💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 75 316
  • 2 156
  •   34
Отговори
# 2 130
Супер ако Калин отиде в племето на жените. Там имат нужда от истински мъж, който не се страхува ни  от жени ни от битки. Така злобния Ивайло , който е смелчага да ходи на елиминации само ,когато има за съперници Александри и други статисти , едва ли ще саботира отново под страх , че може да се яви на елиминация с не когото трябва. Хубаво са го измислили продуцентите, на всеки хитрец му намират цаката .
П.П Сега разбрах от къде му идва прякора на Дино, явно често върти опашка Joy
Не съм съгласна изобщо. Ивайло е единственият смислен човек в това племе. Три слаби жени и един мрънкащ и супер безличен Мирослав очертават алтернативата. Изобщо не се примирявам с обстоятелството, че е приемливо да се стига до финал с подлост от хора, които не го заслужават. Сега ще уморят Ивайло и ще изпият силите на Калин. И защо? Накрая ще ги издухат и ще потънат в историята, събрали купища хейт срещу себе си. Там ще мишкуват по познатия им начин, докато не се изтрие окончателно спомена за наглите им физиономии. Колкото до Миро и очакванията да победи - с този подход на умряла лисица ще е само един по-презрян облажил се индивид. Без профил на победител, без любовта на феновете...нищо и половина. Колкото до самопредлагането - видяхме го вчера. Днес нямаше накъде, но нищо героично няма в персоната му.

# 2 131
  • Някъде там...
Ами така видях в един анонс на Игрите в ИГ. Постоянен капитан. Няма такова бутане просто. Тя коли и беси там.

# 2 132
  • тук и там
Не,Пекин ще е капитан завинаги, а ще има имунитет само тази седмица.И да,голямо бутане.Дано го отменят ,като отиде син при жълтите,но така или иначе то там и с Пекин капитан и без да е капитан,всичко е ясно-Иво и новият син ще дърпат племето и ще ходят и на елиминации,Пекин и останалите три жени ще вървят напред..

# 2 133
Страшно изказване направи Мирослав,тази вечер :"Нашите жени са силни жени,а нашите мъже са по-слаби от Феномените" .Интересно,той като какъв се самоопределя?

# 2 134
Аз така им се зарадвах за този поход. Нека популяризират походите сред природата. Не чалготеки, молове и пози.

Симона и след игрите ли е останала близка с това недоразумение. Ужас.
В епизода го казаха. Двете се познават от преди игрите.

# 2 135
Любо каза, че яко бутали сестрите в сезон 2
Като спомена, това също беше интересно - сценарият е бил двете сестри да се съберат в едно племе при сливането на племената. За целта битката била нагласена да бие другото племе и първи да избират. По време на битката обаче жълтите се разбучали  за разни нередности и в крайна сметка те победили и целта била първо да вземат едната сестра, защото им трябвал пъзелист. Но продукцията смени правилата и изигра "изненадата" с двете сестри. Това наистина беше парадокс - победилото племе избира... второ.

# 2 136
Супер ако Калин отиде в племето на жените. Там имат нужда от истински мъж, който не се страхува ни  от жени ни от битки. Така злобния Ивайло , който е смелчага да ходи на елиминации само ,когато има за съперници Александри и други статисти , едва ли ще саботира отново под страх , че може да се яви на елиминация с не когото трябва. Хубаво са го измислили продуцентите, на всеки хитрец му намират цаката .
П.П Сега разбрах от къде му идва прякора на Дино, явно често върти опашка Joy
Не съм съгласна изобщо. Ивайло е единственият смислен човек в това племе. Три слаби жени и един мрънкащ и супер безличен Мирослав очертават алтернативата. Изобщо не се примирявам с обстоятелството, че е приемливо да се стига до финал с подлост от хора, които не го заслужават. Сега ще уморят Ивайло и ще изпият силите на Калин. И защо? Накрая ще ги издухат и ще потънат в историята, събрали купища хейт срещу себе си. Там ще мишкуват по познатия им начин, докато не се изтрие окончателно спомена за наглите им физиономии. Колкото до Миро и очакванията да победи - с този подход на умряла лисица ще е само един по-презрян облажил се индивид. Без профил на победител, без любовта на феновете...нищо и половина. Колкото до самопредлагането - видяхме го вчера. Днес нямаше накъде, но нищо героично няма в персоната му.
Някак колкото и да съм безочлива от дивана , не бих могла да нарека Пекин  слаба жена , просто тъпо ще ми прозвучи в моите уши,
Няма в игрите победител , който никогаш да не се е явил на елиминационна . Така, че и Калин ще мине по този път. Естествено очаквам канско ореваване , ще стане нечитаемо . Миро никога не е мрънкал, и е от малкото почтени хора които виждам на екран в последно време  ,но не очаквам да се оцени от виждащите Ивайло като смислен човек . През цялото време бях на страната на Ивайло, но започна да се показва и образът на умряла кокошка -страдалица  рязко се пропука. Пак извади налудничавия поглед , а Пекин за съжаление не е на работа там Joy

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:31 от AuroraBB

# 2 137
На мен Миро ми прилича на болен човек. Сякаш от нещо сериозно е болен! Дано не съм права!
Изненада ме с победата днес.
Въртележката им бе водеща.

# 2 138
  • София
Не,Пекин ще е капитан завинаги, а ще има имунитет само тази седмица.И да,голямо бутане.Дано го отменят ,като отиде син при жълтите,но така или иначе то там и с Пекин капитан и без да е капитан,всичко е ясно-Иво и новият син ще дърпат племето и ще ходят и на елиминации,Пекин и останалите три жени ще вървят напред..
Изхвърлиха се Боговете с вечния капитан,ми нали ще трябва на капитански битки да ходи Пекин.
Защо изобщо играят номинации и рецитират как племето се запазва цяло,а после загубилите пленяват от същото това недосегаемо племе.Ами да ги правят тези трансфери на капитанските,с вечния капитан Пекин.
И кому беше нужно да ги вадят тези жълтите нещастници в отделно племе,все едно анулират разпада на племената.Да им бяха пуснали служебна номинация и да си решават проблемите на терена.
Сега ще ще им пращат и бушони,че да им спасяват задниците до финала.Нали не си мислите,че само един Калин ще им е достатъчен...

# 2 139
Да могат да те накажат/да ти влошат положението, защото си много силен - това е абсурд на абсурдите в предаване, където се скъсват да обясняват, че победата на "свещената арена" е всичко!
Калин между другото горе долу по същия начин изпрати Шопа на блатото, но тогава повечето хора одобряваха, защото Шопа въртеше схеми, а пък Калин е любимец (напълно заслужено) и тогава беше възнаграден (за битка със скромни противници).
Уникален шанс имаха да изправят Калин срещу Шопа, да се види истинска битка на титани. Разбира се, има и други конфигурации, които бяха пропуснати.
Според мен има достатъчно предавания с интриги, предателства, ниски страсти. Тук искам да гледам победа на волята и духа, нека има и социална игра, но наистина ли не може да се измисли нещо по-близко до спортните ценности?!
Всички постижения в игрите трябва да се отчитат. Всяка победа, добро класиране (второ, трето място) трябва да носи точки, да има общ рейтинг. Играчите да се борят за постижения, а не да шушукат по ъглите как да отстранят съперниците, които ги побеждават на арената. В момента кой ти помни първите капитански битки например и кой се е отличил и за какво му е помогнало това в игата? Не помня кой беше жертвал грошовете си, за да нахрани гладуващото племе. И? Няма да се учудя нахранените впоследствие да го елиминират с номинации.
Донякъде с тези ротации, които въведоха по локациите, се елиминираха "вечните коалиции", които направо бетонираха играчите, независимо от представянето, но въпреки това се слага твърде голям акцент на въпроса "кого номинираш и защо" като често играчите се вкарват в конфликти умишлено и под давление на сценария. Играчи, които продукцията счита за "цветни", "интересни", се задържат в играта с всякакви хватки, а силни фаворити се отстраняват просто ей така, с гласуване.
Трябва да има възможност контузен, ранен играч да се възстанови. Това е просто отвратително издевателство да се праща на битка травмиран човек (на негова отговорност, той си е виновен!), особено пък на такава битка, за която елементите в играта са абсолютно противопоказни!
А наказанието, изразено в лишаване от храна, просто трябва да бъде забранено! Може да се дават допълнителни изпитания, не е лошо да се работи в стопанството, да се пали огън, да се правят навеси и палатки, може и на резиденцията нещо да се работи, вместо да лежат и да ядат по цял ден.
На мен такива игри ми се гледат.

# 2 140
Еййй, задържа се тая блатната. Силните жени останали. Смешница. И какво е това наказание 2 минути? На елиминационна? Като не можеш да го минеш - чемодан, вокзал. Поне шейната ѝ да беше натоварена. Поне с една гума, поне едничка. Хем си знаех, че Крис отпада, хем тъй ме е яд. Разсеян беше, да, но ми стана симпатичен още на битката, в която изравяха и опъваха въжетата между две гредички като мост. Забрави да си откопае въжето и тръгна да се муши по корем под преградата от греди. Павел му съска, че е забравил, а той такъв незлоблив "Ох, извинете. Извинявам се." Миличкия 🩵 Като видях оная некадърница без никаква тежест как бедства по препятствията, просветна надежда, но не би. Очаквам с нетърпение да се махне таз.

Оня пък - прежълтелия фикус. Канадски. Правилно му викате фикус. Като феникс бил възкръснал. Ти, жено миничка, дето нема т**ки даже да се разсърдиш коги разбра, че на Томчо и Шопчо си им у последна глуха.

Сапунджиева, Сапунджиева... Пекин не ѝ пукало, тя се заявявала смело, че играе за жените. На Сапунджиева това ѝ е най-благо, щото я грее - все някой да я варди. Защо се излагаш ти в ролята на слугиня и готвачка, която никой не уважава? Като я засегна Дино как се мазни на Симона с нейната манджа, приготвена от нейните ръце, що само на синхрон го каза? Какъв е смисълът изобщо да го повдига на въпрос, като няма да го повдигне там, на място, че да хване дикиш и да се знае, че не е съгласна да я правят на изтривалка? Сега мрънколи на това "младо, плахо, неориентирано момиче, което се притеснявало да се заяви" да я пази нея, зрялата жена. За какво ѝ е на Ръждавичка да пази нея? А тя пък и тя сега на Чикагото постила. Нямам думи.

Баш ми е драго, че Ивайло се върна. Докога, не се знае. Ама се върна. И още по- ми е драго, че мисли и то бистри мисли мисли - кракът му, изглежда, не е толкова зле, обаче не се напъна да спасява подопечните на блатната Горгона, а в същото време почтииии убеди продукцията, че няма да саботира. Покерджия стар е той! И е Овне. Че няма да остане на финал, то се вижда и от Зимбабве. Но ако успее да обрули някого от тия гореизброените, много ще ми е кеф.

Едит:
#НеНа15-килограмовитеЖилеткиВИгриНаВолята
Като сме започнали с не-тата...

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:56 от Maggie_393

# 2 141
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Аз съм с два епизода назад. Това, което видях преди малко ме потресе.....
Признаха за "тоя" захар, хляб, сандвичи, а всъщност това не е всичко.
Тук Томи държи в ръката си консерва/ май риба/.
Скрит текст:
Блатната няма да я коментирам, младо момиче, живота е пред нея
и така да се омаскари и не само себе си, но и близките си.....
Не мога да си представя как родителите и ще гледат този позор.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 01:08 от tutulina

# 2 142
  • София
Пуснал съм новата анкетка 😊
Имате 48 часа за гласуване.
Анкетата надявам се както винаги да ви е доста интересна, приятно разцъкване.

# 2 143
  • София
Някак колкото и да съм безочлива от дивана , не бих могла да нарека Пекин  слаба жена , просто тъпо ще ми прозвучи в моите уши,
Няма в игрите победител , който никогаш да не се е явил на елиминационна . Така, че и Калин ще мине по този път. Естествено очаквам канско ореваване , ще стане нечитаемо . Миро никога не е мрънкал, и е от малкото почтени хора които виждам на екран в последно време  ,но не очаквам да се оцени от виждащите Ивайло като смислен човек . През цялото време бях на страната на Ивайло, но започна да се показва и образът на умряла кокошка -страдалица  рязко се пропука. Пак извади налудничавия поглед , а Пекин за съжаление не е на работа там Joy

Има, има - Милен С2 никога не беше номиниран и съответно не е бил на елиминационна битка.

# 2 144
  • София
Ивайло ще отстрани още една жена според мен и силно се надявам да е Ники или Радостина, за да намалеят поне на 4 броя жени, не е спойлер, надежда една ми остана, много ми опротивяха жените като цяло. Тийм Пекин съм, коварна, но мислеща ми е, Ръждито след Лапунов "скатавката" ме издразни и сега се лепна за другите - Дино и Траян - не са от Феномените и още повече ме разочарова...

Общи условия

Активация на акаунт