💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 65 592
  • 1 868
  •   130
Отговори
# 1 770
Довечера Крис номинира 100% Николета Тъпото, Иво и той нея, грозотията с обицата на ноздрите двата й гласа ще са при Мирослава и вотът е това. Впрочем грозотията нали била психолог? Ако тръгна да ходя на психолог и вляза в кабинета й на тази, на мен ще ми трябва психиатър след това веднага. Такава гнус е тази.

# 1 771
Ако наистина пратят Калин при жълтите (много логично звучи, ако има кражба, няма по-добър избор от него), то поне ще го гледаме!

# 1 772
За бойния вик на Феномените- доста лицемерно е Ръждавичка да участва, призовавайки Лапунов- в главата ми е все образното представяне как махна с ръка да го изпроводи от формата. Ето защо, наместо предварително известната статистика за елиминацията тази седмица, продължавам да искам анкета за най-мразен участник. Измежду останалите. Само с една опция. Знам, че не е трудно да се направи.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:16 от victoria vassileva

# 1 773
За бойния вик на Феномените- доста лицемерно е Ръждавичка да участва призовавайки Лапунов- в главата ми е все образното представяне как махна с ръка да го изпроводи от формата. Ето защо наместо предварително известната статистика за елиминацията тази седмица продължавам да искам анкета за най-мразен участник. Измежду останалите. Само с едон опция. Знам, че не е трудно да се направи.
Пекин ми е отвратителна, но самовлюбената Ръждавичка избива рибата. Колкото красива, толкова и проклета в червата.

# 1 774
И аз се присъединявам, преди много страници имаше същия призив!
Дяволо, моля да пуснеш анкетата! Тази, която е в момента е абсолютно безинтересна.
Генералисимус, която от 3 битки взе една? Я пак си помисли?

# 1 775
Ако наистина пратят Калин при жълтите (много логично звучи, ако има кражба, няма по-добър избор от него), то поне ще го гледаме!
Как могат да откраднат Калин? Не е ли ако сините загубят битка, че чак тогава?

# 1 776
Довечера Крис номинира 100% Николета Тъпото, Иво и той нея, грозотията с обицата на ноздрите двата й гласа ще са при Мирослава и вотът е това. Впрочем грозотията нали била психолог? Ако тръгна да ходя на психолог и вляза в кабинета й на тази, на мен ще ми трябва психиатър след това веднага. Такава гнус е тази.
Не е психолог, а психиатър.  Спешна психиатрия даже. Иначе другото е така. Ужасна е

# 1 777
Може да е от залог на кастинг битка.
Сега сините ли ще залагат всъщност?
Ще извъртят нещо със сигурност, за да са силите мааалко по равнопоставени. В момента феномените са топ ъф дъ топ!

# 1 778
Много, много грозно изпълнение на Чикагото с подигравателния жест с ръка към Ивайло. Много. Палячо. И това към човека, който го би на предната игра по сила и благодарение на който, всички те пируват в резиденцията.

Пекин си отърва фустата от Иван и сега там се лепна Мирослав. Ми... ходи му на човека да е с майка си на терена.

# 1 779
Пекин е психиатър, а не психолог. Психиатърът е лекар!

Тези млади хора са влезли да участват в игра и са се готвили старателно за нея с месеци. Не бих ги обиждала така смело наричайки ги какво ли не по-външни признаци... В крайна сметка по никакъв начин не са заслужили ние зрителите, които забавляват, да ги обиждаме. Хора са, ясно е, че ще им е гадно ако го прочетат. Това все пак е игра ...

# 1 780
Много, много грозно изпълнение на Чикагото с подигравателния жест с ръка към Ивайло. Много. Палячо. И това към човека, който го би на предната игра по сила и благодарение на който, всички те пируват в резиденцията.

Пекин си отърва фустата от Иван и сега там се лепна Мирослав. Ми... ходи му на човека да е с майка си на терена.
Ми той Николай по повод тоя подигравателен жест на Чикагото към Ивайло нали каза" Какъв въздух дишат тия там в Стара Загора? С други думи искаше да каже, че е малоумник, но нали са авери. Муахахахахаа

# 1 781
Интересното за предстоящите седмици е, че ще има поне още една елиминационна капитанска, което означава, че Пекин като капитан ще се изправи срещу някой от Сините и може би там ще бъде нейния край, което ще е точно преди обединението. Допускам, че може и да победи, ако е срещу мъж, заради жилетка или изометрична битка.
В снощния лайф на Сапунджиева, Гизем и Лапунов, имаше доста интересни моменти, четат ни, хора, показаха колажа на Пекин и Радостина 🙄 Но и тримата нямат добро мнение за Ръждавичка, имаше постоянно някакви намеци, а когато звъннаха на Чикагото да влезе той не знаеше, че е на високоговорител и нещо говореше за Черешата (не знам дали е ставало въпрос на Ръждавичка) и тогава Сапунджиева каза тихо,спри го. Отговаряха на всякакви въпроси, дори негативните и хейт, но забелязах, че прочетоха и умишлено не отговориха на 2-3 доста пикантни, за които имат право, не бяха от сорта за финал и тн. Защитават си се, ясно е, пазят си гърбовете тези, които са се сближили. Заформиха се 2 групи след игрите.

# 1 782
Просто тя явно не е чак толкова комплексна и силна колкото мислехме ние, а и самата тя парадира.
На трасе е добра, но има ли по-силова част ще бъде смачкана от Пекин

На трасе е добра?
На трасе няма по-добра от нея, от това което съм видял досега в историята. Само Силвия Радулова и Ваня са в нейната лига.
Надявам се, че правиш разлика между силова част и силова издръжливост, защото между едното и другото разликата е до марианската падина.
И тези единоборства не се научихте, че са безумни и неопределящи за абсолютно нищо.
В бойните спортове не случайно хората от много, много отдавна са измислили категориите.

И какво единоборствата не означават нищо - ама абсолютно нищо, защото не са в една категория? Значи Симона и на плуване и на сила е най-добра и е великолепна там - просто не се е случило да е срещу съперник, който да е в нейната категория?
Интересно - най-комплексна - пък поне в две дисциплини издиша, ако не са в една категория. Че и на пъзели и логически не сме сигурни как е - един с картинки, решаван със съотборник не се брои.

Абе добра си е Ръждавичка, няма какво да се лъжем. Беше ми любимка, разочарова много с отношението си, разжалвах я аз лично, дет' се вика, но на терен е много добра. И да, в единоборствата категорията е важна. То това решава мача. Снощи не си даде зор срещу Пекин и Рада, то се видя. Видяхме я на битката с дърпане на вагонетка срещу Сапунджиева - там даде всичко от себе си. Срещу Рада имаше шанс. Но и да беше се постарала, срещу Пекин няма шанс, ако че последната е изпосталяла по тия гадни локации. Пекин и стойката, и походката ѝ е като на борчЕ. Много здрава в бутане, дърпане, мъкнене, вдигане и пр. силови елементи. Ръждавичка действително е комплексна и минава елементите умно, адаптивна е. И не, не е най-великолепна на силови и на плуване, но не е и кръгла нула и компенсира с всичко останало. То не знам дали може и баланс, и висене на ръце, и тичане, и катерене, и прескачане, и издържливост, че и плуване и сила на всичкото отгоре. Няма перфектни. Това, което за мен кара един играч да изпъкне като добър е чувството на непоколебимост, когато минава повечето елементи - просто знаеш, че няма как да се провали и ще го мине бързо и ефективно - и това, че в нито един от "не своите си" не е кръгла нула. Николета, примерно е много добра в плуване, във всичко останало е средна хубост - това не е добър играч.

# 1 783
Не е ли и Николай от Стара Загора?

Ми той Николай по повод тоя подигравателен жест на Чикагото към Ивайло нали каза" Какъв въздух дишат тия там в Стара Загора? С други думи искаше да каже, че е малоумник, но нали са авери. Муахахахахаа

# 1 784
Пекин е психиатър, а не психолог. Психиатърът е лекар!

Тези млади хора са влезли да участват в игра и са се готвили старателно за нея с месеци. Не бих ги обиждала така смело наричайки ги какво ли не по-външни признаци... В крайна сметка по никакъв начин не са заслужили ние зрителите, които забавляват, да ги обиждаме. Хора са, ясно е, че ще им е гадно ако го прочетат. Това все пак е игра ...
Още по-лошо че е лекар тази. Аз ако трябва да ходя на психиатър и я видя , какви първи впечатления може да остави у мен тази с обици на ноздрите и с татуировки по гърдите? Ще избягам с триста, колкото и да съм луд и да имам нужда от психиатрична помощ ти казвам. Муахахааха...

Общи условия

Активация на акаунт