💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 408
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 1 830
Много ще ме изкефи Николета да извади сабите, за да се спаси и да прати Радка, която си изхаби за нея всички грошове на битка Joy
Това отново няма да се случи Simple Smile Тя винаги ги забравя и не носи раница. Наистина добре я наричате тук. Отива и това т@пото. А най-гадно е, че заради нея се плъзгам и обиждам. Извинявам се.

# 1 831
Включвам се с нещо, върху което се замислих чак сега, защо когато разкриваха историята с магазина, Ралица първо попита, кое племе е било последно там? Може би са намерили нещо, нещо като опаковка или не знам и аз, но това беше тънък момент, който изтървах тогава😤

# 1 832
  • София
Наред с гладуването ето това това много ме потриса, а имено при жените седенето с тези тесни полиестери след мокрене, влажни, потни часове наред или дни ако са на блатото или изолатора. Отделно това вдигане на тежко и напъване е толкова опасно за тазовото дъно, особено ако физиологично им е  по-слабо.

Имат химическа тоалетна и им се предоставят големи туби бутилирана вода - това е инфо от миналогодишна тема.
От тази година в една от темите пък потребителка беше споменала, че ходи при гинеколожка, която преглежда момичета били в Игрите и казала, че е леш. Спрял цикъл, всевъзможни течения, бактерии, цистити и драми.
Което е очакван резултат, спиш на земя с гол кръст и нулева хигиена, да не говорим за напъването да буташ 200-300 килограмови колички - нещо, което в най-лошия вариант би могло директно да руптурира я матка, я яйчник.

Все се канех да ви питам - знаете ли как поддържат хигиената си на лошите локации? Говоря за къпане, миене на зъби, обезкосмяване, при жените - как се случват нещата с месечните неразположения. На първа страница е обяснено за храната и звучи съвсем логично.  

# 1 833
Абсолютно се чудя защо си го причиняват, никога не бих отишла доброволно там да страдам, особено за жени. И ,както се убеждавам всеки сезон, шанса да си победител е 1:50 за силните мъже и 1:250 за силните жени, наистина не зная защо си го причиняват, че и кастинги, неодобрени с години. Аз се чудя откъде намират желаещи.

# 1 834
Аз на друго се възмущавам - как може на стопанството да няма тоалетна, че да карат Томи посреднощите да излиза навън по нужда.
И друго - според логиката на Рада, ако нещо ви се стори по-сладко от обикновено, веднага трябва да заключите, че Томи е ходил до магазина.

Дори и Ивайло да се досетил че има повече храна, то е ясно, че ще е внесена нелегално.Трябва ли да отваря въпроса, да разпитва от къде е тази храна, и да рискува това нещо да се запише и да го чуе продукцията.По такъв начин най-много да навреди на този, който е внесъл храната?Според мен Ивайло има достатъчно акъл в главата, за да си затрае, дори и да се е съмнявал.

# 1 835
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всичко е за последователи, което впоследствие започва да води и доход Simple Smile Нали виждаме, че масово стават инфлуенсъри, придобиват спонсори, цъкат разни рекламни клипове и трупат лайкове, за което им се плаща. Инфлуенсърството наистина се плаща добре, иначе нямаше толкова да напъват за него всякакви риалити звезди. За мен е бошлав работа, но всеки сам си преценя.
Здравето не им е важно явно.
Отделно всички, които се рекламират/изживяват като треньори след това - от кол и въже - не ми се коментират чак. Оттук очаквам да се метнат Пекин, Николета, Ръждавичка, Мирослав, Траян и евентуално Дино като потенциални треньори за следващи сезони, прибиращи по стотак-два на час.

# 1 836
Ами не знам доколко им се получава, аз 90% от бившите участници не ги помня, не ги срещам и редовно из социалките. А например при др Пекин, никога не  отишла на лекар, пази боже.

# 1 837
Все се каня да ви питам- не ви ли прави впечатление колко чисти са им зъбите винаги- бели и светят. Независимо от дестинацията? Заглеждам ги като ги дават строени на арената. За Теодор е ясно- но другите?

# 1 838
Не знам защо си мисля,че това с магазина не е било еднократно
Мисля,че Томи е прескачал редовно.Затова нито Николета, нито Радка смъкнаха кила

# 1 839
Kaк да не ти стане жал за Ивайло - от два месеца е в Игрите, а се е почувствал в племе само за една седмица. Sad Нямаше кой да го подкрепи, да повярва в него истински, да прояви реално състрадание към него. Мисля, че и всички участници, които сега гледат, разбират че в тази игра е имало само едно единствено истинско племе. И то закономерно остана да вее последно синият флаг. Всеки иска при Феномените, ама няма как да стане, за жалост. Жълтото племе го съсипа Шопа, зеленото - Пекин, а в синьото Ръждавичка успешно (поне до скоро) беше неутрализирана от едни мислещи, толерантни, светли и възпитани хора.

# 1 840
Искам да попитам по каква причина се трият постове - проблем ли е, когато се защитава от обиди непопулярен играч? Мисля, че никого не съм засегнала с изказванията си, въпреки че на мен ми скачат и ме набеждават за роднина, ПР и не знам си какво?
Даже вече се притеснявам да изразя отношението си към моята фаворитка - да не се засегне някой само поради факта, че я харесвам...
Имах други впечатления от форума преди години, но ще го преживея, не ми е проблем и да се лиша от него, както и от самото предаване впрочем.
Все пак в едно такова микрообщество е приятно когато се споделят емоции и мисли по интелигентен и толерантен начин.

# 1 841
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ами не знам доколко им се получава, аз 90% от бившите участници не ги помня, не ги срещам и редовно из социалките. А например при др Пекин, никога не  отишла на лекар, пази боже.

Социалките се водят по алгоритъма на твоите интереси ✌️ Имат си платени реклами, които се въртят и ако им съвпаднеш на таргета и пасне и на алгоритъма, ще започне да ти ги показва.

# 1 842
  • Буркина Фасо
многократно е обясявано кога, защо и как се трият постове. ама е в друга тема.
често, дори и да попиташ, отговор няма да получиш. Grinning

# 1 843
Както предполагах за Гизем, Сапунджиева и Лапунов + Траян и Лъчо ще катерят Мальовица под ръководството на Калинката.

Мале, вижте краката на Сапунджиева. Тя е по яка и от Гизем. В игрите направо се беше свършила, а ние искаме сила от нея. Няма как да стане.

# 1 844
Наред с гладуването ето това това много ме потриса, а имено при жените седенето с тези тесни полиестери след мокрене, влажни, потни часове наред или дни ако са на блатото или изолатора.

В случая, материята на спортните дрехи е плюс, защото отвежда влагата от тялото по-бързо. Такава материя съхне в пъти по-бързо от памук примерно.

И чорапи според мен им дават редовно, защото когато се върлягат насам-натам и са събути, виждам чисти и хубави спортни чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт