Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 531
  • 915
  •   2
Отговори
# 285
ИВ
Май става ясно сега как отпада Ръждавичка

# 286
ИВ
И аз така си мисля е много жалко ако отпадне от контуция обаче Миро ся е син .

# 287
ИВ
Ама 17.08 не се пада,когато е териториалната

# 288
ИВ

ИВ

Не всички се активизират от първия момент. Ако е била по лекари, се връзва. Може да не е знаела 1-2 дни дали ще продължи.

Но се връзва. Пращат Мира и Сапунджиева на елиминации, или само нея ако са по 1, и Сапунджиева отпада. После 1 от жълтите отпада.

# 289
ИВ
Лъчо беше изкарал една седмица с контузената ръка, въпреки че имаше болки през цялото време, и в един момент решиха да го освободят.
Може да изглежда тъпо, но пък обяснява защо не стигна до топ 3, въпреки че тя ми беше сигурен финалист.
Между другото, без майтап — ако наистина отпадне по този начин, това ще е може би най-тъжното нещо за сезона
Тоест Калинката и Алекс ще изчистят Ради . А Пекин и Ники добутват до топ 8.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:18 от Mane007

# 290
  • Някъде там...
ИВ
Много жалко ще е ако така отпада Симона. На крачка от финалите. Cry
Сега очакваме жълта резиденция две седмици подред, нали така? Миро пак няма да захлеби.

# 291
ИВ
Много жалко ще е ако така отпада Симона. На крачка от финалите. Cry
Сега очакваме жълта резиденция две седмици подред, нали така? Миро пак няма да захлеби.
ИВ
Този човек как го правят победител .Главата не ми го побира.Слаб на кучее ако ще и 200 гроша да има.

# 292
ИВ
Ама недейте така стриктно да се вторачвате в тази дата (17.08.), защото преди нея също има движение в последваните, но надолу. (Качих снимка.) Просто тогава рязко се покачват.

# 293
ИВ
Ама недейте така стриктно да се вторачвате в тази дата (17.08.), защото преди нея също има движение в последваните, но надолу. (Качих снимка.) Просто тогава рязко се покачват.
Благодарим ти, Билянка💗
Ако наистина отпадне по медицински причини, разбира се, няма да се радвам, все пак здравето е всичко, но ми се искаше да падне в битка, защото за скромните ѝ години зверския хъс и подготовка са в пълен разрез с държанието и комуникирането ѝ с хора. Жалко, малко момиче с голям потенциал, а накрая гледаме истерична лицемерка…

# 294
Това ще е много тъпо, защото тя може да се окаже единственото момиче за този сезон — и за последните три — което има реален шанс за финала. Освен това е много симпатична, а и е един от главните герои за сезона. Продукцията направо ще се изнерви.

# 295
  • Някъде там...
ИВ
Аз даже си увеличих снимката като я пусна, видях, че за няколко дни са 6 броя надолу. Но нали се обяснявахте за алгоритъма на инстаграм и реших, че е незначително. Confused
Много ще е лошо ако се контузи. Отиде и този сторилайн на продукцията. И ще заложат на Мирко крампата явно тогава...

# 296
Скрит текст:
ИВ
Аз даже си увеличих снимката като я пусна, видях, че за няколко дни са 6 броя надолу. Но нали се обяснявахте за алгоритъма на инстаграм и реших, че е незначително. Confused
Много ще е лошо ако се контузи. Отиде и този сторилайн на продукцията. И ще заложат на Мирко крампата явно тогава...
Освен това цифрите пред името показват общите ми с нея - те също се увеличават.

# 297
ИВ

Бикянка следи ИГ на треньорите. Тагват бъдещи участници в предаването.

# 298
ИВ

Бикянка следи ИГ на треньорите. Тагват бъдещи участници в предаването.
Мда, знам. Simple Smile Не съм спряла да ги следя. Благодаря, слънце!
Ей тоз Марто Петров например явно има голям зор за ИВ. Тази пролет беше при Геша и Калоян (писах ви за него), а сега и при Раро тренира, и при Ваня и Светлин.

# 299
ИВ
След като Алекс отиде при жълтите, възможно ли е той, Калин и Николета да станат коалиция и тя да продължи да си играе с тях до края🤔Някак не ми се вижда възможно без ебаси гърба в играта тя да стига до 5 място(от спойлера). А и за да отпадне блатната, трябва някак да бъде номинирана, а при 4:2 + саби + пари….

Общи условия

Активация на акаунт