💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 80 461
  • 2 222
  •   88
Отговори
# 1 845
Ами не знам доколко им се получава, аз 90% от бившите участници не ги помня, не ги срещам и редовно из социалките. А например при др Пекин, никога не  отишла на лекар, пази боже.

# 1 846
Все се каня да ви питам- не ви ли прави впечатление колко чисти са им зъбите винаги- бели и светят. Независимо от дестинацията? Заглеждам ги като ги дават строени на арената. За Теодор е ясно- но другите?

# 1 847
Не знам защо си мисля,че това с магазина не е било еднократно
Мисля,че Томи е прескачал редовно.Затова нито Николета, нито Радка смъкнаха кила

# 1 848
Kaк да не ти стане жал за Ивайло - от два месеца е в Игрите, а се е почувствал в племе само за една седмица. Sad Нямаше кой да го подкрепи, да повярва в него истински, да прояви реално състрадание към него. Мисля, че и всички участници, които сега гледат, разбират че в тази игра е имало само едно единствено истинско племе. И то закономерно остана да вее последно синият флаг. Всеки иска при Феномените, ама няма как да стане, за жалост. Жълтото племе го съсипа Шопа, зеленото - Пекин, а в синьото Ръждавичка успешно (поне до скоро) беше неутрализирана от едни мислещи, толерантни, светли и възпитани хора.

# 1 849
Искам да попитам по каква причина се трият постове - проблем ли е, когато се защитава от обиди непопулярен играч? Мисля, че никого не съм засегнала с изказванията си, въпреки че на мен ми скачат и ме набеждават за роднина, ПР и не знам си какво?
Даже вече се притеснявам да изразя отношението си към моята фаворитка - да не се засегне някой само поради факта, че я харесвам...
Имах други впечатления от форума преди години, но ще го преживея, не ми е проблем и да се лиша от него, както и от самото предаване впрочем.
Все пак в едно такова микрообщество е приятно когато се споделят емоции и мисли по интелигентен и толерантен начин.

# 1 850
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ами не знам доколко им се получава, аз 90% от бившите участници не ги помня, не ги срещам и редовно из социалките. А например при др Пекин, никога не  отишла на лекар, пази боже.

Социалките се водят по алгоритъма на твоите интереси ✌️ Имат си платени реклами, които се въртят и ако им съвпаднеш на таргета и пасне и на алгоритъма, ще започне да ти ги показва.

# 1 851
  • Буркина Фасо
многократно е обясявано кога, защо и как се трият постове. ама е в друга тема.
често, дори и да попиташ, отговор няма да получиш. Grinning

# 1 852
Както предполагах за Гизем, Сапунджиева и Лапунов + Траян и Лъчо ще катерят Мальовица под ръководството на Калинката.

Мале, вижте краката на Сапунджиева. Тя е по яка и от Гизем. В игрите направо се беше свършила, а ние искаме сила от нея. Няма как да стане.

# 1 853
Наред с гладуването ето това това много ме потриса, а имено при жените седенето с тези тесни полиестери след мокрене, влажни, потни часове наред или дни ако са на блатото или изолатора.

В случая, материята на спортните дрехи е плюс, защото отвежда влагата от тялото по-бързо. Такава материя съхне в пъти по-бързо от памук примерно.

И чорапи според мен им дават редовно, защото когато се върлягат насам-натам и са събути, виждам чисти и хубави спортни чорапи.

# 1 854
Сапунджиева имаше потенциал за много повече. Много подготвена на арената, но и тя се оплете в социалната си игра. Не знам толкова ли е силна аурата на Пекин, но е като магнит за слабохарактерни.

# 1 855
Пекин: Тези жени са настроени на моята честота."
Коя честота? Глупави сме, не сме особено кадърни но пък самочувствието ни е топ😅.

# 1 856
  • Пловдив
Сапунджиева верно е като ехо.
Много олеква от това.
Все някой трябва да я води и сякаш няма лично мнение.

# 1 857
Не знам защо си мисля,че това с магазина не е било еднократно
Мисля,че Томи е прескачал редовно.Затова нито Николета, нито Радка смъкнаха кила
Ами тук още преди месец четох, че Шопа бил тагнал Томи в някакво стори в инстаграм и бил постнал нещо от рода на: Томи, който винаги ..... и ще ни нахрани".

# 1 858
Според мен от продукцията са знаели за пазаруването на Томи преди случая с баничката, тъй като Томи и Миро бяха единствените, които целенасочено не бяха попитани нито на арената, нито на съвета дали са яли нещо. А то че баничката е била на Томи, е друг въпрос. Но какво щеше да стане, ако тогава на арената, когато разкриха случая с баничката, Томи си беше признал? Ралица колко клипа имаше на таблета?

# 1 859
Продукцията хващала всичко. Ще хванат Ивайло ако искаше да нарушава правилата друг път. Ще отиде посред нощ до къщата на родителите на жена си която е на 300 метра от Стопанството(според негови думи), ще го нагостят като хората и ще се прибере. И така всяка вечер без да имат никакви доказателства продукцията че е нарушил правилата.

Общи условия

Активация на акаунт