💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 111 633
  • 2 612
  •   67
Отговори
# 1 800
Похвалила се е в махалата сигурно. И се е разчуло.
Може и да е споделила с шефа, ако не е платила от джоба си.
Това е и реклама за магазина им - дават го по най-гледаното и коментирано шоу. Примерно шефа може да ги е потърсил.

Иначе може и самата продукция да е започнала разследване след баничката, защо е попаднала там и откъде е дошла.
И по пътя на логиката този магазин е най-близо до стопанството, логично е да се провери там.
100% е със съгласието на собственика на магазина преглеждане на камерите. Иначе от екипа не могат да му заповядат да им показва какво има на камерите. Всеки случай не са полицаи. Така че продавачката както искаше да направи добро на Томи, както и самата тя си го каза на записа, така го уби като се е разплямпала на други хора. НИКОГА не вярвай на женааааа..Муахахахааа

# 1 801
За Дизилер-
 Какъв е този ориз със захар? Някой ял ли е подобна комбинация? Нещо не го разбрах това със захарта.

Не сте ли яли като деца сутлияш (не знам така ли се пише)- ориз с мляко и захар. Същото е. Аз не мога да го ям, но гладен човек- вероятно да. Е, било е без мляко, но след пандемията нямам много вкусови рецептори. Самият ориз е сладникав и надали, ако е една лъжица, някой ще направи разликата. Но така са намерили как да набъркат Ивайло и Крис в заверата. Нищо, че всички ръсят отгоре каквото им падне- олио, оцет, сол... Пак от гнусните номера на кючекчииката...

# 1 802
Пекин е умна и сама си определя съдбата и движи събитията, накъдето иска. Не я харесвам, но я уважавам като играч. Сапунджиева и Николета са напълно безгласни букви в коалициите си. Винаги ще помня реплика от един филм-Тя поне действа и се ръководи от собствения си ум, а ти все по акъла на другите и затова винаги си губещата. Така и тук.
Ръждавичка си умре да е номер 1 и да командва, но не може да е лидер на коалиция. Никакъв подход няма. Много е зад Пекин. Беше добре, докато се доказваше на арената и излизаше силна жена. Стана тъжно като реши да интригантства. На блатната кралица и се отдават интригите, но е много елементарна и затова си е блатна кралица.
Пекин, Джаферович и Радостина от сезон 1 са жените, които въртяха играта с умения на социалния фронт. Други няма. Малко по-комплексни да бяха на арената първите две, спокойно стигнаха финал.

# 1 803
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз го приех, че е сипвал захарта в ориза, за да става по-калоричен най-вече. А и човек го гони глад за сладко...
Иначе по повод горния призив... глад в Игри на волята винаги ще има, най-вече защото оттам стават огромни интриги и панаири, а в БГ риалити (подчертавам) това се търси.

# 1 804
  • София
Пекин е умна и сама си определя съдбата и движи събитията, накъдето иска. Не я харесвам, но я уважавам като играч. Сапунджиева и Николета са напълно безгласни букви в коалициите си. Винаги ще помня реплика от един филм-Тя поне действа и се ръководи от собствения си ум, а ти все по акъла на другите и затова винаги си губещата. Така и тук.
Ръждавичка си умре да е номер 1 и да командва, но не може да е лидер на коалиция. Никакъв подход няма. Много е зад Пекин. Беше добре, докато се доказваше на арената и излизаше силна жена. Стана тъжно като реши да интригантства. На блатната кралица и се отдават интригите, но е много елементарна и затова си е блатна кралица.
Пекин, Джаферович и Радостина от сезон 1 са жените, които въртяха играта с умения на социалния фронт. Други няма. Малко по-комплексни да бяха на арената първите две, спокойно стигнаха финал.

Да, така е.
За мен Жени е номер 1 обаче. От тези трите. Радостина я слагам втора, защото беше 1 сезон. Но това е тройката без никакво съмнение.
Иначе и трите жени са много зрели, опитни. Не може да се приравняват с едно 23 г. момиче.
Ръждавичка има добра стратегическа игра, но социално не се представя добре, но това е оправдано.

# 1 805
Аз го приех, че е сипвал захарта в ориза, за да става по-калоричен най-вече. А и човек го гони глад за сладко...
Иначе по повод горния призив... глад в Игри на волята винаги ще има, най-вече защото оттам стават огромни интриги и панаири, а в БГ риалити (подчертавам) това се търси.
Обаче и без да са толкова гладни стана най-големия панаир - с Томито. Парадоксалното е че Томи изкара толкова време на истински глад на блатото, а в стопанството с ориз, картофи, леща, боб, хляб не можа да устои на изкушението - магазинът.

# 1 806
  • В Града на липите
Не съм чел коментарите от вчера, то няма и насмогване.
Простете невежеството, но за какво е нужна тази захар, дето я е купил Томи? Какъв е този ориз със захар? Някой ял ли е подобна комбинация? Нещо не го разбрах това със захарта.
Предполагам, че е нещо като мляко с ориз, но без мляко.

# 1 807
  • София
На Иво и Крис най-правилният ход би им бил да дадат гласове за Миро и да оставят Пекин да се чуди коя жена да прати. Че, ако гърмят срещу Николета (примерно), Пекин ще даде за Мирко 2 гласа пак с довода за женски финал и ще е чиста.
Не очаквам Николета да използва сабите днес. Ще трябва тези гласове да отидат при някой от нейните хора. Ще си ги пази, да ги използва срещу някой мъж.

# 1 808
На Иво и Крис най-правилният ход би им бил да дадат гласове за Миро и да оставят Пекин да се чуди коя жена да прати. Че, ако гърмят срещу Николета (примерно), Пекин ще даде за Мирко 2 гласа пак с довода за женски финал и ще е чиста.
Не очаквам Николета да използва сабите днес. Ще трябва тези гласове да отидат при някой от нейните хора. Ще си ги пази, да ги използва срещу някой мъж.
Сабите каква сила имат? Не са ли имунитет? Щото ако са с такава сила Николета ще си ги използва според мен довечера.

# 1 809
Както предполагах за Гизем, Сапунджиева и Лапунов + Траян и Лъчо ще катерят Мальовица под ръководството на Калинката.

# 1 810
  • София
Сабите каква сила имат? Не са ли имунитет? Щото ако са с такава сила Николета ще си ги използва според мен довечера.

Два допълнителни гласа е силата на сабите.

# 1 811
захарта е бърз въглехидрат, използва се в спортове за издръжливост под формата на барчета, напитки и т.н. при обикновените спортуващи най-разпространено е да изядеш банан час преди спорт, тенисистите често го правят също, ако се загледате. Дава бързо сила на мускулите най-просто казано.
Залагам довечера за Миро и Николета, освен ако последната не реши, че Пекин ѝ носи сабите в раницата и се изненада на място, че раницата е празна. Радостина с всичките си недостатъци е верен съюзник, но Николета може във всеки един момент да ти забие нож в гърба и предполагам, че Пекин го вижда.
Ивайло каза още на Алекс, че е постигнал каквото иска и му е време да си ходи. Очаквам с новите обрати хич да не си дава зор.
Предполагам, че тази седмица ще залагат сините като племе и чудесна възможност да загубят и да пратят Калин на блатото да спасява дамите. Има нужда да свали малко килца, не вярвам триото да му пречи на дрямката, та няма да ги слуша много-много, най-много да го изтормози наклона. Но пък той има опит с живота сред природата, не го мисля. Дано само не се контузи, ако им стане редовната жертва на съвети.
Обрат на вчерашния епизод - Николета, която толкова се вживя да обяснява вината на Крис и Ивайло, че накрая дори предположи, че Крис е крадял краставици от градината и ги е хапвал тайно.
Не мисля, че сценаристите са женомразци, това застава пред тях и за съжаление е представителна извадка на обществото. Николета тренирала цяла година, как ще кажеш, че е слаб играч. Други са изчели цял вагон книги, изтренирали всички спортове, въобще аз-ът тегли яко напред в самооценката, включително и при мен Joy
Обожавам игрите, страхотен социален експеримент и повод да се замислим за много неща в нас и обществото.

# 1 812
Не сте ли яли като деца сутлияш (не знам така ли се пише)- ориз с мляко и захар. Същото е. Аз не мога да го ям, но гладен човек- вероятно да. Е, било е без мляко, но след пандемията нямам много вкусови рецептори.
Ох, да, сютляж. Ял съм, макар че не съм фен. То всъщност млякото е основно. Иначе е турско ястие (sütlâç)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sütlaç
Тежки спомени от детската градина.  Ни мляко с ориз, ни мляко с гриз ще ям Grinning

Но при тях, чист ориз.... аз си го представям само в солена комбинация. Тая захар направо ме уби.
Томи дано им е взел и някакво месо, разни опаковани колбаси.

А при Гала... лудата Наталия веднага започна да нарежда: "имаше достатъчно храна на стопанството, още повече те сега са по-малко, не са 8 души". То много лесно една 40-45 килограмова джобна жена със стомахче като на котенце да се засища и да не може да се постави на мястото на 100 килограмов мъж. Напълно го разбирам Томи. За да си рискува участието в играта, значи... бая му е стържело и прималявало.

# 1 813
Ако захарта наистина е била на дозички като за кафе, със сигурност количеството изобщо не е било нещо, което да даде осезаем вкус, особено, когато го убиеш допълнително със сол и оцет. Мен оцета ме потриса повече от захарта, но може би защото изобщо не обичам оцет особено така сложен къде да е. Но вероятно е твърде безвкусна храната и гледат да я овкусяват, както могат. Като не знаеш, че може да има захар, според мен дори и леко да ти сладни няма да помислиш точно, че някой е сипал захар.
Ръждавичка в някаква степен е и късметлийка на щастливо стекли се обстоятелства за нея. Тя е малко като лакмус, отразява й се средата, при феномените кофти черти в характера й успешно се замаскираха и пак така успешно излязоха на повърхността в съответната компания. Попадна на хора, които ценят качествата й на арената, не съм убедена каква съдба би имала, ако беше в племето на лечителите или завоевателите, където обстановката винаги е била много по- токсична. Щеше да е още в играта мисля, най- малкото заради силата на арена и това, че би оцелявала в битки, но чисто имиджово може би отдавна щеше да е на минуса.

# 1 814
Аз на друго се възмущавам - как може на стопанството да няма тоалетна, че да карат Томи посреднощите да излиза навън по нужда.
И друго - според логиката на Рада, ако нещо ви се стори по-сладко от обикновено, веднага трябва да заключите, че Томи е ходил до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт