💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 78 887
  • 2 201
  •   111
Отговори
# 1 800
  • София
Крамарска - не съм я видял на тежка битка/хамалогия.
Малко битки изигра. Кардио и баланс има.

Пекин - дълги години е тренирала бойни спортове, напълно нормално е да има превес едно на едно срещу всички жени в сезона (не само Ръждавичка).
Дори няма и смисъл да обяснявам повече.

# 1 801
Не съм чел коментарите от вчера, то няма и насмогване.
Простете невежеството, но за какво е нужна тази захар, дето я е купил Томи? Какъв е този ориз със захар? Някой ял ли е подобна комбинация? Нещо не го разбрах това със захарта.
А защо има запетая след "не"? И защо "волята" е с главна буква?
Просто: "Не" на глада в "Игри на волята"!
Бе много ясно ще кажат че захар и хляб им е взел само Томито за да е скромно като го чуят другите, а той напълни торбата с всевъзможни неща..сандвичи мандвичи....и тримата заедно с него трябваше да бъдат изгонени защото знаят че ядат храна от магазин.

# 1 802
Е то се вижда на кадрите, взел е и захар. Просто ми стана интересно кой е ял ориз със захар? Не бих и помислил да опитвам от тази комбинация.
За сандвичите признаха жените, че по нощите ги е събудил и им е давал.
А хляба дето е взел... филиите от него са ги смесили с другите филии.

Сега гледам записа в "На кафе", пак пускат кадрите с Ралица от снощи: "Някой да има да ни каже нещо?" Grinning Grinning Grinning
Тия хора не разбраха, че щом водещите ПИТАТ, значи вече знаят. И е безмислено да се отрича и лъже. Точно като в полицията Wink Щом те питат, значи вече знаят.

# 1 803
Интересното за предстоящите седмици е, че ще има поне още една елиминационна капитанска, което означава, че Пекин като капитан ще се изправи срещу някой от Сините и може би там ще бъде нейния край, което ще е точно преди обединението. Допускам, че може и да победи, ако е срещу мъж, заради жилетка или изометрична битка.
В снощния лайф на Сапунджиева, Гизем и Лапунов, имаше доста интересни моменти, четат ни, хора, показаха колажа на Пекин и Радостина 🙄 Но и тримата нямат добро мнение за Ръждавичка, имаше постоянно някакви намеци, а когато звъннаха на Чикагото да влезе той не знаеше, че е на високоговорител и нещо говореше за Черешата (не знам дали е ставало въпрос на Ръждавичка) и тогава Сапунджиева каза тихо,спри го. Отговаряха на всякакви въпроси, дори негативните и хейт, но забелязах, че прочетоха и умишлено не отговориха на 2-3 доста пикантни, за които имат право, не бяха от сорта за финал и тн. Защитават си се, ясно е, пазят си гърбовете тези, които са се сближили. Заформиха се 2 групи след игрите.

Не трябва ли по договор да нямат право на лайфове? Те по този начин могат да спойлнат без да искат (то не,че от продукцията се справят успешно в това начинание),но все пак.

# 1 804
Е то се вижда на кадрите, взел е и захар. Просто ми стана интересно кой е ял ориз със захар? Не бих и помислил да опитвам от тази комбинация.
За сандвичите признаха жените, че по нощите ги е събудил и им е давал.
А хляба дето е взел... филиите от него са ги смесили с другите филии.

Сега гледам записа в "На кафе", пак пускат кадрите с Ралица от снощи: "Някой да има да ни каже нещо?" Grinning Grinning Grinning
Тия хора не разбраха, че щом водещите ПИТАТ, значи вече знаят. И е безмислено да се отрича и лъже. Точно като в полицията Wink Щом те питат, значи вече знаят.
Мен ми е интересно продавачката ли е прецакала Томито. Щото той отива в два през нощта до магазина където всички наоколо са спяли- тъмни къщи и само тоя денонощен е отворен. Ако не го е изпортила( неволно) тя пред други хора на другия ден и да се разчуе, не знам как екипа могат да разберат че Томито е бил в магазина.
Аз на мястото на Томито бих помолил продавачката да не казва на никой че съм идвал защото така ще изхвърча от предаването. Не е гаранция че онази няма си отвори пак устата де, но да си го кажа аз. Но една жена колко дълго може да крие такава тайна като се замислим? Муахаахахаа...

# 1 805
  • София
Похвалила се е в махалата сигурно. И се е разчуло.
Може и да е споделила с шефа, ако не е платила от джоба си.
Това е и реклама за магазина им - дават го по най-гледаното и коментирано шоу. Примерно шефа може да ги е потърсил.

Иначе може и самата продукция да е започнала разследване след баничката, защо е попаднала там и откъде е дошла.
И по пътя на логиката този магазин е най-близо до стопанството, логично е да се провери там.

# 1 806
Шанса да са разбрали веднага след като отпадна Лапунов е 0,00000000001%.. кой знае откога си го къткат това видео. Само не разбрахме какво толкова им е направил Лапунов..
Нищо не им е направил.Който и да беше срещу Томи си заминаваше. Продукцията няма как да изтърват целият този цирк който спретнаха един ден след елиминацията.Всичко е било подготвено преди това. Разбира се това се случи с любезното съдействие на Ръждавичка.
А нямаше ли да е по-лесно просто да не правят елиминационна битка?? 100% гаранция, че Томи им остава. Duh!

# 1 807
Похвалила се е в махалата сигурно. И се е разчуло.
Може и да е споделила с шефа, ако не е платила от джоба си.
Това е и реклама за магазина им - дават го по най-гледаното и коментирано шоу. Примерно шефа може да ги е потърсил.

Иначе може и самата продукция да е започнала разследване след баничката, защо е попаднала там и откъде е дошла.
И по пътя на логиката този магазин е най-близо до стопанството, логично е да се провери там.
100% е със съгласието на собственика на магазина преглеждане на камерите. Иначе от екипа не могат да му заповядат да им показва какво има на камерите. Всеки случай не са полицаи. Така че продавачката както искаше да направи добро на Томи, както и самата тя си го каза на записа, така го уби като се е разплямпала на други хора. НИКОГА не вярвай на женааааа..Муахахахааа

# 1 808
За Дизилер-
 Какъв е този ориз със захар? Някой ял ли е подобна комбинация? Нещо не го разбрах това със захарта.

Не сте ли яли като деца сутлияш (не знам така ли се пише)- ориз с мляко и захар. Същото е. Аз не мога да го ям, но гладен човек- вероятно да. Е, било е без мляко, но след пандемията нямам много вкусови рецептори. Самият ориз е сладникав и надали, ако е една лъжица, някой ще направи разликата. Но така са намерили как да набъркат Ивайло и Крис в заверата. Нищо, че всички ръсят отгоре каквото им падне- олио, оцет, сол... Пак от гнусните номера на кючекчииката...

# 1 809
Пекин е умна и сама си определя съдбата и движи събитията, накъдето иска. Не я харесвам, но я уважавам като играч. Сапунджиева и Николета са напълно безгласни букви в коалициите си. Винаги ще помня реплика от един филм-Тя поне действа и се ръководи от собствения си ум, а ти все по акъла на другите и затова винаги си губещата. Така и тук.
Ръждавичка си умре да е номер 1 и да командва, но не може да е лидер на коалиция. Никакъв подход няма. Много е зад Пекин. Беше добре, докато се доказваше на арената и излизаше силна жена. Стана тъжно като реши да интригантства. На блатната кралица и се отдават интригите, но е много елементарна и затова си е блатна кралица.
Пекин, Джаферович и Радостина от сезон 1 са жените, които въртяха играта с умения на социалния фронт. Други няма. Малко по-комплексни да бяха на арената първите две, спокойно стигнаха финал.

# 1 810
Пекин е умна и сама си определя съдбата и движи събитията, накъдето иска. Не я харесвам, но я уважавам като играч. Сапунджиева и Николета са напълно безгласни букви в коалициите си. Винаги ще помня реплика от един филм-Тя поне действа и се ръководи от собствения си ум, а ти все по акъла на другите и затова винаги си губещата. Така и тук.
Ръждавичка си умре да е номер 1 и да командва, но не може да е лидер на коалиция. Никакъв подход няма. Много е зад Пекин. Беше добре, докато се доказваше на арената и излизаше силна жена. Стана тъжно като реши да интригантства. На блатната кралица и се отдават интригите, но е много елементарна и затова си е блатна кралица.
Пекин, Джаферович и Радостина от сезон 1 са жените, които въртяха играта с умения на социалния фронт. Други няма. Малко по-комплексни да бяха на арената първите две, спокойно стигнаха финал.
Това самовлюбеното Ръждавичка ако ми се разкрещи така на битка повярвай ми такива майни ще й тегля на живо, че чак до Румъния ще ме чуят. Самозабравилата се пикличка крещи на много по-възрастни от нея.

# 1 811
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз го приех, че е сипвал захарта в ориза, за да става по-калоричен най-вече. А и човек го гони глад за сладко...
Иначе по повод горния призив... глад в Игри на волята винаги ще има, най-вече защото оттам стават огромни интриги и панаири, а в БГ риалити (подчертавам) това се търси.

# 1 812
  • София

Да, така е.
За мен Жени е номер 1 обаче. От тези трите. Радостина я слагам втора, защото беше 1 сезон. Но това е тройката без никакво съмнение.
Иначе и трите жени са много зрели, опитни. Не може да се приравняват с едно 23 г. момиче.
Ръждавичка има добра стратегическа игра, но социално не се представя добре, но това е оправдано.

# 1 813
Аз го приех, че е сипвал захарта в ориза, за да става по-калоричен най-вече. А и човек го гони глад за сладко...
Иначе по повод горния призив... глад в Игри на волята винаги ще има, най-вече защото оттам стават огромни интриги и панаири, а в БГ риалити (подчертавам) това се търси.
Обаче и без да са толкова гладни стана най-големия панаир - с Томито. Парадоксалното е че Томи изкара толкова време на истински глад на блатото, а в стопанството с ориз, картофи, леща, боб, хляб не можа да устои на изкушението - магазинът.

# 1 814
  • В Града на липите
Не съм чел коментарите от вчера, то няма и насмогване.
Простете невежеството, но за какво е нужна тази захар, дето я е купил Томи? Какъв е този ориз със захар? Някой ял ли е подобна комбинация? Нещо не го разбрах това със захарта.
Предполагам, че е нещо като мляко с ориз, но без мляко.

Общи условия

Активация на акаунт