💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 80 178
  • 2 216
  •   76
Отговори
# 2 175
И какво сега? Според вас, Мирко тази вечер печели облога. Избира Калин. И в понеделник точно преди териториалната, казва пред двете племена, че взима Калин при жълтите. Това няма ли да попречи на сините за битката? Гаден номер ще им спретнат от продукцията.

# 2 176
И какво сега? Според вас, Мирко тази вечер печели облога. Избира Калин. И в понеделник точно преди териториалната, казва пред двете племена, че взима Калин при жълтите. Това няма ли да попречи на сините за битката? Гаден номер ще им спретнат от продукцията.
Е то това е идеята.

# 2 177
Е то това е идеята.

И ето идва момента в който Калин в профила си май беше,говори,че е бил два пъти на лошото място ..изолатора..май се наместват нещата....Ще ми е удоволствие да го гледам на индивидуални битки,с най-голям кеф ще викам за него...МАЧКАЙ...Simple Smile

# 2 178

Така, така. Ще пречи на сини, жълти, пембяни и всякакви. Калин- контузен, и без това ръцете му са чудесна гледка. Миро ни жив, ни умрял, Ивайло си травмира още повече глезена, другите се снабдяват и те с по някоя травма, то няма как.
После спешно сценаристите да вкарват свежи попълнения от циг...улари, да станат едни римски гладиаторски борби, да овършеят терена, да опустошат стопанството, да затрият изолатора, и да си тръгнат без награди, каквото си изкарат, все е кяр.
Междувременно всеки е очернен, повтарям- ВСЕКИ ! Така де, ние народни любимци не търпим и не признаваме, мЕнталитет, ко да сЪ праИ!
Всички недоволни- така и трябва, значи ще се пише, дращи, шуми във форумите, мамите ще си скубят косите, дяволчетата мустаците, брадите и рогите... сценаристите ще си вземат коледните бонуси и ще запрашат да съчинят новия сезон на Малдивите (зер там да заредят с екзотични идеи).

# 2 179
  • Някъде там...
За анкетата:
* Мирко няма начин  да не познае облога, знаем как тези битки са начин на продукцията да побутне сценария в желаната посока и да създаде обрат, шок, вълна от възмущение. Още помня как сготвиха Момчил на такава. И тънката усмивчица, с която им подаде кесиите. Миро ще избере Калин, няма съмнение. Хем е най-силният от сините, хем, както се спомена в темата, е време да го извадят от комфортната зона и да го хвърлят под прожекторите.
* Победа за Калоян, харесвах го предния сезон.
* И с Лапунов, и с Кристиан се разделям с положителни чувства. За Лапунов много положителни, беше един от любимците ми, душата и сърцето на сините, заедно с Александър бяха спояващия фактор. Единият с дзен философията си и лекия характер, другият пък патриарх с трезва преценка и приземяващ. Понякога ми се струва, че Александър дори няма нужда да се напряга, с тия 6 деца, той си е в обичайната роля от реалния живот и тук. Отношенията му с Калин много ми напомнят баща и син.
Кристиан в началото ми беше безразличен, но в крайна сметка го харесах. Не блестеше с физически качества, но игра достойно.
* Играч на седмицата - Лапунов, който падна жертва на продукцията. Ръждавичка имаше косвена роля тук, но спомогна, не е добре да даваш идеи на продукцията, понякога ти сбъдва желанията, ако носят достатъчно рейтинг. Вторият ми глас отиде за Ивайло, воинът на жълтите. Очукан, ранен, но с непримирим дух.
* Мозък на сините - тук много се чудих. Защото Александър е мозъкът на племето извън битките, но на арената категорично това е Калин. В крайна сметка гласувах за Калин.
* Бутани от продукцията са всички жени като цяло. Ако забелязвате, играчките тази година се дават САМО на жени (анулет на Ръждавичка и саби на Николета). Ако трябва да отбележа две имена обаче, това са Пекин и Радостина.
* За саботаж на Ръждавичка на битката не съм сигурна. По-скоро да, стратегически добре го изигра.
* Ако Кристиан беше без жилетка, Радостина си заминаваше. Но съм възмутена и от наказанието от 2 минути, което й дадоха. То също предреши изхода от битката.
* С Томи се разделям с негативни чувства. И те не се дължат на факта, че е ял. Цялостното му представяне не ми хареса. На една битка го отличих - последната териториална. Всичко останало беше криене, мишкуване, коалиции, интриги. Жалка история.
* Лидер на Феномените по-скоро няма. Те са силни, защото са сплотени, като юмрук. Всеки допринася с личните си качества. Дори и Наталия.
* Елиминационната битка не ми хареса. Хем ми беше скучна, хем побутването на Радостина не ми допадна. И с жилетките не бях ОК. Исках да отпаднат Радостина или Миро.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 10:54 от Жабче

# 2 180
Единственото положително нещо ако Калин отиде при жълтите е, че ще го гледаме повече на екран. Другото са простотии на продукцията.

# 2 181
С магическа микс от типа “на Попай спанака”, във вид на баначе, шоколад и “витамини” ( само за наши хора когато се налага) с любезното съдействие на Софарма:) Ми някак трябва да разцъфва до финала….и да избухва тази сила само на терена. И ние ще гледаме възхитени резултата. Мда…
И много вероятно, на канадския фикус жилетката да е била олекотена. Та той се подгъваше на водната битка, та чак го подпираха. От къде взе сили да тича и то с 15 кг отгоре?!?

# 2 182
Миналата година на зубърчето Мартин - в една от игрите, жилетката му се вееше от вятъра - голям смех.

# 2 183
Уважения за усилията да се прави анкета, но отговорите на въпросите са предопределени и вече ясни от коментарите тук в темата. В този смисъл не ми носи никаква нова информация. Продължавам да искам анкета за недолюбваните участници във формата и причините за това, както и за оценка на шансовете им с порастването/остаряването да поумнеят. Интересно ми е и какво мислят съфорумците за качествата на евентуалния победител- какво трябва да се отчита: как се представя на терен или трябва да се отчитат и нагласите на публиката. (въпросът не е формален, тъй като почти всички сме убедени, че с жилетки, калпави и недомислени съоръжения и нагласяване на "удобни" игри за някого, резултатите се изкривяват.) Ако не ме лъже паметта, в първи сезон нямаше ли гласуване от зрителите за победител? Вече не помня. Спомням си Георги Милков като коментатор. И че Добрин спечели. Бихте ли искали да има зрителско гласуване? Вярвате ли, че окръглената мадам "Р" е гладувала н- на брой седмици на блатото? Симулираше ли за слабостта си Мирослав и изведнъж на терена на "четворната" елиминиция придоби скорост с 15 кг жилетка? Ето едни такива работи.

# 2 184
Крис в Събуди се:
Скрит текст:

# 2 185
Да ви кажа ли защо не препоръчвам да предозирате с „Игри на волята“, „Ергенът“ и The Witcher с неговите магьоснически битки преди лягане?
Защото към четири сутринта изпърженият ви мозък на сънувач има шанс да сътвори ето такъв епичен сценарий с неочаквани комедийни елементи.

Скрит текст:
Сериозен глас на разказвач ми казва, че за света наближава „Войната на всички войни“.
В кадър виждам бял и черен плазмен портал, обвити в светкавици. Потъвам в белия, а разказвачът продължава:

„Ще има добро и красиво.“

(Показват ми кадри на Калин – преминава халките с лекота, подава ръка на Наталия на арената, гледа светлините на града от Копитото.)

„Но то ще е тихо и незабележимо,“ – добавя гласът.

(Калин мълчи около масата, само огромните му зелени очи влизат в кадър; Калин спи на дивана.)

„Ще видим трезв ум и сила,“

(Калин чертае по пясъка и вади дънери.)

„И хармония с природата.“

(Калин катери скали и снима гледки.)

„Но ще видим и доброто потъпкано,“ – казва гласът.

(Бъдещи кадри: Калин бинтова коляното си, кимва на Съвета и отива на поредната елиминационна битка.)

„Ще осъзнае ли този свят, че истинското му спасение е Калин Адреналин?“

Гласът завършва, а аз потъвам зад черния портал.

Тук всичко изглежда лъскаво – дрънчат маркови гривни, лъщят рокли с пайети.

„Тук Дяволът играе,“ – шепне гласът.

(Шермин пие вино и обижда на висок глас.)

Всички дават път на Злото у Анна Пияна, продължава гласът.
(Другите мълчат или се подмазват, за да не ги вземе на мушката.)

„Хаосът не позволява да бъде изкоренено черното и пошлото.“

(Шермин плюска стриди по бельо в ресторант и се връща, след като е изгонена.)

„От теб зависи да помогнеш на останалите да видят и изберат тихото Добро пред шумното Зло. Кой знае — може би оцеляването на света зависи от това?“

Така заключи загадъчно Гласът и ме изплю обратно пред двата портала – със съдбата на света на моите плещи.

И точно когато се опитвах да мисля и да осъзная всичко, започна истинският кошмар:
Отнякъде цъфна Краската с анцуг Gucci и ме покани „да барна и да се накефя“, преди да ме попита дали искам прах за пране.

Общо взето, Андрей Сапковски не пасти, а направо протеинови барчета Born Winner да яде пред мен...
Жижик, закъсала си го с толкова много действащи лица. Много дълги сънища! Моите приключват някъде на "хармония с природата".  Nature Sunrise

# 2 186
Знам, че сте добри и търпеливи хора:)) затова ще съм мноого благодарна някой да ме ориентира в ситуацията след почти една седмица пропуск.
Нищо не разбрах от  прегрупирането на племената. Нали вече си бяха две племена,  след разпадането на завоевателите. После кражби, ново разпадане , но не схванах логиката:(  Каква беше идеята на цялата работа?

# 2 187
  • София
Леле, и аз сънувах кошмари с жълтите харпии и приятелката им, хаха. Време е здравословно да прекратя гледането И на този сезон, както направих с миналия. Догодина пак ще им дам шанс, естествено, няма достойна конкуренция по тв. Отвратена съм от видяното в последните епизоди, аз нямам намерение да се напрягам с тая тъпотия. За гнусните жълти няма какво да пиша, даже не ми се пише, толкова не заслужават внимание. Отврат, отврат, отврат!

# 2 188
Знам, че сте добри и търпеливи хора:)) затова ще съм мноого благодарна някой да ме ориентира в ситуацията след почти една седмица пропуск.
Нищо не разбрах от  прегрупирането на племената. Нали вече си бяха две племена,  след разпадането на завоевателите. После кражби, ново разпадане , но не схванах логиката:(  Каква беше идеята на цялата работа?
Идеята на цялата работа ни бяга на всички. Изведнъж решиха да ги миксират наново.
Томи победи Лапунов в капитанска битка и Лапунов отпадна. После пък изгониха Томи за пазаруване в магазин, а всички от Завоевателите, с които тогава е бил в едно племе, бяха натирени в отделно, безименно племе, защото потенциално са яли от храната, която Томи е донесъл. Пекин беше добавена като несменяем капитан в това ново племе.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:58 от Гарганела

# 2 189
Ръждавичка ще се опитва след Лапунов май да се отърве от Чикагото. С тези приказки как бил хлъзгав, може и да не е имал категорична позиция при Зелените, но с феномените не мисля, че би се обърнал срещу тях. Но аз съм сигурна, че на Р. още й държи влага загубата от Чикагото. И въпреки приказките й как мъжете се страхували от жените (нея), пределно й е ясно, че единствената причина за притеснение за тях са "изравняващите" условия на продукцията в сблъсъците мъже- жени. Ясно й е, че на финал нито Пекин й трябва, нито хора в силовия ранг на Чикагото, включае и Калин, за това и аз не вярвам в чистотата на намеренията й в техния съюз.
Другата "силна", дето побеждава мъже и на тях им било неприятно, че са загубили от жена, ама чакаща вечно някой да я пази, на блатото драпаше с коалиция, после лежа на Томиното рамо, сега чакаме на Пекин да я пази. На елиминационна, "Павкаа, може ли наказание?" Мяу, мяу, мда, разбира се, все пак си силна, как няма да може. Още щеше да драпаш на тази стълба ако не бяха двете минути релакс та да влезе после в нормален ритъм.
Миро с Калин точно в едно племе пък му е най- малкия шанс да блесне на арена. Не знам колко е възможно продукцията да иска и да се стреми към женски финал, няма жена за мен, която да намирам за абсолютно достоен финалист, защото освен качества на арена искам да видя и качества, които да ме спечелят в чисто човешки аспект, а не ги намирам нито в Ръждавичка, нито в Пекин, но и двете поне проявяват характер и няма нужда да си усилвам телевизора, та да чуя какво си мънкат под носа, докато говорят за разлика от бомбата Мирослав. Та ако за финалист трябва твърдо да си избирам по- малкото зло, а не личен фаворит, по- малкото зло са ми двете жени.

Общи условия

Активация на акаунт