💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 29 564
  • 857
  •   118
Отговори
# 780
Хора, пуснете нов глас в анкетата! Не мога да повярвам, че в МОМЕНТА 50 човека харесват най-много Ръждавичка!
Това нейното не е просто подлост, а истински неморална, грозна същност на човек! И младостта не я оправдава, хората на нейните години деца гледат и на война умират!
*А, и ми е интересно кои двама освен Дяволо са пуснали глас за Мирослав?

# 781
Абе жените могат да сипват яко на мъжете, да ги обиждат, очернят, да интригантстват срещу тях, но мъжете винаги трябва да са джентълмени... ами не! Хич не ми се видя грозен коментара на Ивайло, защото всички знаем историята и контекста. Ми то на човек в един момент му писва егати...

# 782
  • София
Да се включа и аз с моите 5 стотинки за настоящата ситуация.
Снощи официално беше сложен край на Синьото феноменално племе Sad Този процес започна с появата на Радостина и  прикрлючи с отпадането на Лапунов. Нещата вече няма да са същите, всъщност племето вече  съществува само проформа. Кой е виновен за това? Може би причините са многолики, на първо място идването на Жълтите и най-вече схемаджийския манталитет на Радостина. Ръждавичка, която говореше по синхрони, че няма да позволи на жълтите да променят нещата в племето, първа се поддаде на провокациите и стана противник на своите. Какви са нейните мотиви само можем да гадаем, но съюзът й с Николета и Радостина никак не изглежда добре в очите на зрителя. Тъй като вече не мога да я разбера и да споделя нейните възгледи, ще оттегля подкрепата си за нея и оттук нататък тя няма да бъде сред моите фаворити.
Продължавам да симпатизирам на Калин, на Алекс /с някои уговорки/, донякъде и на Ивайло и Чикаго.

Забравих да отбележа тоалета на Радостина, и аз като Алекс трябваше да си сложа очила, за да видя по-добре за какво става въпрос. Проява на лош вкус ли беше, демонстрация ли някаква? Явно съм безнадеждно остаряла...

# 783
Е, Дяволо направи максимума в ситуацията. Grinning Ръждавичка няма да му стане от топ любимка- антигерой, дори да не й е одобрил постъпката. Няма да тръгне да я защитава и оправдава, предполагам, но няма и да влезе с коментари да я очерня.
...
Това не е една постъпка, а линия на поведение. Която не вижда зад дърветата гората. Мисля си, че за да се осмели така открито и пред камери да "върти" интриги тази жена Симона абсолютно си вярва, че е съвършена и не я хвалят достатъчно. Повярвала си е, че може да стане победител. Но не е отчела друг фактор- дори да стане победител вече ще е нещо като Мартин "Императора"- взел едни пари и запомнен като инфантилен схемаджия. Шансовете и да победи са не повече от 10%. При добро стечение на обстоятелствата и благодарение на това, че за продукцията Ръждата прави "сценарий" в момента и ще я "дават по ТВ". Но срамът след това навън ще е тотален. Отхвърлянето при такова поведение от жена ще е 100%. Не случайно припомних за Джаферович. Въртя интриги и вече години наред се крие от общественото внимание, което може да е съкрушително. Имаше се за голям стратег, направила Ваня шампион в Сървайвър. Но Ваня е мъж. На жените общественото съзнание не прощава подобно поведение. То ще приеме леко "откаченото" поведение на Мани, но не и арогантността на една млада жена, не прашките на вечеря на "мадам Р". Единствено Николета ще мине между капките като "тъпа блондинка". Това последното се прощава. Дори изглежда симпатично на фона на другите, още повече, че беше незаслужено обидена от Ивайло за "два декара задник". Къде ще се скрие Ръждавичка от всенародната любов? Хората не обичат приказки, в които им ликвидират "принцовете".

# 784
С нетърпение очаквам Ръждавичка да я залее всенародната "любов"! Когато това се случи с Джаферович, тя така се покри, че още не смее да излезе от дупката,  където сама се навря! И при това беше в открит конфликт с Фифо. Сега за тази невероятна подлост и предателство, Ръждавичка си заслужава да не може да се покаже без да я освиркат!

# 785
Ех, че ме е яд за Лапунката... Няма да го забравя как летеше бос по арената. Ръждата мен ме дразни още от самото начало. Негативна, злобна и като цяло неприятна за гледане и слушане с този говорен дефект и жлъч. Блатната кикерица поне се опитва да вкара някакво положително лицемерие, колкото и да е нагла. Докато Ръждавичка ми е анти от-до. Даже и в тяло не я харесвам.
Николета е една идея по-приятна като вайб. Може би това, че е покъртително глупава ѝ придава малко по-благородно излъчване. Тъй като при нея мисловната дейност е тука има-тука няма, тя се ползва със статут на домашен любимец. Стопанинът е този, който държи кокала за момента.

# 786
  • Някъде там...
Всъщност Ръждавичка сложи край на Феномените с предателството си. Тя, единствена от Ф4, не удържа на думата си. Радостина беше само катализатор.
Много комплекси има явно Симона, за да се държи така. Егоцентрична, самовлюбена и арогантна.
Сигурно си мисли, че зрителите не харесват Лапунов и даже ще я аплодират. Той е скатавка, не се раздава, не се изтъква. Тя ще е героят, спомогнал да се отърват от този плевел. Много грешна преценка, Симона, много!
Притеснявам се за Калин, какво ли му готвят и на него. Той би трябвало да е най-голямата им цел, защото е силен.

# 787
Не мисля, че добрият вкус и класа у една жена зависят от възрастта. И в дрехите и в постъпките. На 23 човек вече трябва да бъде с изградена ценностна система.

Забравих да отбележа тоалета на Радостина, и аз като Алекс трябваше да си сложа очила, за да видя по-добре за какво става въпрос. Проява на лош вкус ли беше, демонстрация ли някаква? Явно съм безнадеждно остаряла...

# 788
Ами, жената е кючекчийка. Явно е взела със себе си сценични костюми, за да си прави реклама на дейността.

# 789
  • Буркина Фасо
вече са на този етап, че всеки гледа да се вкопчи в някого за добра коалиция и да се гонят силните за тях играчи.
пред камера може да говорят едно, но мисълта им е насочена към съвсем друго. най-задружните до вчера днес вече ще са противници. целта е придвижване напред. жените нямат шанс да вървят ако не правят номера (к...ски) и не гласуват задружно.
Ръждето минава по 2-3 пъти предимно на халките. там е силна , а се вижда, че другите там имат проблем. смениха халките с колело и Ръждето се изложи при трите си опита да премине.

# 790
Ръждата сега ще излезе и ще каже, че не са показали някакви неща с Лапунов и колко е зле той; че всичко е извадено от контекста и тя не е искала това да каже.. но никой няма да й повярва. Знаем ги тези оправдания. То по погледа й личи колко е злобна, бе хора... Любимо ми е да са на масата и да обсъждат нещо и Ръждата да ги гледа начумерена и с най-омразния поглед, тип колко сте смотани всички. Нека някой да каже, че не е така! От първия ден на това шоу разправям, че ще се пръсне от злоба девойката, ама тука сума народ наскача, че това било спортна злоба, знаела какво иска, била сериозна, хейтили сме я, защото е млада, красива и невероятна. Ами... няма да кажа "казахме ви" Joy

# 791
И аз се притеснявам за Калин, един клатещ се дракон и дори Херкулес би бил аут! Той стана нещо като Гунди - абсолютният любимец на народа. Как пък продукцията веднъж не провидя Гого, Фифо, Момчил, че ще са толкова харесвани и да не ги спъва по пътя към победата? Ако имат психолог, да си скъса дипломата, за нищо не става!

# 792
Тя Джафа май и в Надкаст не се яви после, че тогава подкастове се заснемаха наистина след излизането на даден играч, явно каста с Ваня не е така, аз не й ги и гледам особено, прослушах този на Александра от тук от там и на Шопа, но като цяло самата Ваня я намирам за скучна във воденето й, много повърхностни въпроси. И в допълнение, че е снимано преди излъчване на сезона и не може и да се коментират ей такива случки, които са ти останали зад гърба е жалко.

# 793
И аз се притеснявам за Калин, един клатещ се дракон и дори Херкулес би бил аут! Той стана нещо като Гунди - абсолютният любимец на народа. Как пък продукцията веднъж не провидя Гого, Фифо, Момчил, че ще са толкова харесвани и да не ги спъва по пътя към победата? Ако имат психолог, да си скъса дипломата, за нищо не става!
На продукцията не и трябва "национален герой" (освен по принуда доктора в пандемията, но малко го измислиха пак тогава). Трябва им някой послушен, който да им играе по свирката и в следващ период.
Не се притеснявам за Калин. Разбира се, че може да се намери как да "падне". За разлика от Ръждавичка знам, че и най- най- кадърния може да е катурнат. Хубавото е, че той ще си тръгне с усмивка и хубав спомен от поредното приключение. Няма да ни натовари с драматично изражение и надъхани пост синхрони колко са лоши другите.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:20 от victoria vassileva

# 794
victoria,
Разумът ми казва, че си абсолютно права. Но сърцето ми крещи: "Не искам да прецакат Калин!" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт