателния жест с ръка към Ивайло. Много. Палячо. И това към човека, който го би на предната игра по сила и благодарение на който, всички те пируват в резиденцията.

Пекин си отърва фустата от Иван и сега там се лепна Мирослав. Ми... ходи му на човека да е с майка си на терена.

Би го,защото единия бе на резиденция,нахранен и отпочинал,докато другия близо до 3 седмици на изолатор кожа и кости затова нека бъдем малко от малко обективни. Второ-това изпълнение бе на шега(на паркур трасето с Мирко КанадИцЪ се държеше по същия начин това означава ли,че му се е подигравал. Просто това е част от образа му. )Да не говорим,че след което се видя как го поздрави и му се извини,ако е имало нещо. Много насериозно ги приемате вече нещата. Да не говорим,че ако имаше нещо гадно,то Иво щеше да го каже на синхрон.
Да, означава, че му се е подигравал и това потвърждава тезата ми, че е палячо. А по въпроса колко насериозно приемаме неща, то това си е моя работа, не Ваша, че ми давате наклон. На мен лично този образ на Чикагото не ми харесва /с подигравките и обидите/, а на Вас щом Ви харесва - ок. Иво може и да не го е приел сериозно, Иво може и да не е видял този жест, но аз като страничен наблюдател имам правото да харесвам или не показаното по телевизията.

# 1 829
Все се канех да ви питам - знаете ли как поддържат хигиената си на лошите локации? Говоря за къпане, миене на зъби, обезкосмяване, при жените - как се случват нещата с месечните неразположения. На първа страница е обяснено за храната и звучи съвсем логично. 

Общи условия

Активация на акаунт