💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 48 658
  • 1 385
  •   137
Отговори
# 1 335
Добре де, може ли да нямаш поне малка част мозъчни клетки, които да издадат заповед, че след като те питат по този начин, значи са наясно и е по-добре да си признаеш. Днес, на едно дете от етноса в 1ви клас госпожата му каза, че "Ей сега ще видя на камерите" и то веднага превключи и се извини. Ромче, на 7 години!

Случката е станала отдавна.Може да си мисли,че е минало заминало и го питат за по-скорошни провинения. Как за баничката ги издъниха веднага, а сега се връщат месец назад.
Мен друго ме подразни, как играчите се правят на много възмутени и оплюват Томи. Все едно е убил човек. Глада е по-силен от тока. Щом продукцията ги кара да гладуват, разбира се че ще търсят начин да се нахранят.Ясно ми е, че тези реакции едва ли са без участието на продукцията. Много ми хареса реакцията на Калин. Никакво осъждане, точно обратното. Като че ли съжаляваше Томи и племето и каза : Лошо за Томи. Лошо за зелените.

# 1 336
Интервюто с Лапунов при Гала е страхотно. Гледайте го, дори да не харесвате Лапунов. Много смислен и благороден млад човек. Малко напомня на Гого в заниманията и интересите си в живота.  Дано поне той остане в родината и да бъде пример за подражание на повечето подрастващи.

# 1 337
Томи изобщо не мога да го извиня. На стопанството не стоят гладни. Имат варива и хляб. Тъй че да не го изписваме чак многострадалник.
Като не може да устисква на диета, да не ходи в такива формати. Не е като да е първи сезон на ИВ, че да не знае за какво иде реч.

# 1 338
Добре де, може ли да нямаш поне малка част мозъчни клетки, които да издадат заповед, че след като те питат по този начин, значи са наясно и е по-добре да си признаеш. Днес, на едно дете от етноса в 1ви клас госпожата му каза, че "Ей сега ще видя на камерите" и то веднага превключи и се извини. Ромче, на 7 години!

Случката е станала отдавна.Може да си мисли,че е минало заминало и го питат за по-скорошни провинения. Как за баничката ги издъниха веднага, а сега се връщат месец назад.
Мен друго ме подразни, как играчите се правят на много възмутени и оплюват Томи. Все едно е убил човек. Глада е по-силен от тока. Щом продукцията ги кара да гладуват, разбира се че ще търсят начин да се нахранят.Ясно ми е, че тези реакции едва ли са без участието на продукцията. Много ми хареса реакцията на Калин. Никакво осъждане, точно обратното. Като че ли съжаляваше Томи и племето и каза : Лошо за Томи. Лошо за зелените.
А помните ли самия Томи колко беше възмутен от Дино, Траян и Чикагото как са яли скришом и са нарушили правилата?

# 1 339
Ехее колегата Траян е пак син и мога да го подкрепям 🥳

Не обвинявам хората, гладни са, разбирам ги, но все пак на стопанството има някаква храна. Гадно е обаче как Томи е нахранил само собствената си коалиция. Можеше накрая поне да каже, че не всички са участвали. Няма да ми липсва Томито, жалко само за Лапунов, но може сега продукцията да са получили записа.

Като знам кои правят това предаване, много ми е трудно да повярвам, че са разбрали за случката точно един ден след като Томи елиминира Лапунов.

А помните ли самия Томи колко беше възмутен от Дино, Траян и Чикагото как са яли скришом и са нарушили правилата?

Помня. За това няма извинение, както и за това, че не са разделили храната с всички от племето.

# 1 340
Никой нямаше да съди Томи, ако самият той, заедно с другарчето му, не бяха скочили за далеч по-малко нещо върху трио баничка. То не беше възмущаване, разочароване, номиниране за намерена баничка, изядена на изолатор. А Томи съзнато е отишъл до този магазин, докато е на стопанството. Когато ги питаха първия път и беше свел глава, защото си мислеше, че за него става въпрос, беше изненадан да чуе потвърждение от Траян и последвалата ситуация, успокои се, че може да му се е разминало, но не. Беше нужен да отстрани Лапунов, след което си го изпратиха по живо, по здраво.
Тъпо за Лапунов, тъпо за Ивайло и Крис, абсолютно нечестно се отнесоха/отнасят към тяхното участие.
А сега го защитават по сторита - гладът бил силен, само че такива оправдания миналата седмица не помня да имаше.

# 1 341
Ивайло посветил победата на Лапунов, но не го излъчили.
Линч на хора, умрели от глад. Продукцията, за да надмине себе си да им удря по 100 камшика на голо в следващия сезон!
Лапунов и Ивайло - двамата големи губещи на сезона! Силни играчи, затрити от продукцията!

# 1 342
Не беше честно Ивайло и Крис да се върнат при жълтите, след като, не са участвали и, да, Николета не се разкая и не се предложи, докато Крис го направи без да е ял

Ивайло имаше основна заслуга за победата в последната игра и за награда, вземи това блато, че и номинация. Е няма такъв карък.

# 1 343
И все пак вселенската справедливост си каза думата: "Куцият кон" Ивайло,  когото Зелените категорично не искаха, ликвидира племето им...

# 1 344
  • София
Томи не се ли възмущаваше най-много от историята с баницата, че и разочарован беше... То това е най-неприятното, не толкова самото деяние. Но, като се замисли човек, правилата са правила, за да се спазват, а не да бъдат заобикаляни. Не са справедливи, факт, изобщо гладът е в повече ми се струва, но такива са реалностите, те са знаели къде отиват. Бъди честен със себе си и околните пък каквото стане.

Ето Лапунов, каза, че не е бил достатъчно добър на дракона, никого не обвини, на никой не въртя номера, в мир със себе си е, и зрителите го оценяват.

# 1 345
Никой нямаше да съди Томи, ако самият той, заедно с другарчето му, не бяха скочили за далеч по-малко нещо върху трио баничка. То не беше възмущаване, разочароване, номиниране за намерена баничка, изядена на изолатор. А Томи съзнато е отишъл до този магазин, докато е на стопанството. Когато ги питаха първия път и беше свел глава, защото си мислеше, че за него става въпрос, беше изненадан да чуе потвърждение от Траян и последвалата ситуация, успокои се, че може да му се е разминало, но не. Беше нужен да отстрани Лапунов, след което си го изпратиха по живо, по здраво.
Тъпо за Лапунов, тъпо за Ивайло и Крис, абсолютно нечестно се отнесоха/отнасят към тяхното участие.
А сега го защитават по сторита - гладът бил силен, само че такива оправдания миналата седмица не помня да имаше.
Томи и компания до последно не си признаваха … още по-арогантни са !!

# 1 346
Знае си той, че са бански ама хич и не му е на шапката. 😉 Вкъщи имам един 11 годишен, който също, ако има как, целогодишно ще ходи бос и само с едно бански.
Малко за разведряване, че трябва да започна работа- бях писала, че харесвам пантлоните на Калин , а друг каза, че това са бански. Явно и Калин не знае, че са бански, защото си се снима с фенове в тези панталони на събития. Сладур. И за да не ме разберете погрешно- няколко пъти съм по-възрастна от Калин. Но това, че има такова (за мен дете) момче ми прави деня по-светъл. Има надежда!

# 1 347
Точно. Оставили две корички сух хляб на Кристиан и затова той бил знаел и бил виновен и той .  Тъпанари . Аз ако бях там щях да ги удавя в блатото тия мизерници

# 1 348
Значи този театър с баницата е бил само за да успокои Томи и Ради. Да си помислят, че са минали между капките. Ясно е, че продукцията е знаела за случилото се отдавна щом ги изгони от стопанството. Давам им точки на продукцията. Даже питаха Радостина как се чувства тогава :Д

# 1 349
На мен ми изглежда някак очевидно, че не си е признал, понеже не знаел за кое точно са го хванали (т.е. Имало е и други провинения).
Това възмущение как не си бил казал, като имал шанса - вижда ми се доста наивно 😀

Общи условия

Активация на акаунт