Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 304
  • 915
  •   1
Отговори
# 180
ИВ
По 1 ли ще започнат да номинират за да останат на елиминация Калин и Ивайло? Иначе схемата на Ивайло беше добра .
Те май затова ще почнат по един да номинират (за да ги прецакат ) за да може да им изгори схемата .
Добра е схемата ама не трябваше да му я казва пред камерите ,трябваше като не снимат вечерта те не са Добрин и Мартин че да им правят схемите реалност.

# 181
ИВ
Все пак, за да няма съмнения кое племе печели утре, продукцията пак е решила да ни покаже:

Малко е лошо качеството на втората, но се вижда, че на феномените им остава една точка, за да спечелят мача, а безименните се очертава да направят само една изобщо. По-точно Калин ще я направи.

# 182

Добра е схемата ама не трябваше да му я казва пред камерите

Нищо чудно да са ги накарали нарочно да я кажат пред камерите - по сценарий така пише, така се снима.

# 183
  • пустинята Гоби
Добре де, ако номинират един човек на първата битка, на втората Калин и Ивайло вече ще са светнати и могат да се помъчат да я спечелят, та Ивайло да се подне срещу Сапунджиева и да му е лесно да я победи. А схемата на Пекин може да е точно такава - падат на първата битка, ритват Калин и Иво на номинации, втората битка се напъват да я спечелят.

# 184
ИВ
Все пак, за да няма съмнения кое племе печели утре, продукцията пак е решила да ни покаже:

Малко е лошо качеството на втората, но се вижда, че на феномените им остава една точка, за да спечелят мача, а безименните се очертава да направят само една изобщо. По-точно Калин ще я направи.

и аз това забелязах днес Simple Smile

ще бъде интересно на съвета Пекин пепелянката какво пак е наумила тази змия

# 185
ИВ.
Чикагото сега всички, които го харесваха искат да му отреждат главата. Доста тъжно. Ама той е добряга и леко наивничък.

Та въпроса е .. Има ли информация/спойлер ще излиза ли той скоро на номинационна и срещу кого?

# 186
ИВ
Преди години гледах Сървайвър, но като цяло от поне 10, да не казвам 15 не гледам изобщо тв и съвсем нямам адекватен поглед над продукциите. Но да си събрал чудесен каст и въпреки това да се намесваш в развоя на играта е безумие за мен. Нямам обяснение как това е по- гледаемо и търсено от зрителя, дори не го и вярвам. Тази година имах желание и възможност да гледам няколко риалитита и извода е: хубава работа, ама българска. Тъпо ми е да го кажа, но е факт. Недоумявам и със сигурност няма да гледам догодина. Няма смисъл.
Съжалявам, че нямам подготовката да се изкажа за тези предавания, които са били на ниво, но за съжаление не са имали рейтинг. Може би има нещо което не разбирам от продуцентска гледна точка, но за мен е безумие да имаш богатство в ръцете си и да го манипулираш...

Спирам със слама, изказах си възмущението, благодаря за вниманието!

# 187
Ергенът

Видях няколко коментара във ФБ, че Красимир не дава роза нито на Шермин, нито на Киара и сам си тръгва. Дали е истина?

# 188
  • София / Пловдив
Ергенът

Видях няколко коментара във ФБ, че Красимир не дава роза нито на Шермин, нито на Киара и сам си тръгва. Дали е истина?

Някъде тук из темите четох, че Шерминаторката си тръгва.

# 189
От спойлер тук на Clouded си тръгва Шермин на следващата церемония, която се надяваме да е довечера.

# 190
Ергенът

Да, Краси остава с Киара. Не знам дали стигат до финала.
Между другото допускам, че изгонването може и да е в петък - вече в промото показват последната минута от епизода и не разбираш какво се е случило.

# 191
Остава, в смисъл в предаването с нея, или имаш данни, че и извън него са заедно?

# 192
Остава, в смисъл в предаването с нея, или имаш данни, че и извън него са заедно?
Не са, защото гледам, че Красимир е последвал всичките кифли от Биг Брадър, а то започна доста по-късно.

# 193
Ергенът

Между другото допускам, че изгонването може и да е в петък - вече в промото показват последната минута от епизода и не разбираш какво се е случило.
Днес има отпаднали, но Райна дава златна роза. 🫤 Дано не е на Шермин.

# 194
Ергенът

Днес има отпаднали, но Райна дава златна роза. 🫤 Дано не е на Шермин.

Златната роза най-вероятно ми се струва че ще я получи Вики, понеже Тишо ще даде на Гергана.
Rimmona, златна роза е нещо като втори шанс ако някой не получи роза, да има
възможност да я намери ,,любовта" при влизането на нови хора.
Нещо такова доколкото разбрах е, тя Райна го каза някъде още първите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт