Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 386
  • 915
  •   1
Отговори
# 195
Eргенът
Остава, в смисъл в предаването с нея, или имаш данни, че и извън него са заедно?
Само за предаването коментираха Анна-Мария и Людмила.
Имам позната, на която Красимир доста ѝ е писал - не го е правил от пролетта, така че може и наистина да се е хванал с някоя Grinning

Теорията ми е:
Краси дава на Киара
Радо дава на Шермин, тя отказва. Двамата си тръгват.
Тихомир дава на Гергана
Виктория получава Златна роза от Райна
Лили остава без роза и си тръгва с Шермин, така имаме обяснение защо двете са близки (в предаването май не се харесват особено).

# 196
Eргенът
Остава, в смисъл в предаването с нея, или имаш данни, че и извън него са заедно?
Само за предаването коментираха Анна-Мария и Людмила.
Имам позната, на която Красимир доста ѝ е писал - не го е правил от пролетта, така че може и наистина да се е хванал с някоя Grinning

Теорията ми е:
Краси дава на Киара
Радо дава на Шермин, тя отказва. Двамата си тръгват.
Тихомир дава на Гергана
Виктория получава Златна роза от Райна
Лили остава без роза и си тръгва с Шермин, така имаме обяснение защо двете са близки (в предаването май не се харесват особено).

Сега в основната тема е качена снимка на Киара с коментари и една дама е написала, че Краси е видян с Ана на летището и са пътували за Истанбул. Тя наистина качваше снимки оттам.

# 197
  • София
Ерген
Сигурно Краси й е платил силикона, не е харесал резултата и е избягал пак при Ш Trollface Може и навън да се колебае човеко.

# 198
Ерген
Сигурно Краси й е платил силикона, не е харесал резултата и е избягал пак при Ш Trollface Може и навън да се колебае човеко.

Според мен това с Киара е по сценарии, не виждам коя нормална жена ще се бута да е втора дупка, изключваме Шермин, тя няма достойнство.

# 199
ИВ.
За сега ясно.Безименните падат днес , праща се Калин срещу Ивайло, и Ивайло отпада.

Остават двама мъже и три жени. Тези младежи и моми въобще печелят ли територилна битка до обединението ...защото някак си не виждам как ще бият сините , освен ако нещо на пъзел не се случи ...
Някой има ли спойлер?

# 200
ИВ.
Остават двама мъже и три жени. Тези младежи и моми въобще печелят ли територилна битка до обединението ...защото някак си не виждам как ще бият сините , освен ако нещо на пъзел не се случи ...
Някой има ли спойлер?
ИВ
Не е спойлер, а мое предположение, но тъй като Калин е бил споделил, че два пъти са били на ,,лошото" място - на него това му е вторият път, тоест следващата седмица или ще са на резиденция, или Калин от спечелен залог в събота ще върне стопанството.

# 201
Ергенът

А да не би ключовата роля на Денислав, за която всички говорят, да е свързана с Виктория? Тя има ютуб канал, качва някви безинтересни клипове с готвене и в единия нещо смънка, че отивала на среща, но не можела да издаде повече, защото все още нещата в предаването по телевизията не се били развили дотолкова. Ще е интересно ако се преориентира към Денислав, който уж е с Бонбонова.

# 202
ИВ

В понеделник кой печели териториалната? И ако са жълтите, според изказването на Калин, че са били 2 пъти на лошото място, то изобщо как ще победят феномените, защото аз лично не виждам как би се случило.

# 203
  • София
Как така Мирослав(а) печели? Не вярвам!

# 204
То не е за вярване, ама е истина....

# 205
  • София
Вероятно ще ги пратят на стопанството

# 206
Тоест ще трябва продукцията да ги спаси ?! Щото като гледам те не са способни “силните” четири женички Simple Smile

# 207
ИВ

Ако случайно спойлерът ми за отпадането на Ръждавичка около полуфиналите се окаже верен(малък шанс),то ви представям този сценарии:
- Николета и Ръждавичка в топ 8
- Пекин я гърмят на капитанска-елиминационна преди обединението.
- Радостина отпада другата седмица.
Да се надяваме,че ще дадат на Калин да залага на кастинг битката и там ще познае и ще му дадат малко грошове и имунитет.
Въпреки че ме съмнява,защото много се озъби на този съвет+,че Пекин имат изгода да я пазят на финалите, да пази МиркА и,защото много хора са ѝ набрали и ще стане цирк.

# 208
ИВ

Ако случайно спойлерът ми за отпадането на Ръждавичка около полуфиналите се окаже верен(малък шанс),то ви представям този сценарии:
- Николета и Ръждавичка в топ 8
- Пекин я гърмят на капитанска-елиминационна преди обединението.
- Радостина отпада другата седмица.
Да се надяваме,че ще дадат на Калин да залага на кастинг битката и там ще познае и ще му дадат малко грошове и имунитет.
Въпреки че ме съмнява,защото много се озъби на този съвет+,че Пекин имат изгода да я пазят на финалите, да пази МиркА и,защото много хора са ѝ набрали и ще стане цирк.
Най-вероятно в събота ще му предложат, ако спечели залога да върне стопанството, ако случайно загубят.

# 209
ИВ
Щом Мери каза, че в 8-цата остават 2 жени само, значи след Ивайло утре трябва 3 жени да изгърмят - Радостина, Ръждавичка и Сапунджиева. Картинката горе долу се нареди - Дино е 8-ми, Траян 7-ми, Пекин 6-та, Николета 5-та, Чикагото 4-ти и другите вече всички ги знаем за жалост...

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:16 от IvanRulev5

Общи условия

Активация на акаунт