💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 66 266
  • 1 880
  •   148
Отговори
# 1 830
обезкосмяване, при жените
Както виждаш, и мъжете са перфектно обезкосмени.  Ивайло и още няколко души лъщят като бебешки ду*ета.
Да сте видели косми под мишниците на мъже, които са на блатото, изолатора и на брега? Имат си варианти, просто ние, зрителите, не ги виждаме.

# 1 831
  • тук и там
И аз не мисля,че Крис и Иво са усетили захарта.В повечето дресинги и сосове,които са кисели,се слага малко  захар,която не се усеща,само омекотява киселият вкус(това,ако са слагали оцет и солта,както казаха).Та ако поне една от жените готви, със сигурност знае за това и съвсем умишлено си топят Крис и Иво.
Пекин не я харесвам никак,но подозирам,за разлика от списващите тук ,че е добър психиатър,особено пък за спешни случаи.То си личи че има опит да убеждава хора,да ги манипулира ,да им казва хубави думи,да изкарва черното-бяло.Разбира се,хората трябва да са лабилни и объркани,снощи се пробва с Иво и беше смешна направо.Обида за интелигентни хора бе поведението и приказките и вчера след съвета на жълтите.

# 1 832
Това го наблюдавам и в реалния спорт, защото съм ветеран от най-популярните форуми за футбол, тенис и всякакъв спорт общо взето. Повечето коментари са 'бейсик'
Има едни такива дребни неща, казват се нюанси. Аз там съм много силен и отдавна съм се примирил, че няма да бъда масово разбран. Но съм абсолютно сигурен в това в което пиша. На 99.9%

Да си видял да се дава единоборство на елиминационна битка? На полуфинал, на финал и т.н.?
Само колелото на смъртта се дава, но при него няма контакт.
Дават се комплексни трасета, изометрия и игри за ловкост, съобразителност и бърз ум.

Да вземеш да ни просветиш и нас, в тези тънкости.Какво и е точно комплексното на Ръждавичка? Силово видяхме, че я няма.А има вагонетки по трасе, кубове които са силов елемент.На изометрия не знам как е, спечелила ли е някое състезание там? На игрите с помненето, също не беше победител. Плуването не и е сила. С точността как е? Е то какво остана? Минаване на ръце разни елементи, но и тя както всички жени не можа да мине колелото.Вярно, другите ги минава и може да е най-бързо, но и много от жените ги минават.
Това, че някой е ветеран във форуми, означава, че разбираш от форуми.Съвсем различно е от това да си ветеран във футбола или тениса.

Нека бъда разбран правилно.Ръждавичка е силна, но и някаква невиждана силна жена на която няма коя да и се опре.Всеки си има слаби места и ако продукцията реши, ще измисли такава игра, че да извърши всеки.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 14:30 от biglubo

# 1 833
Чаках Чикагото да си направи сандвича с лимон и сирене със затаен дъх Grinning Grinning Но явно го отложи за по-късно.

Моля, кажете как го прави този сандвич? Някой беше писал, че е страшно вкусно, ама аз съм изпуснала този епизод Simple Smile

# 1 834
  • София
захарта е бърз въглехидрат, използва се в спортове за издръжливост под формата на барчета, напитки и т.н. при обикновените спортуващи най-разпространено е да изядеш банан час преди спорт, тенисистите често го правят също, ако се загледате. Дава бързо сила на мускулите най-просто казано.
Залагам довечера за Миро и Николета, освен ако последната не реши, че Пекин ѝ носи сабите в раницата и се изненада на място, че раницата е празна. Радостина с всичките си недостатъци е верен съюзник, но Николета може във всеки един момент да ти забие нож в гърба и предполагам, че Пекин го вижда.
Ивайло каза още на Алекс, че е постигнал каквото иска и му е време да си ходи. Очаквам с новите обрати хич да не си дава зор.
Предполагам, че тази седмица ще залагат сините като племе и чудесна възможност да загубят и да пратят Калин на блатото да спасява дамите. Има нужда да свали малко килца, не вярвам триото да му пречи на дрямката, та няма да ги слуша много-много, най-много да го изтормози наклона. Но пък той има опит с живота сред природата, не го мисля. Дано само не се контузи, ако им стане редовната жертва на съвети.
Обрат на вчерашния епизод - Николета, която толкова се вживя да обяснява вината на Крис и Ивайло, че накрая дори предположи, че Крис е крадял краставици от градината и ги е хапвал тайно.
Не мисля, че сценаристите са женомразци, това застава пред тях и за съжаление е представителна извадка на обществото. Николета тренирала цяла година, как ще кажеш, че е слаб играч. Други са изчели цял вагон книги, изтренирали всички спортове, въобще аз-ът тегли яко напред в самооценката, включително и при мен Joy
Обожавам игрите, страхотен социален експеримент и повод да се замислим за много неща в нас и обществото.

Вече не залагат племената а победителят от елиминацията. Миналата седмица беше Дино. Сега залагам, че ще е Ивайло.

# 1 835
Крамарска - не съм я видял на тежка битка/хамалогия.
Малко битки изигра. Кардио и баланс има.

Пекин - дълги години е тренирала бойни спортове, напълно нормално е да има превес едно на едно срещу всички жени в сезона (не само Ръждавичка).
Дори няма и смисъл да обяснявам повече.
Пекин е тренирала едно, Ръждавичка пък най-вероятно има друг вид подготовка, която ѝ дава други предимства. Факт е, че въпреки че няма предимство в категориите в момента, Пекин е по-силна и я отвява в тези битки.
Все едно да омаловажим представянето на Ръждавичка на трасе, щото видиш ли, тя е тренирала специфично за там.

# 1 836
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имат химическа тоалетна и им се предоставят големи туби бутилирана вода - това е инфо от миналогодишна тема.
От тази година в една от темите пък потребителка беше споменала, че ходи при гинеколожка, която преглежда момичета били в Игрите и казала, че е леш. Спрял цикъл, всевъзможни течения, бактерии, цистити и драми.
Което е очакван резултат, спиш на земя с гол кръст и нулева хигиена, да не говорим за напъването да буташ 200-300 килограмови колички - нещо, което в най-лошия вариант би могло директно да руптурира я матка, я яйчник.

Все се канех да ви питам - знаете ли как поддържат хигиената си на лошите локации? Говоря за къпане, миене на зъби, обезкосмяване, при жените - как се случват нещата с месечните неразположения. На първа страница е обяснено за храната и звучи съвсем логично.  

# 1 837
Все се надявам, че слуховете плужекът да е финалист да са силно преувеличени, защото би било абсурдно.

Да не обсъждаме тук слухове.Има си друго място за това.

# 1 838
Изобщо не съм сбъркала с Гизем, харесвам я, тя е отворен и комуникативен човек, компаньон.
 Съжалявам Пекин и Сапунджиева за гладуването, но и двете са кофти характери, и точно те са съскащи змии, не Ръждавичка. Тя директно си казва какво мисли, права или не.
А пък кой готви и чисти ми е най-безмисленото в това риалити ,нито е мастър шеф , нито ергенът , там пък хич няма готвене и чистене, а трябва 😜
Сапунджиева не е змия, а добричка

# 1 839
Много ще ме изкефи Николета да извади сабите, за да се спаси и да прати Радка, която си изхаби за нея всички грошове на битка Joy
Това отново няма да се случи Simple Smile Тя винаги ги забравя и не носи раница. Наистина добре я наричате тук. Отива и това т@пото. А най-гадно е, че заради нея се плъзгам и обиждам. Извинявам се.

# 1 840
Включвам се с нещо, върху което се замислих чак сега, защо когато разкриваха историята с магазина, Ралица първо попита, кое племе е било последно там? Може би са намерили нещо, нещо като опаковка или не знам и аз, но това беше тънък момент, който изтървах тогава😤

# 1 841
  • София
Наред с гладуването ето това това много ме потриса, а имено при жените седенето с тези тесни полиестери след мокрене, влажни, потни часове наред или дни ако са на блатото или изолатора. Отделно това вдигане на тежко и напъване е толкова опасно за тазовото дъно, особено ако физиологично им е  по-слабо.

Имат химическа тоалетна и им се предоставят големи туби бутилирана вода - това е инфо от миналогодишна тема.
От тази година в една от темите пък потребителка беше споменала, че ходи при гинеколожка, която преглежда момичета били в Игрите и казала, че е леш. Спрял цикъл, всевъзможни течения, бактерии, цистити и драми.
Което е очакван резултат, спиш на земя с гол кръст и нулева хигиена, да не говорим за напъването да буташ 200-300 килограмови колички - нещо, което в най-лошия вариант би могло директно да руптурира я матка, я яйчник.

Все се канех да ви питам - знаете ли как поддържат хигиената си на лошите локации? Говоря за къпане, миене на зъби, обезкосмяване, при жените - как се случват нещата с месечните неразположения. На първа страница е обяснено за храната и звучи съвсем логично.  

# 1 842
Абсолютно се чудя защо си го причиняват, никога не бих отишла доброволно там да страдам, особено за жени. И ,както се убеждавам всеки сезон, шанса да си победител е 1:50 за силните мъже и 1:250 за силните жени, наистина не зная защо си го причиняват, че и кастинги, неодобрени с години. Аз се чудя откъде намират желаещи.

# 1 843
Аз на друго се възмущавам - как може на стопанството да няма тоалетна, че да карат Томи посреднощите да излиза навън по нужда.
И друго - според логиката на Рада, ако нещо ви се стори по-сладко от обикновено, веднага трябва да заключите, че Томи е ходил до магазина.

Дори и Ивайло да се досетил че има повече храна, то е ясно, че ще е внесена нелегално.Трябва ли да отваря въпроса, да разпитва от къде е тази храна, и да рискува това нещо да се запише и да го чуе продукцията.По такъв начин най-много да навреди на този, който е внесъл храната?Според мен Ивайло има достатъчно акъл в главата, за да си затрае, дори и да се е съмнявал.

# 1 844
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всичко е за последователи, което впоследствие започва да води и доход Simple Smile Нали виждаме, че масово стават инфлуенсъри, придобиват спонсори, цъкат разни рекламни клипове и трупат лайкове, за което им се плаща. Инфлуенсърството наистина се плаща добре, иначе нямаше толкова да напъват за него всякакви риалити звезди. За мен е бошлав работа, но всеки сам си преценя.
Здравето не им е важно явно.
Отделно всички, които се рекламират/изживяват като треньори след това - от кол и въже - не ми се коментират чак. Оттук очаквам да се метнат Пекин, Николета, Ръждавичка, Мирослав, Траян и евентуално Дино като потенциални треньори за следващи сезони, прибиращи по стотак-два на час.

Общи условия

Активация на акаунт