Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 547
  • 915
  •   2
Отговори
# 300
ИВ

Добре, сега след като Миро отиде при сините какво става със спойлера със столовете?

# 301
  • София
Спойлерът със столовете беше към дадения момент. Тогава Миро беше жълт. Влезе в играта с лилав екип, стана блатен с червен екип и се присъедини към Завоевателите.

# 302
ИВ

Добре, сега след като Миро отиде при сините какво става със спойлера със столовете?

Вече доста пъти се коментира, че илюстрацията беше актуална към датата, на която се постна.

# 303
Изпуснала съм го това, мерси!

# 304
ИВ

Ми ,нищо ,остава си.Всичко си е същото,просто спойлера със столовете,беше пуснат когато играчите бяха в племената към онзи момент.

# 305
Абе сега се замислих че от изтеклите снимки виждаме че полуфинала се играе на плажа и горната арена което води до факта че финала е на тази арена с вагонетките . А снимката на Миро с чека е на плажа

# 306
Снимката на Миро е генерирана с AI. Не е истинска

# 307
ИВ
Някой може ли да каже с голям процент сигурност кой играч на кое място завършва след така развилите се обстоятелства?

# 308
ИВ
Ралица в каста с Ваня и Павел каза че снимката не е реална,че финала се е снимал не на плаж  ,а на някакво  др място каза но не запомних че не ми се слушаше и не обърнах внимание😂
Който е гледал каста им може да сподели нещо повече интересно освен ще зрителите  които споделят негативно мнение са идиоти 😁

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:06 от *Ани*

# 309
Сигурно в Канада са снимали финала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
ИВ
След като Алекс отиде при жълтите, възможно ли е той, Калин и Николета да станат коалиция и тя да продължи да си играе с тях до края🤔Някак не ми се вижда възможно без ебаси гърба в играта тя да стига до 5 място(от спойлера). А и за да отпадне блатната, трябва някак да бъде номинирана, а при 4:2 + саби + пари….

ИВ

И аз си мисля, че ако Николета наистина стига до финалната петица, това няма как да стане без завой към Калин. Дано така да стане. С нейните грошове и саби плюс грошовете на Калин и Алекс, Пекин и Радостина нямат шанс.

# 311
ИВ

Николета така е хлътнала по Калинчо, че ако й се усмихне два пъти, ще прави каквото той каже. Ама той едва ли ще играе тази карта

# 312
  • Дубай
ИВ
Възможно е Николета да смени лагера за енти път... Още преди  елиминационната на Калин и Иво стана ясно, че май натам клони-как  се умилкваше около Калин. Сега и Алекс като  отиде при тях ще наклони везната,така ще и представи нещата, че да не може да откаже.Така мисля!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:42 от I.V

# 313
ИВ

Николета така е хлътнала по Калинчо, че ако й се усмихне два пъти, ще прави каквото той каже. Ама той едва ли ще играе тази карта
И аз така мисля — тя му се зарадва най-много от всички и му каза, че не е сам, че го подкрепя и т.н. Нормално е, симпатяга е и са близки по години, но до днешна дата нищо не е станало, защото тя си има приятел.
Иначе се очаква Ради да отпадне след Сапунката, така че Николета остава без съюзници. А тя е такава , харесва силните на деня  и нищо чудно да се залепи за Калин и Алекс и да бие шута на Пекин. Пекин пък става основна мишена Дино, Траян и Чикагото са и набрали, а и те са в добри отношения с Калинката.

# 314
ИВ
Ралица в каста с Ваня и Павел каза че снимката не е реална,че финала се е снимал не на плаж  ,а на някакво  др място каза но не запомних че не ми се слушаше и не обърнах внимание😂
Който е гледал каста им може да сподели нещо повече интересно освен ще зрителите  които споделят негативно мнение са идиоти 😁
Коя минута

Общи условия

Активация на акаунт