💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 45 227
  • 1 323
  •   138
Отговори
# 1 290
  • някъде другаде
Правилно си тръгна Томи. Като са се записвали за игрите , са знаели , че може и да гладуват. За останалите жълти не трябва да има съвет , а останалите трима - Радостина , Николета и Миро директна елиминация.

# 1 291
Томи си понесе изгонването като мъж. Не ги моли, не се оправдава. Е да лъга колкото можа, ама какво да направи - да се изцепи - ааа вие имате предвид когато ходих за храна?  Или да падне на колене пред Ралица - ох моля те не ме гони, много съм грешен.
Ми не е сериозно това. 
Очевидно е че когато играеш срещу правилата, играеш докрай.

Жалко е, че наглостта на продукцията стига дотам да "наказва" и други участници. Както и наглостта да продължава да ги мори с глад.

# 1 292
Радостното от целия този цирк е, че Чикаго и Траян най-после се върнаха при сините. И Дино се отърва от Пекина Grinning Ако вместо Сапунджиева при сините беше останал Ивайло, направо щеше да е някаква утопия това племе...

За Пекин хем ми е жал, хем не. В случая е невинна, ама някак си го е залсужила в хода на играта. А и нали искаха да играят заедно с Радка. Айде играйте сега! Grinning

Обаче забелязвам, че някои играчи имат и върхове, и спадове в поведението си, но някои са константа. Радка е все така нагла, Николета все така объркана, Мирето все така го няма..

# 1 293
Най-силният момент на епизода (40 секунди клип, самоизтрива се след 24 часа):

https://jumpshare.com/s/3147qPgKIhRB7PEQl8yg

И радост после:

# 1 294
На мен ми мина бяса към Ръжденцето, че сготви Лапунов.

Обаче Канадският пън е отврат. Заформи се добра женска коалиция стил Алекса и Сезон 4.... Ще сготвят Ивайло и Кристиян... Ужас направо...

# 1 295
  • София
Три епизода изгледах накуп, а то случки като за две седмици. Нагледах се на "достойни" млади хора, които имат очи да размахват пръст и в същото време да мишкуват и лъжат. И Миро потника същия. Жалка картинка.
Жал ми е за Лапунов, когото жертваха заради злобата на жените.
Днес очаквам Крис и Ивайло на елиминация, въпреки че съм сигурна, че не са били сред почерпените.
За Чикагото се радвам само.

# 1 296
Мислех си, Калинката не ходи по събития с другите играчи...Но съм се объркала...Ходи момчето, ама е зад камерата (фотоапарата) и не се снима и поства и не търси внимание...Добре, че беше профила на Траян, че да го забележа това нещо....

# 1 297
Няма чест и достойнство, кой ял и кой не. Има коалиции, да могат да вървят некадърниците напред. Ивайло ще си ходи на елиминации, докато издържи. Миро ще се скатава до финал. Просто ме вбеси снощи този човек с това мрънкане. Гладен бил, нямал сили. Ама той така си изглеждаше и си мрънкаше от самото начало. То бива да не можеш (не искаш) да кажеш две думи, ей така да те чуем, че си жив. Виновен, ама ще му се размине.

# 1 298
Няма чест и достойнство, кой ял и кой не. Има коалиции, да могат да вървят некадърниците напред. Ивайло ще си ходи на елиминации, докато издържи. Миро ще се скатава до финал. Просто ме вбеси снощи този човек с това мрънкане. Гладен бил, нямал сили. Ама той така си изглеждаше и си мрънкаше от самото начало. То бива да не можеш (не искаш) да кажеш две думи, ей така да те чуем, че си жив. Виновен, ама ще му се размине.

В скритият текст има спойлер!!!

Че и
Скрит текст:
победител
ще го направят...

# 1 299
Аз си имам следното обяснение, за това как на по късен етап го показват.
Размишлявам: Може би, някои от екипа са си пазарували от там, и продавачката им е казала, а  един от вашите с жълти гащи беше тук, дадох му хляб, сандвичи, ала бала...И е гръмнала бомбата..

# 1 300
Идвам само да напиша колко съм бясна след снощния епизод.
За пореден път се убеждавам, че интуицията ми за хората никога не ме лъже. Просто още като ги видях Томи ( що за име за мъж? Този няма ли си пълно име?) или провъзгласения от мен Тома Лъжливи, пъпчивата блатна Кикерица - Радостина и Миро Мръхливи, изпитах искрена органическа антипатия. И ето, че е имало защо. А Николета Фурнаджийска - към нея само безразличие. Ако не беше прелитането ѝ от коалиция в коалиция, с нищо нямаше да я запомня.
Защо не ги разпитаха всеки поотделно да каже кой лук ял, кой лук мирисал. Убедена съм, че Ивайло не е участвал в това. Нито пък Крис ( той може би косвено, пък и ако не му е казана истината откъде е дошъл този хляб). Вероятно Лъжливи е поделил сочната плячка с Радка и Миро, а на останалите е подхвърлил няколко филии хляб като на кучета, колкото да се водят съучастници.
Долни, много долни хорица.

И сините и те - Ивайло им спечели играта и с лека ръка го задраскаха.
А на Миро самопредлагането беше отбийномер. Ще се види на съвета колко иска да се самопредложи тоя мизерник. И Крис ще му казва, че го искал финалист. Тоя трябва да е директно аут за мен.

А Пекин...тя е опортюнистка, естествено, че ще се намърда в по-голямата групичка. Като няма справедливост, да е пълна. Като е гарга, да е рошава...

И Лапунов, милият, предаден от своите и сготвен от продукцията. Вместо оня бузест подлец да отпадне служебно.

Едит: Като казаха служебен капитан, не знам защо ми се стори, че като им дадоха разбора на блатото със великата саможертва на Мирослаб, се видя един човек в храстите зачулен, който гледаше. Дали не са върнали някого? Вероятно Лапунов?

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 08:32 от Novariel

# 1 301
Шанса да са разбрали веднага след като отпадна Лапунов е 0,00000000001%.. кой знае откога си го къткат това видео. Само не разбрахме какво толкова им е направил Лапунов..

# 1 302
Добро утро! Не ми е минало за Ръждавичка. Само снощи събитията се развиха вихрено и неясно- според мен за да се прикрие защо чак сега разкриват "великата тайна". Питам се- освен че не дават храна на тези хора по дестинациите, очевидно не ги охраняват. Дали са хвърлени някъде на изолатор, на блато или във фермата, че дори и в резиденцията- това са беззащитни спящи хора, които вероятно не заключват врати. Как стои въпросът с тяхната сигурност. Или ги оставяме на каквото мине наоколо- било прасе, било какво и да е?
Защо не поясниха цялата случка, защо не разпитаха и другите "пред строя", а после Пекин трябваше да го играе "Следовател". Прекрасно е, че продавачката е дала храна срещу нищо. Може ли после именно тези хора от магазина да са ги предали? Много по български. Ама как в 2.30 през нощта , както каза Томи, всички прозорци наоколо са тъмни и само тази една жена го чака да му даде на вересия посред нощ храна?
Сигурна съм, че са пробутали филийки и на Кристиян, който си ги броял. За да са замесени всички. Така бягахме от час навремето- ако избягаме всички не могат да накажат цял клас. Вярвам на Ивайло и Кристиян, че не са знаели. Тогава защо са наказани и с какво и Пекин е виновна? Че не се харесва на Ръждавичка? Създадоха някаква пълна мистификация, в която справедливост няма. Само заснети допълнително кадри. Когато тръгват на битка синьото знаме е пред  резединцията. Чикагото вади на 2/3 изпита бира от хладилника? Че тя ако е негова от по-.рано е изветряла отдавна. Това са детайли, които в суматохата се разчита драгият зрител да не види, но явно нашите участници са и актьори, на които се дават задачи и се преснима. И каква драматична музика звучеше по време на битката?! Мирослав и Кристиян са минали едни американски учебни часове по преодоляване на конфликти, откъдето се стигна до това, че вероятно довечера Кристиян ще е номиниран и ще падне. Не очаквах от Ивайло да се обяснява на седналата като съдник Пекин- не е такъв човек. Но явно трябваше да им подиграе на сценария. Дино се втурна да обяснява на "новите" си съплеменници на какви интриги ги е подложила Пекин, с което много си подби цената. Изобщо може все още да се впечатлявам от усилията им на арената, но виждам едни манипулирани и объркани хора. Навремето имаше такава приказка, че за да сме мирни мишлета при соца отвреме на време трябва да се стръсква чувала. Е това направиха снощи- стръскаха чувала. Но  пада  моралната стойност на предаването и остава едно псевдо комедийно шоу на изтерзани хора или на пренавити за "победа".  Колко да е силна Ръждавичка, като избра да изпрати единствения си достоен противник от жените на блатото без вина? Това не и ли допълва още веднъж образа на комплексирано момиче, което с арогантност и самоувереност си избива злобата на "недооценена"?

# 1 303
  • София
Ехее, каква веселба снощи Smile Томи пазарувал и записано, но упорито отрича до последно като същински национален герой /"не човек, а желязо" Laughing /, Радето реве от телевизора сърцераздирателно пост фактум, Миро е пред нервен срив, а Никито политкоректно мълчи, сакън да не вземе да каже нещо, дето не са й подали предварително Laughing Ралица каканиже пред строя, Пекин се възмущава и открива, че ситуацията с баницата всъщност съвсем не е била върха на сладоледа Smile Искрено се забавлявах.
Извън този контекст обаче - много глупава постъпка на Томи, толкова глад изтърпяха и накрая точно на стопанството, когато не са съвсем гладни, да направят тази простотия... За мен те заедно четиримата са предприели тези действия, не намирам за справедливо, че само Томи го отнесе. Знае ли се кой ги е предал?

От всичко снощи най-драго ми стана за Чикаго, светна му погледа, появи му се прословутата 24 каратова усмивка ,седна си начело на масата с бирата и мезето - абе върна си се в къщи дето се вика - и буквално, и преносно Smile

И накрая, но не на последно място - И от лаптопа се видя колко добронамерен и  незлоблив е Лапунов, особено към Ръждавичка, която до последно подкрепяше и никога нищо лошо не каза за нея, дори напротив...
Ръждавичка, добре ли се чувстваш сега?

# 1 304
Мен ме навява на мисълта, че са разбрали за Томи и бенциностанцията почти веднага, защото последно бяха те на стопанството и след тях стопанството изчезна като локация. Просто са чакали идеалният момент за сценарият за да го изпратят вкъщи. Жертвата е Лапунов!

Лично за мен, не Жабата, Тъполета и Ръждавичка сготвиха Лапунката, а продукцията.

От цялата ситуация, единственото, което ми остави горчив вкус е, че Симонка потриваше доволно ръце, че Лапунката отпадна и пряко и преносно.

Пс. Радостина (блатната жаба) ми е едно към едно с Гадостина (Сезон 1)... имената са им същите. Пекин е като Джаферовоч, с разликата, че не е толкова недолюбвана, колкото беше Жени.

Общи условия

Активация на акаунт