Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 482
  • 915
  •   1
Отговори
# 225
Господин "лошо ми е" със сигурност си папка тайно, продукцията се грижи за комфорта му. .
Ексклузивна снимка на победителя!

# 226
Господин "лошо ми е" със сигурност си папка тайно, продукцията се грижи за комфорта му. .
Хахаха
Господин "Лошо ми е, вие ми се свят, ще припадна"...

# 227
Моля да пишете за кое предаване говорите, това не ви е тема за Игри на волята!

Ергенът
Тази Галена Назърова следва само Петър Данов, да не би точно с нея да е станало "зарязването" на Криси? В основната тема са писали, че е поствала това

От профила на Назърова - „Бях там, където любовта обещава вечност, а съдбата има други планове. Една игра на чувства, едно сърце на ръба и една надежда, която остава последна.. Понякога животът те поставя на място, където сърцето ти говори по-силно от разума. Там, където усмивките крият буря, а погледите разказват истории, които никой не смее да изрече. Сред слънце, усмивки и тихи признания… открих място, където любовта избира своя път. А моята история? Ще я разберете съвсем скоро, когато екранът ви я прошепне“.
Ергенско:
Много хубаво написано!
Сега разбирам, защо толкова много пъти ми се набиваше в ушите, изказване на Петър "от тук ще изляза само с теб, или с никого". - не споря за точно, точно, точно всяка дума и мястото й, но по смисъл, се доближих на 100%.

# 228
  • София
Аз може ли да питам защо не може да се направи спойлерна тема за всяко предаване отделно? Така обща наистина е много досадно...
Модераторите не дават и с право, иначе ще се превърне във втора тема за всяко предаване. Целта е да се обсъждат спойлери, а не кой кого харесва. Всички си пишем понякога мнението като не харесваме някого и аз съм писала, че много ме дразни Миро, но основните мнения трябва да са в другата тема. Вече знаем, че е масово нехаресван, всеки си е написал мнението по доста пъти.

П. П. Аз гледам и трите предавания.

Ергенът

Clouded, имаме ли спойлер, че Петър и Криси се разделят още в предаването, на мен по постове ми звучеше, че сякаш след това, но може пък и да има нещо.

# 229
Е какво като стане втора тема за всяко предаване? Аз проблем изобщо не виждам, но ок - щом за тях е драма.

# 230
Аз може ли да питам защо не може да се направи спойлерна тема за всяко предаване отделно? Така обща наистина е много досадно...

Ергенът

Clouded, имаме ли спойлер, че Петър и Криси се разделят още в предаването, на мен по постове ми звучеше, че сякаш след това, но може пък и да има нещо.
Нищо директно, Анна-Мария още не се е разпенила. В подкаста с Лия отпреди 2 месеца го коментираха по-отпуснато, все казваха "ще видите", така че мисля, че е в предаването. Може да си го пусна пак, за да чуя по-правилно, но не съм сигурна, че отново ще издържа 2 часа перчене от Лия.

# 231
ИВ

Някой има ли информация кога и как отпадат Траян и Дино?

# 232
Моля да пишете за кое предаване говорите, това не ви е тема за Игри на волята!

Ергенът
Тази Галена Назърова следва само Петър Данов, да не би точно с нея да е станало "зарязването" на Криси? В основната тема са писали, че е поствала това

Скрит текст:
От профила на Назърова - „Бях там, където любовта обещава вечност, а съдбата има други планове. Една игра на чувства, едно сърце на ръба и една надежда, която остава последна.. Понякога животът те поставя на място, където сърцето ти говори по-силно от разума. Там, където усмивките крият буря, а погледите разказват истории, които никой не смее да изрече. Сред слънце, усмивки и тихи признания… открих място, където любовта избира своя път. А моята история? Ще я разберете съвсем скоро, когато екранът ви я прошепне“.
Ергенът
И с Криси се следват. От друга страна, Криси се следва и с Дениз. Абе странна работа...

# 233
ИВ
Току що ми хрумна какво вероятно ще се случи. Имаме спойлер, че отпада Сапунджиева. Чудех се как точно ще отпадне, като тя е в племето на Феномените, което значи че трябва да паднат.. а имайки предвид колко ще се раздава Калин, няма как да бият.

Та си мисля, че на кастинг битката Калин ще спечели и залога ще е да открадне още някой от Феномените. Той знае, че го обрича на гибел и ще избере Сапунджиева. И така ще бъдат номинирани двамата и тя разбира се ще отпадне от Калин.

# 234
  • Пловдив
Ергенът
Много се изкефих, как злото си тръгна и  с нея и онази Лили. Супер яко беше и когато Краси каза, че ще пие от кеф 🤣

# 235
Ергенът
Много се изкефих, как злото си тръгна и  с нея и онази Лили. Супер яко беше и когато Краси каза, че ще пие от кеф 🤣
Ооо, Лили също си е тръгнала! Браво! Съсипаха Биг Брадър и Игрите, добре че поне в Ергенът положението се оправя малко от малко. 😁

Имаме ли някакво инфо за Traitors? Анна-Мария да е спойлнала нещо (пак и отново)?

# 236
Към спойлеристите...
Няма ли поне една милимунда шанс Миро да не е победител?
ИВ:
Мисля, че хора, доказалите се с достоверна информация вече безапелационно казаха, че той побеждава.
Аз лично не се съмнявам дори 1% вече, което е жалко. Човека е слаб стратегически, социално и дори на арената, но имаше късмета да бъде дърпан от стратега на сезона Пекин и естествено вездесъщата продукция по някаква причина са си го харесали за победител пред Калин

# 237
Ергенът

Коя е тази новата дето влиза роклята на точки?

# 238
Ергенът
И с Криси се следват. От друга страна, Криси се следва и с Дениз. Абе странна работа...
Криси следва Галена или Криси следва Петър?

Ергенът

Коя е тази новата дето влиза роклята на точки?
Би трябвало да е Галена Назърова.

# 239
Ши риве ли ?

Общи условия

Активация на акаунт