Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 498
  • 915
  •   1
Отговори
# 210
ИВ

Ако случайно спойлерът ми за отпадането на Ръждавичка около полуфиналите се окаже верен(малък шанс),то ви представям този сценарии:
- Николета и Ръждавичка в топ 8
- Пекин я гърмят на капитанска-елиминационна преди обединението.
- Радостина отпада другата седмица.
Да се надяваме,че ще дадат на Калин да залага на кастинг битката и там ще познае и ще му дадат малко грошове и имунитет.
Въпреки че ме съмнява,защото много се озъби на този съвет+,че Пекин имат изгода да я пазят на финалите, да пази МиркА и,защото много хора са ѝ набрали и ще стане цирк.
Най-вероятно в събота ще му предложат, ако спечели залога да върне стопанството, ако случайно загубят.
Аз, ако бях на мястото на Калин щях да взема грошове, а не да върна стопанство. Той сам си каза, че ще издържи още на изолатора, палячовците и те така твърдят. 🤣
И защо да се раздава за такова племе. И без това не остава много до обединението.

# 211
Мери спаси душите ни и се смили над нас 😁 ,и кажи един пък завинаги този пингвин Мирослав ли печели😂Поне  да се кротнем  и примирим,и дали Радка и Пекин ще изгърмят скоро хаха 😆

# 212
  • София
Щом могат да издържат още, значи ги хранят тайно. Господин "лошо ми е" със сигурност си папка тайно, продукцията се грижи за комфорта му. Белите птици може и да гладуват. Колко тъп трябва да си, за да се унижаваш така за да добуташ някой да спечели финала.

# 213
ИВ
Щом Мери каза, че в 8-цата остават 2 жени само, значи след Ивайло утре трябва 3 жени да изгърмят - Радостина, Пекин и Ръждавичка (или Сапунджиева), макар че по записките на Биляна14, Сапунджиева и Николета трябва да отпаднат по-късно. Картинката горе долу се нареди - Дино е 8-ми, Траян 7-ми, Сапунджиева 6-та, Николета 5-та, Чикагото 4-ти и другите вече всички ги знаем за жалост...
Сапунджиева отпада преди обединението със сигурност знам.

# 214
  • София
Това и аз го мислех, кои три жени отпадат и кога. Според мен Ръждавичка ще иска отново да е капитан и ще отпадне от Пекин. Сапунджиева ще ходи на елиминация както и Радостина. То беше ясно, че това силно племе ще е винаги на съвет и искат или не ще пращат с Калин някоя от триото. "Лошо ми е" е неприкосновен, той трябва да остане за да вземе парите. Очаквам, че има 2 седмици до сливането. 2 ги отстрелва Калин на елиминация и едната е затрита на капитанска.
Според мен Пекин и Николета влизат в обединеното племе.

# 215
ИВ
Аз разбрах, че Дино отпада пети.

# 216
ИВ
Това с активността в инстаграм на играчите точно ли е? Ми ако речем, че някой е отпаднал, но си е пуснал инстаграма по-късно, а не веднага след отпадане. Някой замисля ли се за този вариант?

# 217
ИВ
Това с активността в инстаграм на играчите точно ли е? Ми ако речем, че някой е отпаднал, но си е пуснал инстаграма по-късно, а не веднага след отпадане. Някой замисля ли се за този вариант?

ИВ
Имаш право,но с тези социални мрежи всички се превърнаха в такива "нарциси",че в повечето случаи си е много логичен метод за разбиране на отпадналите. Все пак трябва да се похвалим пред баби,дядовци,майки,бащи,както и   липсващите последователи и т.н.

# 218
ИВ

В крайна сметка най-накрая ще имаме жена победител този сезон.Sweat Smile

# 219
Не, аз нямам логично обяснение каква точно трябва да е финалната битка, за да може Мирослава да победи Калин. Може би финал по мрънкане.
След като навремето Мани елиминира Стоян, бях категорична, че приключва с това предаване. Не знам защо пак започнах да го гледам. Този път ако спойлерите са верни, окончателно му удрям хикса.

# 220
Към спойлеристите...
Няма ли поне една милимунда шанс Миро да не е победител?

# 221
  • София
ИВ
Не, аз нямам логично обяснение каква точно трябва да е финалната битка, за да може Мирослава да победи Калин. Може би финал по мрънкане.
След като навремето Мани елиминира Стоян, бях категорична, че приключва с това предаване. Не знам защо пак започнах да го гледам. Този път ако спойлерите са верни, окончателно му удрям хикса.
Ооо, този екип много лесно и очевадно /но не им пука/ се справя с това, като например: за Мирослава ключ заровен на 5 см , а на Калин на 5м. и др. такива хватки.
Спомнете си празната "15 килограмова" жилетка на "императорчето" Мартинчо...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:45 от art deco

# 222
ИВ
Оооооо, Продукцията е много изобретателна, когато трябва да закопае някой състезател или отбор. Тя има хиляди трикове за това...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:50 от monii

# 223
Моля да пишете за кое предаване говорите, това не ви е тема за Игри на волята!

Ергенът
Тази Галена Назърова следва само Петър Данов, да не би точно с нея да е станало "зарязването" на Криси? В основната тема са писали, че е поствала това

От профила на Назърова - „Бях там, където любовта обещава вечност, а съдбата има други планове. Една игра на чувства, едно сърце на ръба и една надежда, която остава последна.. Понякога животът те поставя на място, където сърцето ти говори по-силно от разума. Там, където усмивките крият буря, а погледите разказват истории, които никой не смее да изрече. Сред слънце, усмивки и тихи признания… открих място, където любовта избира своя път. А моята история? Ще я разберете съвсем скоро, когато екранът ви я прошепне“.

# 224
Аз може ли да питам защо не може да се направи спойлерна тема за всяко предаване отделно? Така обща наистина е много досадно...

Общи условия

Активация на акаунт