💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 94 144
  • 2 483
  •   211
Отговори
# 2 400
Гледахте ли лайфа на Туньо и Вили те защитават Томи и че продукцията е искала да го сготви също че капитанската е била с цел да махнат Томито ,а не Лапунов и че е било с цел да махнат Томи защото той щял да стигне до финалите и да бие техните фаворити на продукцията и да им развили плановете. И че в крайна сметка не е направил ,кой знае какво голяма работа ,че е взел малка турбичка. Също се бъзикат със Иво и Крис че се правят на гръмнати и че никой не е защитил Томи и че е било грозно . И Крис изплискал легена със неговото възмощение .

Томи щял да стигне до финалите и да бие техните фаворити на продукцията? Това трябва да е някаква шега. Тия на какви наркотици са.

# 2 401
  • Някъде там...
На Виолета вяра нямам. Тя и на черното бяло ще каже.
Жълтите имат 450 гроша и сабите. 200 Миро, 150 Пекин, 100 Николета +двете саби, които са два гласа. Това са бая гласове или имунитет, ако си връзкар.
Калин и Ивайло имат по 50 всеки.

С анулета може да анулира всякакво племенно решение Ръждавичка. Надявам се да го ползва умно. И да не отпадне и той да иде в нечии зли ръце (плюя в пазвата).

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:29 от Жабче

# 2 402
Много скучна беше битката днес,а този Максим беше абсолютен въздух. Той още на втората обиколка беше издъхнал, а и минаваше металната стълба със зор, представям си го с жилетка. Така и не се научиха, че тези напомпани във фитнеса мускули бе вършат никаква работа извън него.
За Калинчо ми е жал, но се успокоявам, че това е в моята глава само и на него не му се е отразило толкова негативно.

# 2 403
Вчера ли са дали 200 гроша на Мирцата?
За една битка? Или той имаше отпреди

# 2 404
Николета трябва да има и 50 гроша, нали отказа да харчи, когато си забрави сабите

# 2 405
  • Някъде там...
Имаше 100 от елиминационната с Чикагото и Гордиенко. И още 100 от вчера. Богаташ.
Николета трябва да има и 50 гроша, нали отказа да харчи, когато си забрави сабите
100 са, бъркам я с Радостина. Помня, че някоя не можеше да брои, но по мое мнение и двете са един дол дренки в сметките.

# 2 406
  • В Града на липите
Чудя се докъде е сценарий и докъде стечение на обстоятелствата, че Калин прати Шопа на блатото, а сега продукцията прати него там.

# 2 407
Относно Шопа - ако стари рани не му се бяха влошили, той отдавна щеше да се е върнал в игрите. Но, след като напусна по медицински причини явно е трябвало да се ориентират към друг победител. Но, все пак това са само догадки.

# 2 408
  • Някъде там...
Явно е било замислено Шопа като се върне и да има за какво да му отмъщава. Но този сценарий се опропасти с контузията му.
Няма нищо случайно тук. Даже и реплика на Гордиенко дадоха по повода, как Шопа ще се върне и ще прати Калин на блатото. Може и така да е било замислено.
Пускат от продукцията такива тънки намеци с монтажа.

# 2 409
Не помня този момент където Калин праща Шопа на блатото, но ако наистина е така се радвам че донякъде на Калинчо му се върна.  Георги Шопа много ме кефеше и с нетърпение очаквах да ги разбива наред. Жалко за хроничната му контузия.

# 2 410
Жалко, че сините не паднаха на номинацията - ако бяха паднали, щяха да номинират ...има варианти как можеше да се развие битката, но има вариант, в който това беше единствения начин Калин да остане във феномените.

Но не би, прогнозите на форума се оправдаха. Жалко за Калин, психически ще му подейства това местене.

Не мисля, че има общо с избора му на Шопа, но пък малко  karma is a bitch, той тогава действо много смело, още не беше се доказал сам пред себе си. А тежките условия в блатото изпратиха Шопа вкъщи.

От промото; Тази битка изглежда брутална с това висене надолу и в дупка с вода, аз откачам само като гледам, много страшно ми се вижда, човек може да се паникьоса и да глътне вода.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:49 от LadyPopcorn

# 2 411
Аз така каго гледам Калин само позитиви ще има от този "драматичен обрат на събитията". Ще изпъкне, хората ще го обикнат още повече, а за него ще бъде интересно и предизвикателно. Той е търсач на силни усещания и рутината го убива, затова и вероятно само спи.
Зрителите също печелим, защото ще го гледаме много повече. A win-win!

# 2 412
Шопа сам си се изпрати вкъщи, прикриващ, че има хронично заболяване. Колкото и силен да е бил, единственото, което видях от него е формирането на коалиции и определянето на мястото на всеки в тях. Надявам се да е добре, но не ми липсва в играта.

# 2 413
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз мисля, че Калин ще се забавлява. Ние повече се тръшкаме. Laughing

Много ме кефи този млад мъж. И има много чисто излъчване. Освен, че е мега готин.

И аз така мисля ✌ Той вирее в друга вибрация, друга вселена е като мислене - ще му стане тъпо за момент, но след малко пак ще чилне. Забавлява се в играта много.
На мен ми е интересен този обрат, но ми е малко тъпо, че Феномените така ги разфасоват малко по малко.

# 2 414
Битката в понеделник също ми е любима. Тъполета и МиркА ще бедстват.

Общи условия

Активация на акаунт