💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 693
  • 1 289
  •   73
Отговори
# 1 260
Според мен този, който спечели елиминационната битка, ще спечели и залога в съботната битка, а залогът може да е примерно ротации в племената, защото иначе не виждам как биха оцелели ,,безимените" - от една страна, Калин, Чикагото, Дино, Траян, Ръждавичка, Сапунджиева и Алекс, а от другата - Ивайло, Мирослав, Кристиан, Пекин, Николета и Радостина. Това ще е трагедия.

# 1 261
А Траян как викаше поздрава на Феномените, видяхте ли? С пълно гърло! Сигурна съм, че се радва повече и от Чикагото!

# 1 262
Останат ли две племена трябва да има само Резиденция и Стопанство! С блатото решиха да ги накажат заради провиненията с храна!
Няколко пъти се опита продукцията да прецака Феномените, не им се получи...а сега ги правят още по-силни! Сигурно ще има нови размествания, крадене на капитан или спечелен залог от кастинг битката

# 1 263
Племето на Кленчо заслужаваше името Безличните. Wink

# 1 264
  • В Града на липите
Мисля си, колко гадна може да е продукцията? Т.е. сценаристите и знам че много.
Единствения шанс, който биха имали окаяните блатни е да им пратят някой силен. Иначе при тази конфигурация, ще ги изядат комарите и жабите до обединението.
А кой е най силен?
Кристалното ми кълбо предвижда ядове.

# 1 265
Според мен също може и да не правят повече ротации — вече дойдоха малко в повече за този сезон. По-вероятно е да започнат да дават по-равностойни игри. В сезон 5, например, в последните седмици племето на гладиаторите остана с Рълев (който беше контузен цяла седмица), Виолета, Мастагарков (също контузен) и Елвиса. Просто тогава балансираха чрез игрите, а не чрез смени на играчи. Тук проблемът вероятно ще е гладът.

# 1 266
Е за какво да им пратят силен играч, като явно сами ще си номинират Ивайло - най-силния мъж там? /според рекламата за утре/

Пекин е такъв мислител, че настрои всички против себе си и сама ще се самоунищожи! Иначе е много силна и тренирана!

Днес видяхте ли Николетка как си мълчи? Ония се предлагат за номинации щото яли, тя мълчи .... Миро сили няма, другата реве от яд. Николетка мълчи. А и тя е яла!  

Общо взето в Безименните, което пак си е име де Simple Smile са събрани най-слабите играчи от останалите в играта.

# 1 267
Не знам как успяха да подберат по-приятните и да ги сложат при сините. 😊

# 1 268
  • София
Никога не бих съдила гладен човек, че е ял - за това и умишлено не коментирах историята с баницата.
Не бих съдила и Томи, нито за пазаруването, нито за това, че до последно мълча (много време е минало и може би се е надявал, че за на друг издънка става на въпрос), НО това че е дал само на опредлени хора не го харесвам, а това че на тръгване не оневини Крис и Иво - вече е много долно. Това е което мисля.

Страшно ме е яд за Ивайло и Крис, както и за Пекин - без вина виновни и бам на блатото. Двамата, защото са били в това племе, тя, защото продукцията искаше равен брой в двете племена. А, Симона не я харесва - основната причина, всъщност единствената - и да и аз мисля че освен това леко я е шубе от Пекин. Радостина също е готвена от Михаела, но Симона и се лепна като муха на мед, а към Пекин - съвсем други реакции. Но да съм честна - и Пекин не и е фен на Симона от това което показват.

Служебен капитан - подозирам Пекин - само за нея е сигурно, че не участвала в пазаруването и яденето.
Ако бяха спечелили зелените - същата ситуация щеше да е, но щяха Лечители да избират между Алекс, Калин и Симона кой да попълни бройката на новите блатни.

Радвам се за зелените, че най-накрая ще хапнат, Чикагото, че си става пак син, както и за Траян.

# 1 269
  • В Града на липите
В тази конфигурация не виждам равностойни игри. Едните са гладни, слаби и окаяни. Другите нахранени и силни. Съмнявам се да ги оставят така. Твърде хубаво ще е Grinning
А знаем, че сценаристите не обичат да ни е твърде хубаво.

# 1 270
Всъщност видяхте ли, че в магазина Томи нямаше пари да си плати стоките? Явно си е казал номера на телефона и настояваше дамата да му пише, за да и плати после. А тя настояваше да го черпи Simple Smile

Е, хубав мъж си е и дамите го забелязват и в и извън играта Simple Smile

Но се замислих какво е станало в действителност - надали отиваш и молиш за храна като 90 килограмово гладно коте Simple Smile  И в два часа посред нощ отворен магазин там на майната си, със сама жена продавачка! Брех!
И какво взема - хляб, ЗАХАР и сандвичи! Защо ЗАХАР? Всички спортисти я мразят, защото тя убива енергията.

# 1 271
В тази конфигурация не виждам равностойни игри. Едните са гладни, слаби и окаяни. Другите нахранени и силни. Съмнявам се да ги оставят така. Твърде хубаво ще е Grinning
А знаем, че сценаристите не обичат да ни е твърде хубаво.
Според мен ще им пратят мъж — и май знам кой ще е. Тримата от запаса са бая отслабнали, а ако пак направят така, че Траян и Чикагото да сменят цвят, вече ще стане смешно. Алекс е слаб и не е подходящ за подсилване.
Така че кое е по-добре? Да им пратят най-силния играч и най-добрия стратег в играта — именно Калинката. Виждам го като най-добрата им опция за подсилване: търпи глад и мизерия, добре е захранен и може да минава тежки трасета по няколко пъти. На тях им трябва точно такъв играч, иначе няма как да излязат от тоя изолатор.Отделно е стратег и се може да се сработва с момичетата ,Иво и Крис.

# 1 272
  • София
Днес се улавям,че като Ръждавичка не мога да се зарадвам истински.
Страхотно се получи всичко-ф5 и Дино,Пекин на блатото. Обаче след първоначалната еуфория,сълзите на жабата,пълното мълчание на посестримата й и мън-мън номинирайте ме ,нещата се връщат в стария коловоз.Обичайните номинирани,отпадат и какво правим?
Ще ги подсилим...спирам...

# 1 273
Те казаха ,че са си слагали захар в ориза или аз оглушах Grinning

# 1 274
Всъщност видяхте ли, че в магазина Томи нямаше пари да си плати стоките? Явно си е казал номера на телефона и настояваше дамата да му пише, за да и плати после. А тя настояваше да го черпи Simple Smile

Е, хубав мъж си е и дамите го забелязват и в и извън играта Simple Smile

Много мъжко, няма що...
Томи е най-голямата вагина във всичките сезони на игрите. Толкова жалка постъпка няма, дори да не си признаеш след това и да си кажеш като мъж, мълчиш като бит гъз.... Не знам, не знам... Направо се чудя как може да има такива мъже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт