Пиша ви да ми дадете някакви съвети и препоръки за доктор ако ще в другия край на България, защота вече де виждаме в приключение. Имам три деца,най-малката е на 4г от бебе още на 4мес кара ковид, тогава се наложи антибиотик. После през весец два пак беше болна. От 2024 октомври до сега(даже и в момента) тя е в болница на система и венозен АБ.
Най-лошото е че дори вече не ходи на градина и пак тръгне ли хрема всичко отива по дяволите. Абсолютно всеки месец по 6дни е в болница. Бяхме при няколко различни лекари ,дори имунолог. В Александровска й пуснаха всичко възможно, няма проблем в имунитета. Ходихме и на частни педиатри. Пуснаха и за хламидия пневмония и само пневмония антитела всичко е нормално. Най-фрапиращото и от юни лежа с пневмония и в болницата хвана стрептокок който уж излекуваха. После и стафилокок имаше. Сега на 9.10 я приеха с остър ларенгит,рентгена чист,беше на АБ пак. Из изписват я на 14.10. Продължава още два дни антибиотик вкъщи. На 17.10 започва отново кашлица. Водим я всеки ден гърди чисти,задна хрема. Инхалации,Ердамед, Назориг и какво се сетиш. Не спира да кашля. До понеделник 06.11 почна дя повръща, температура. Приемат я обезводнена, изследвания добри. Няма налепи па гърлото. Обаче температура не спада с часове. Система след система.
Вече не знам какво да мисля. Затова ви моля за съвет. Братята й също боледуваха многа ама чак толкова. Тя е слабичка, злояда и от това съвсем не може да качи. Пие и пробиотик ,и за имунната система и няма и няма спиране това.
Последно три дни преди да я приемат педиатъра каза,че просто последния вирус многа я е събори......ама .....не е нормално за мен това.